|
Post by gtziaf on Dec 27, 2017 13:43:36 GMT 2
Φοβερό Νεκ. Χαρά στην υπομονή σου.
|
|
|
Post by nektarios on Dec 27, 2017 22:01:57 GMT 2
Φίλοι μου Κωνσταντίνε, Αλέξη, Παύλε, Κομνηνέ και Γιώργο, σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σχόλια! Χαίρομαι που σας αρέσει! - Κωνσταντίνε, αλλοίμονο αν δεν τελειώσει και το 2018, ο Αλέξης θα μου επιβάλει τόκους υπερημερίας! - Αλέξη, επειδή μάλλον είμαι ο τελευταίος του GB (πάλι...), καλύτερα να μη δώσεις κι άλλη παράταση, για να μη νοιώθω τύψεις! (Και να τελειώσω με την ησυχία μου κατά τον.. Οκτώβριο) - Παύλε, είναι φυσικό να μην μπορείς να με καταλάβεις, αφού εσύ φτιάχνεις μόνον μοντέλα ΟΟΒ, χωρίς τροποποιήσεις, βελτιώσεις και λοιπές σκρατσοδουλειές... - Κομνηνέ, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, και αντεύχομαι τα καλυτερα! - Γιώργο, παίρνω κουράγιο βλέποντας τις εργασίες στις λιλιπούτειες Πόρσε!... Να είστε όλοι καλά, και πλέον... καλή Πρωτοχρονιά!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 28, 2017 15:22:45 GMT 2
Μπραβο Νεκ !!
αντε να τα τελειωσουν και οι υπολοιποι!!!
Καλη χρονια!!!!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 1, 2018 23:30:10 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ, φίλε Παναγιώτη! Δεν σου απάντησα νωρίτερα, γιατί ήμουν... εκτός έδρας και εκτός φόρουμ! Εύχομαι και σε σένα μια πολύ καλή νέα χρονιά, με υγεία, ευτυχία και πολλές - πολλές μοντελιστικές καλλιτεχνίες!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 18, 2018 22:42:43 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 19, 2018 10:19:28 GMT 2
Νεκ, σημασία έχει που το ολοκλήρωσες και δεν άφησες να το φάει η λήθη του χρόνου. Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι έβαψες τον κινητήρα! Τώρα αν θες να ξαναπροσπαθήσεις στη θεματολογία, κάποια Honda θα βρεθεί φαντάζομαι
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 19, 2018 11:30:52 GMT 2
Κούκλα έγινε Νεκτάριε, άξιζε η αναμονή! Και στο άλλο GB με το καλό! Όσο για τις "οικογενειακές" φωτογραφίες... κάτι δεν παίζει με την κλίμακα, μου φαίνεται...
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 19, 2018 15:05:42 GMT 2
Τελειο απλα! Μαρεσουν τα παντρεματα δυο-τριων θεματολογιων αντε και στο επομενο!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 19, 2018 17:31:10 GMT 2
Γιώργο, Κωνσταντίνε και Δημήτρη, σας ευχαριστώ πολύ! Γιώργο, πράγματι αυτό είναι το πιο σημαντικό!! (το βάψιμο του κινητήρα!) Όσο για άλλη Honda, η μόνη που πραγματικά θα ήθελα να φτιάξω είναι η Goldwing, αλλά δυστυχώς απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει σε μοντέλο, οπότε η CBR θα είναι πιθανότατα το τελευταίο μοντέλο μου με τόσο... λίγες ρόδες! Κωνσταντίνε, με την κλίμακα ανάμεσα στο SR-71 και τη CBR ισχύει κάτι ανάλογο με την ταινία "Twins" (με πρωταγωνιστές τους Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito, που υποτίθεται οτι είναι δίδυμοι και ωστόσο έχουν ... υψομετρική διαφορά περίπου τριών κεφαλιών!). Δημήτρη, κι εμένα μ' αρέσουν τέτοια "παντρέματα", όπως επίσης και η "αντισυμβατική" θεματολογία, πράγμα που βεβαίως όλοι έχετε ήδη καταλάβει...
|
|
|
Post by alex78 on Jul 2, 2018 17:23:50 GMT 2
Εξαιρετικό το ''μαυροπούλι'' σου Νεκτάριε, με προσοχή σε κάθε του λεπτομέρεια! Να σου πώ την αλήθεια με χάλασε λίγο το κάπως ''βαρύ'' κάψιμο των εξατμίσεων και οι άβαφτοι λαιμοί τους, όμως για πρώτη σοβαρή προσπάθεια στον χώρο της μοτοσυκλέτας, όπως προείπες και εσύ, παίρνεις 10' φίλε! Πάντως μακάρι να σε ξαναδούμε σύντομα σε δίτροχα μονοπάτια, εξάλλου η Honda έχει πολύ αξιόλογο υλικό στο χώρο αυτό....
|
|
|
Post by nektarios on Jul 4, 2018 22:41:24 GMT 2
Φίλε Αλέξη, σε ευχαριστώ πολύ για το τόσο θετικό σχόλιο! Τα καψίματα είναι πραγματικά εντελώς εκτός πραγματικότητας, και χαίρομαι πολύ που είναι το μόνο σημείο που δεν σου άρεσε! Οι μηχανές γενικότερα μου φαίνονται δύσκολη θεματολογία, καθώς έχουν πολλά εξωτερικά εξαρτήματα σε διάφορες μεταλλικές αποχρώσεις, που αν δεν τις πετύχεις ακριβώς, το σύνολο φαίνεται εντελώς ψεύτικο... Ας φροντίσω λοιπόν να βελτιωθώ πρώτα στα βασικά, και μετά βλέπουμε...
|
|