|
Post by konstantinf on Jun 10, 2017 11:22:54 GMT 2
Έτσι μπράβο! Αυτό είναι update!!! Οι γεροντικές μου παραξενιές είχαν αποτέλεσμα! Και τι αποτέλεσμα... Φανταστικές λεπτομέρειες, συγχαρητήρια! Καλή συνέχεια και σύντομα!!! (παρακαλώ...)
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jun 15, 2017 0:07:35 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά για τα σχόλια.
|
|
faethonas
Kart Driver
Κυριάκος Παπαδέας
|
Post by faethonas on Jun 17, 2017 20:25:28 GMT 2
Δεν έχω ξαναδεί αυτές τις πατέντες προσωπικά, η μεθοδος του vacuμform δείχνει....ψαρωτική. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jun 27, 2017 18:18:04 GMT 2
Να σαι καλα Κυριακο ευχαριστω.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 8, 2017 17:08:30 GMT 2
Χαίρεται φιλαράκια, μετά απο ομολογουμενος αρκετό καιρό ήρθε η ώρα να πάμε λίγο παρακάτω με το κατασκευαστικο του ducati 888. Είχαμε λοιπόν μείνει στο ότι οι πρώτες χαλκομανίες που είχα λάβει ήρθαν με λάθος το κίτρινο χρώμα, για το οποίο δεν ευθύνεται η LM DECAL διότι το λογότυπο το είχα κατεβάσει απο το ίντερνετ και δεν ξέραμε εκ των προτέρων πως θα μεταφράσει τα χρώματα ο εκτυπωτής. Έτσι παραγγελθηκαν ξανά μετά απο μια κατά προσέγγιση διόρθωση στο κίτρινο + την προσθήκη κάποιων λεπτών μαύρων λωρίδων που θα με βοηθούσαν υποτίθεται να φτιάξω ευκολότερα τα περιγράμματα των number plate, Είναι οι παρακάτω, αλλά ξανά τζίφος! Πάλι δεν πετύχαμε το κίτρινο.. upload pictureΠάμε λοιπόν για τρίτη προσπάθεια εκτύπωσης. Αυτη τη φορά για να έχω μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας αποφάσισα οι χαλκομανιες που περιέχουν κίτρινο να εκτυπωθούν σε τρία σετ με διαφορετικές διαβαθμίσεις του κίτρινου. Επίσης αφού στο μεταξύ είδα ότι μπορεί να γίνει εύκολα στο κομπιούτερ, μετέτρεψα τις μαύρες λωρίδες που λέγαμε πιο πάνω σε κανονικά σχηματοποιημενα περιγράμματα των number plate. Μια ακόμα σημαντική προσθήκη σε αυτή την καρτέλα είναι οι τρεις μαύροι άσσοι. Αρχικά είχα σκοπό να χρησιμοποιησω τους άσσους που δίνει το κιτ της tamiya αλλά μετά από προσεκτικοτερη παρατήρηση των φωτογραφιών είδα ότι διαφέρουν αρκετά από αυτούς της μοτοσυκλέτας του Σκουρτα γιαυτό ζήτησα απο τον LM DECAL να τροποποιήσει λίγο αυτούς της tamiya. Είναι η παρακάτω καρτέλα.. Αυτο που πέτυχα σχετικά με το κίτρινο είναι να πολλαπλασιάσω το τζίφος επί τρία!! χαχα. Εντομεταξυ φτιάχτηκαν καλουπακια και αντιγραφικαν το πιρούνι και οι δίσκοι απο το κιτ της hasegawa. Έγιναν και τα μασκαρισματα στα καλύμματα της μοτοσυκλέτας. Γενικά ήταν πιο μπελαλίδικο από ότι είχα αρχικά εκτιμήσει με δυσκολότερο σημείο τις λεπτές λευκές λωρίδες στο μούτρο που εκτός της δυσκολίας λογο πάχους έπρεπε να έχουν και μια σχετική συμμετρία. Το αποτέλεσμα είναι αυτό. Αυτά προς το παρόν. Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε.
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 8, 2017 17:23:01 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά με το μασκάρισμα Κομνηνέ! Θα χρειαστώ τα φώτα σου κάποια στιγμή... Όσο για τις χαλκομανίες, τι να πούμε;;; Θα πας και για τέταρτη δοκιμή; Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 9, 2017 13:54:04 GMT 2
Ευχαριστώ Κωσταντινε. Οχι δεν υπάρχει λόγος να πάω και σε τέταρτη εκτύπωση, έχω στην κατοχή μου μια καρτέλα του εμπορίου που μπορεί να μου παρέχει τις χαλκομανίες που με δυσκολεύουν. Στην διάθεση σου για ότι χρειαστείς.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 9, 2017 17:50:15 GMT 2
Ωραία τα βαψίματα Κομνηνέ και δυναμική επιστροφή στον πάγκο. Ποιο κιτ της Hasegawa, αντέγραψες? Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by alex78 on Nov 9, 2017 20:13:13 GMT 2
Χαρά στην υπομονή σου με τα decals φίλε, όλα τα λεφτά μασκαρίσματα/βαψίματα!
|
|
dean
Kart Driver
Racing for ever!
|
Post by dean on Nov 9, 2017 23:10:55 GMT 2
Κομνηνέ vintage θεματάρα.Αναμένω την συνέχεια μιας και έχω και έγω μία 888 στο στοκ μου. Καλή συνέχεια.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 10, 2017 9:18:54 GMT 2
Τα ειπαμε και απο κοντα, Πολυ ωραιο βαψιμο !!!!
αντε τελειωνε την να παμε στην επομενη!!!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 10, 2017 13:00:50 GMT 2
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τον σχολιασμό. Δημήτρη όταν και αν με το καλό ξεκινήσεις το 888 μπορώ αν θέλεις να σου πω μερικά εύκολα κολπάκια για να γίνει καλύτερο. Γιώργο είναι από το YZR 500 της hasegawa αλλά μια που ρωτάς καλό είναι να διευκρινίσω μήπως θέλει και κάποιος άλλος να φτιάξει κάτι ανάλογο..(που τέτοια τύχη! ) ότι από τα εννιά διαφορετικά κιτ που κυκλοφορεί η hasegawa για το 500αρι YZR μόνο τα δυο μπλε έχουν τα σωστά κομμάτια για 888 του 1991.
|
|
|
Post by pkout on Nov 10, 2017 18:37:17 GMT 2
Καλησπέρα Κομνηνέ, Το έχεις τερματίσει το μηχανάκι!!!! Σεμινάριακη προσοχή στην λεπτομέρεια
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Nov 12, 2017 22:58:30 GMT 2
Υπέροχη δουλειά Κομνηνέ σ' ένα ιδιαίτερο θέμα!!!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 14, 2017 12:22:37 GMT 2
Ευχαριστώ παιδιά να ήσαστε καλά.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 13, 2018 12:56:55 GMT 2
Ενα μικρο update στο shell ducati που συνοψίζεται σε μια και μόνο φώτο. Τοποθετηθηκαν λοιπόν όλες οι χαλκομανίες και αναμένετε βερνίκι-γυάλισμα. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημενος. Σχολιάστε ελεύθερα.
|
|