vassiliosapr
Kart Driver
Τα ράλλυ ειναι η ζωή μου!
|
Post by vassiliosapr on Mar 17, 2017 10:35:36 GMT 2
Το σπιράλ είναι μαγεία και οι λεπτομέρειες δείχνουν τις γνώσεις από την τριβή με τον χώρο. Πολύ ομορφο βγαίνει. Τώρα για τις χαλκομανίες, ίσως αν τις περνούσες ένα χέρι 2Κ πάνω στο φύλλο, πριν τις τοποθετήσεις, να μην ξεθώριαζαν. Αλλά, με τη σκόνη δεν θα φαίνεται τίποτα. Μπράβο και πάλι Καλημέρα! Δυστυχώς τις πέρασα. Δλδ, τυπωσα τις χαλοκομανιες. Βγηκαν τέλειες.Τις αφησα μια ολόκληρη μερα να στεγνώσουν. Ακομα, ομορφες... Κατοπιν τις ψεκασα με το σπρέυ που μου δεινει η εταιρεία και ειναι ειδικό, λέει...! Επειδή ειμαι ανασφαλής, εφτιαξα 3 σετ. Μεχρι στιγμής, ολα καλά... Αν και ειδα οτι το μαυρο αρχισε ελαφρά να χανει την ζωντάνια του.Τις αφήνω αλλη μια μερα να στεγνώσουν. Κατοπιν ηρθε η ωρα να τοποθετηθούν... ακομα ολα καλά... και αφού τοποθετήθηκαν και στεγνωσαν, αρχισε σιγά σιγά να φαινεται το ξεθωριασμα. Μου φάνηκε δλδ οτι ενώ απο πάνω εδειχναν σφραγισμενες, για καποιο λόγο, απο το κατω μερος τους-σαν να περνουσε νερό μεσω της χαλκομανιας... Δεν ξερω!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 17, 2017 10:45:04 GMT 2
Για αυτό σου είπα βερνίκι 2Κ Βασίλη. Πάνω από αυτό το σπρέι (λογικά φτιάχνει φιλμ στη χαλκομανία), ρίχνουμε το βερνίκι που επειδή γίνεται πέτρα, έχει τάση να αποτρέπει τέτοια φαινόμενα (εγώ θα δοκιμάζα κι ένα σετ χωρίς το σπρέι, απευθείας 2Κ). Χωρίς να είναι όμως 100% βέβαιο. Αν έχεις κρατήσει κάνα σετ χαλκομανίες, δοκίμασε το και πες μας αν δεις διαφορά. Το ίδιο μπορεί να εφαρμοστεί και σε πολυκαιριασμένες χαλκομανίες.
Αλήθεια ποιας εταιρείας φύλλο χαλκομανίας χρησιμοποίησες;
|
|
vassiliosapr
Kart Driver
|
Post by vassiliosapr on Mar 17, 2017 11:09:33 GMT 2
Για αυτό σου είπα βερνίκι 2Κ Βασίλη. Πάνω από αυτό το σπρέι (λογικά φτιάχνει φιλμ στη χαλκομανία), ρίχνουμε το βερνίκι που επειδή γίνεται πέτρα, έχει τάση να αποτρέπει τέτοια φαινόμενα (εγώ θα δοκιμάζα κι ένα σετ χωρίς το σπρέι, απευθείας 2Κ). Χωρίς να είναι όμως 100% βέβαιο. Αν έχεις κρατήσει κάνα σετ χαλκομανίες, δοκίμασε το και πες μας αν δεις διαφορά. Το ίδιο μπορεί να εφαρμοστεί και σε πολυκαιριασμένες χαλκομανίες. Αλήθεια ποιας εταιρείας φύλλο χαλκομανίας χρησιμοποίησες; Ενα φύλλο της TESTORS, μαζί και το σπρέι... και ενα φυλλο της Bare Metal Foil Co. Την ιδια κατασταση και τα δυο. Στο επόμενο προτζεκτ θα ακολουθησω την συμβουλή σου.
|
|
vassiliosapr
Kart Driver
|
Post by vassiliosapr on Mar 17, 2017 11:22:46 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 18, 2017 20:19:21 GMT 2
Η αποθέωση της σκρατσιάς! Μπράβο και πάλι μπράβο Μόνο η κεραία μου τα χαλάει λίγο - μοιάζει εκτός κλίμακας ως προς τη διάμετρο... Τι λες;
|
|
|
Post by nektarios on Mar 18, 2017 23:22:50 GMT 2
Εκτός από τον καταιγιστικό ρυθμό, γίνεται και εξαιρετική δουλειά! Ακρίβεια μασκαρισμάτων, λεπτομέρειες εσωτερικού, ιδιοκατασκευασμένες χαλκομανίες, όλα σπέσιαλ!
|
|
|
Post by pkout on Mar 19, 2017 12:00:36 GMT 2
Εξαιρετικό, απλά εξαιρετικό
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 20, 2017 10:56:34 GMT 2
Άντε, το περιμένουμε στη gallery. Πολύ καλό μπίχλιασμα
|
|
vassiliosapr
Kart Driver
|
Post by vassiliosapr on Mar 20, 2017 13:25:19 GMT 2
Σας ευχαριστώ... Η κεραία υποτίθεται ειναι η γνήσια, αλλά και εμενα με χαλάει... μάλλον θα καταλήξω σε καρφίτσα.
Ο ρυθμός δεν ειναι γρηγορος... μην τρελενεστε... Το μοντέλο ξεκίνησε πριν απο 9 μήνες και εχει τελειωσει πριν απο 20 μερες. Απλά τωρα βρηκα χρονο να ανεβασω τις φωτό... Αλλιως... θα κατελειγε και αυτό στην αναμονή, οπως ολα τα αλλα που ειχα ανεβασει...!
Σας ευχαριστώ και πάλι και οι βελτιώσεις θα γινουν!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 30, 2017 21:33:15 GMT 2
Εντυπωσιακή κατασκευή, και με ξεχωριστό ειδικό βάρος σαν θεματολογία...
Μπράβο Βασίλη!!!
|
|
|
Post by czt on May 13, 2017 11:20:51 GMT 2
φανταστικο
|
|