|
Post by manos13 on Apr 6, 2017 15:47:01 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Apr 7, 2017 13:19:40 GMT 2
Ακόμη μία όμορφη και προσεγμένη κατασκευή σου Μάνο! Μου άρεσε ιδιαίτερα ο χρωματικός συνδυασμός του ''μέσα-έξω'' μαζί με τις μαύρες ζάντες και το υπέροχο σασί. Το μόνο που ίσως θ'αλλαζα εγώ θα ήταν να έβαφα μαύρους και τους υπόλοιπους αεραγωγούς στο ταμπλώ και να δοκίμαζα να έκανα τα ''θηλυκά'' των ζωνών στις βάσεις των καθισμάτων.
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 7, 2017 17:02:40 GMT 2
Ωραίο χρώμα και ποιοτικό αποτέλεσμα. Πως σου φάνηκε το diamond; Αργεί όντως να στεγνώσει;
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 7, 2017 18:21:56 GMT 2
Άψογο όπως πάντα Μάνο! Συγχαρητήρια! Αυτό που φαίνεται από τον κινητήρα από κάτω έιναι όλο fake; αν ναι, κι άλλα συγχαρητήρια, μοιάζει σαν να συνεχίζεται προς τα πάνω!!!
|
|
|
Post by manos13 on Apr 7, 2017 19:43:48 GMT 2
Ακόμη μία όμορφη και προσεγμένη κατασκευή σου Μάνο! Μου άρεσε ιδιαίτερα ο χρωματικός συνδυασμός του ''μέσα-έξω'' μαζί με τις μαύρες ζάντες και το υπέροχο σασί. Το μόνο που ίσως θ'αλλαζα εγώ θα ήταν να έβαφα μαύρους και τους υπόλοιπους αεραγωγούς στο ταμπλώ και να δοκίμαζα να έκανα τα ''θηλυκά'' των ζωνών στις βάσεις των καθισμάτων. Ευχαριστώ πολύ.Οι ζάντες είναι βαμμένες με alclad exaust αλλά ούτε που φαίνεται η διαφορά.Οι πόρπες στίς ζώνες είναι από περισσεύματα για αυτό και είναι λάθος.
|
|
|
Post by manos13 on Apr 7, 2017 19:46:04 GMT 2
Ωραίο χρώμα και ποιοτικό αποτέλεσμα. Πως σου φάνηκε το diamond; Αργεί όντως να στεγνώσει; Ευχαριστώ πολύ.Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί το ετριψα 10 μέρες αφού το έβαψα, χωρίς να ασχοληθώ στο ενδιάμεσο.Ειναι όμως μακράν καλύτερο του παλιού.
|
|
|
Post by manos13 on Apr 7, 2017 19:46:58 GMT 2
Ακόμη μία όμορφη και προσεγμένη κατασκευή σου Μάνο! Μου άρεσε ιδιαίτερα ο χρωματικός συνδυασμός του ''μέσα-έξω'' μαζί με τις μαύρες ζάντες και το υπέροχο σασί. Το μόνο που ίσως θ'αλλαζα εγώ θα ήταν να έβαφα μαύρους και τους υπόλοιπους αεραγωγούς στο ταμπλώ και να δοκίμαζα να έκανα τα ''θηλυκά'' των ζωνών στις βάσεις των καθισμάτων. Ευχαριστώ πολύ.Οι ζάντες είναι βαμμένες με alclad exaust αλλά ούτε που φαίνεται η διαφορά.Οι πόρπες στίς ζώνες είναι από περισσεύματα για αυτό και είναι λάθος.
|
|
|
Post by pkout on Apr 7, 2017 20:23:14 GMT 2
Καλησπέρα Μάνο Πολύ ωραία και προσεγμένη κατασκευή!!! Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι χρωματισμοί στο εσωτερικό
|
|
|
Post by manos13 on Apr 7, 2017 21:58:26 GMT 2
Άψογο όπως πάντα Μάνο! Συγχαρητήρια! Αυτό που φαίνεται από τον κινητήρα από κάτω έιναι όλο fake; αν ναι, κι άλλα συγχαρητήρια, μοιάζει σαν να συνεχίζεται προς τα πάνω!!! Ευχαριστώ πολύ.Συγνωμη αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς για το fake!
|
|
|
Post by manos13 on Apr 7, 2017 21:59:10 GMT 2
Καλησπέρα Μάνο Πολύ ωραία και προσεγμένη κατασκευή!!! Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι χρωματισμοί στο εσωτερικό Ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 9, 2017 8:48:18 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ.Συγνωμη αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς για το fake! Εννοώ αν υπάρχει "πλήρης" κινητήρας στο μοντέλο. Αν ναι, θα μπορούσες να μας δείξεις μια φωτό με ανοιχτό το καπό; Αν όχι, συμπεραίνω ότι τα μέρη του κάρτερ και του κιβωτίου ταχυτήτων που φαίνονται από κάτω είναι απλώς καλουπωμένα μαζί με το πάτωμα (--> fake). Σ'αυτήν την περίπτωση, είναι τόσο πειστικά βαμμένα που μοιάζουν σαν να ανήκουν σε ένα "πλήρη" κινητήρα --> Μπράβο!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 9, 2017 9:19:42 GMT 2
Πολυ καλο δειχνει Μανο!!
συγχαρητηρια!
|
|
|
Post by manos13 on Apr 12, 2017 18:46:23 GMT 2
Πολυ καλο δειχνει Μανο!! συγχαρητηρια! Ευχαριστώ πολύ.
|
|