|
Post by freddieslotcars on Jun 18, 2017 12:33:05 GMT 2
Η Toyota εαν μηνουν οπως εχουν χωρις απροοπτα δεν θα προλαβει την 919 ειναι 10 γυροι διαφορα και ο χρονος γυρου ειναι 3,19 και εχει ακομα 2,30 λεπτα.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2017 13:06:18 GMT 2
Και του χρόνου...
|
|
|
Post by jvolume on Jun 18, 2017 13:07:59 GMT 2
Και του χρόνου... οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ενυπωσιακο!!!!!!
|
|
|
Post by jvolume on Jun 18, 2017 15:41:09 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 18, 2017 17:58:32 GMT 2
Γιάννη, ότι απόφαση και να πάρεις, η σούπρα είναι πολύ όμορφο αγωνιστικό και θα αδημονούμε για την ολοκλήρωση της. Εγώ προσωπικά, θα την άφηνα μήπως βρεθούν τα λεμανίτικα ντέκαλ, στο ενδιάμεσο και θα επανερχόμουν του χρόνου. Ίσως να συνδυαστεί με μια επιτυχία για την Toyota... Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ φλατ με την δράση και το δράμα να κορυφώνεται όσο περνούσε η ώρα. Δεν είχε την μάχη μεταξύ των LMP1, που βγάζει τίτλους και πρωτοσέλιδα αλλά μου θύμισε τα λε μαν, των κλασσικών χρόνων. Εκεί που οι "μεγάλοι" συνήθως είχαν προβλήματα αξιοπιστίας και έπρεπε να ιδρώσουν για να κερδίσουν τους "μικρούς". Μάλιστα πολλές έχαναν, όπως συνέβαινε μέχρι και την 23η ώρα, στον φετινό μαραθώνιο. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι ένα λε μαν δεν θα σε απογοητεύσει πότε, έτσι έγινε και φέτος με κερασάκι στη τούρτα τη μάχη στα GTE, που κρίθηκε στον τελευταίο γύρο... Την ώρα που στην F1, σε αγώνα μιάμισης ώρας δεν βουτάνε για διασφαλίσουν τα βαθμουλάκια, ο τυπάς στην Αστον, μπλόκαρε, βούτηξε και ξαναεπανήλθε μέχρι τελικά να περάσει στο λίγο μετά το τελευταίο "ς" την κορβέτ. Και όλα αυτά με΄τα από 24 ώρες αγώνας με διπλούς βαθμούς να κρίνονται στο πρωτάθλημα. Απλά Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο autosport... www.autosport.com/news/report.php/id/130226/porsche-defeats-lmp2-cars-to-win-le-mansΠροσωπικά, φέτος έκανα τις περισσότερες ποιοτικές παραχωρήσεις από κάθε άλλη φορά. Θα τις δείτε στο τελικό αποτέλεσμα όταν ανέβει... Αλλά, ήταν η μόνη λύση μετά από μια τρελή βδομάδα. Παρόλο τα ξυπνήματα από τις 5, τα ταξίδια, την έλλειψη χώρου στις 5 από τις 7 μέρες της εβδομάδας, βρέθηκε τρόπος και χρόνος. Στο τέλος αποφάσισα να θυσιάσω κάποια ριβετ, ένα καλύτερο γυάλισμα κλπ, για να μην στερήσω εντελώς την παρουσία μου από το γιο μου και τη σύζυγο, τους οποίους ευχαριστώ για την ανοχή τους. Έτσι, η κορβέτ πήρε τη θέση της στη βιτρίνα μου, πλάι στην προγονό της, για να μου θυμίζει ότι αν κάποιος προσπαθεί, στο τέλος κάτι θα καταφέρει... Και επειδή στο λε μανς παραδοσιακά αναφέρονται σχετικά ή άσχετα αγωνιστικά νέα, ορίστε το πιο ελπιδοφόρο που διάβασα τελευταία. Για "κάποιον" Πολωνό, που δεν τα παράτησε : www.autoblog.gr/2017/06/17/kubica-htan-sokaristiko-to-poso-aneta-eniwtha-meta-tous-prwtous-gyrous-kata-thn-epistrofh/Μακάρι ο kubica να πάρει την θέση το palmer από φέτος... Τα λέμε του χρόνου, στο τελευταίο λε μανς week build του φόρουμ μας, τουλάχιστον με τη σημερινή του μορφή...
|
|
|
Post by nektarios on Jun 18, 2017 21:50:36 GMT 2
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και στο φετεινό LM GB, είτε "τερμάτισαν" (Γιώργος) είτε πλησίασαν στον τερματισμό, άλλος περισσότερο (Φρέντυ) και άλλος λίγο λιγότερο (Γιάννης). Η προσπάθεια όλων σας - λόγω οικογενειακών και λοιπών υποχρεώσεων - είναι σε κάθε περίπτωση αξιέπαινη! Με το καλό και του χρόνου!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 18, 2017 21:53:54 GMT 2
Υ.Γ.: Γιώργο, η τελευταία φράση τι σημαίνει; Με ανησυχείς...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 19, 2017 9:19:46 GMT 2
Εντυπωσιακος ρυθμος Γιωργο!! Θαυμαζω την αγαπη και την υπομονη σου!! Η Βεττουλα ειναι υπεροχη!! Φρεντυ εφτασες σχεδον στο τερμα φιλε!! Γιαννη μελετημενη δουλεια η οποια φωναζει για συνεχειa στο LM του 2018!! Οσο για τη δικη μου συμμετοχη, δυστυχως μειναμε στο σχεδιαστηριο μιας και το μοντελο εφτασε στα χερια μου Παρασκευη και το ΣΚ ελειπα απο τον παγκο μου. Υπαρχει η σκεψη να θεσω ενα χρονικο οριο για τις 2 τρεχοντες εβδομαδες προκειμενου να το κατασκευασω...ουτως ή αλλως καθε γιορτη κραταει 30 μερες Δηλωνω απο φετος το παρον για το 2018 (μεχρι τοτε το ΜΧ5 θα μου εχει παρει ολα τα σωβρακα ) με καλυτερη προετοιμασια και οτι θα παρω καρω σημαια πριν τη ληξη του αγωνα !!!!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 19, 2017 12:03:50 GMT 2
Μπράβο παιδιά για την προσπάθεια για άλλη μια χρονιά Ο αγώνας επιτέλους είχε τα στοιχεία των αγώνων αντοχής και όχι ενός γκραν-πρι, και αυτό ήταν μια ευχάριστη αλλαγή. Και του χρόνου να είστε καλά να το ξαναδιοργανώσετε
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 19, 2017 13:59:24 GMT 2
Νεκτάριε, Χρήστο και Δημήτρη ευχαριστούμε για τα σχόλια... Υ.Γ.: Γιώργο, η τελευταία φράση τι σημαίνει; Με ανησυχείς... Νεκ, είναι αυτό ακριβώς που γράφω... Το Le Mans Week Build κλείνει τον κύκλο του είτε γιατί μεγαλώσαμε, είτε γιατί οι υποχρεώσεις αυξήθηκαν, ή απλά γιατί ο τρόπος ζωής έχει αλλάξει και δύσκολα προσπαθούμε για κάτι δευτερεύον, όπως ο μοντελισμός. Επειδή, δεν είναι μια απόφαση που θα πάρω μονός μου και επειδή πιθανόν κάποιος θέλει να συμμετάσχει στο event, υπό αυτή τη μορφή και δεν θέλω να έρθει προ εκπλήξεων, ανακοινώνεται από τώρα ότι το επόμενο θα είναι το τελευταίο στην παρούσα μορφή. Μετά θα έχουμε όλον το χρόνο να συζητήσουμε τις πιθανές αλλαγές και προτάσεις, για να γίνει πιο ελκυστικό, πιο "εύκολο" και εναρμονισμένο με την σύγχρονη πραγματικότητα. Νομίζω, με τις ιδέες και τις προτάσεις σας, θα γίνει κάτι καλό. Αν στην τελική δεν υπάρχει ενδιαφέρον, θα το λήξουμε. Πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε εμείς καλά μέχρι το΄τε και θα δούμε. Όλα τα πράγματα εξελίσσονται ή έχουν κάποια στιγμή ένα τέλος. Όσο ωραία να είναι και φυσικά τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο. Σήμερα είναι έτσι, αύριο όχι... Τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος ανησυχίας κλπ. Η στόχευση είναι προς το καλύτερο δυνατό, πάντα. Και για να επανέλθουμε, την ολοκληρωμένη Corvette θα τη βρείτε εδώ : www.scalewheels-gr.com/thread/2392/corvette-revell-2017-mans-buildΕυχαριστώ και πάλι για το σχολιασμό και τη συμμετοχή. Η αναμονή για 357 μέρες, μέχρι το επόμενο, είναι βασανιστική.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 21, 2017 17:36:04 GMT 2
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jul 4, 2017 14:42:31 GMT 2
|
|