|
Post by alex78 on Dec 29, 2016 12:27:15 GMT 2
Ευχαριστώ Κωσταντίνε, καλή χρονιά να έχουμε! Το κόκκινο θα ''δουλευτεί'' περαιτέρω (όταν πέσει και το βερνίκι) αφού μου έχει βγάλει orange peel. Σχεδόν αποκλειστικά με sprays, αν και έχω 2 αερογράφους που τους έχω για alclad και τα συναφή.
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 29, 2016 13:28:05 GMT 2
Αλεξ, ωραία βαψίματα. Ότι πρέπει για να μπουν οι χαλκομανίες. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα λευκά, οι Ιταλοί έχουν παράδοση στα σήματα. Τα λάστιχα
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Dec 29, 2016 18:14:57 GMT 2
Ωραίο γίνεται το μοτορι φίλε. Τα λάστιχα προτείνω να μην τα αφήσεις έτσι γκριζωπά και ματ, περνατα με γιαλυστικο για λάστιχα αυτοκινήτων για να σκουρύνουν. Τα σλικ λάστιχα λόγο της σύντομης ζωής τους δείχνουν καλύτερα μαύρα ημιγυαλιστερα. Καλες γιορτες.
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 29, 2016 18:36:40 GMT 2
Τα λάστιχα προτείνω να μην τα αφήσεις έτσι γκριζωπά και ματ Έχει δίκιο ο Κομνηνός. Εγώ τα δούλεψα με τα σφουγγαράκια της 3Μ και κατέληξαν σε ένα μαύρο σατινέ, αντί για γκρι ματ...
|
|
|
Post by alex78 on Dec 29, 2016 20:03:16 GMT 2
Αλεξ, ωραία βαψίματα. Ότι πρέπει για να μπουν οι χαλκομανίες. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα λευκά, οι Ιταλοί έχουν παράδοση στα σήματα. Τα λάστιχα Ευχαριστώ Γιώργο, να ρωτήσω, είναι απαραίτητο να περάσω βερνίκι μιάς και το χρώμα glossάρει αρκετά ή βούρ για χαλκομανίες και μια και καλή μετά το βερνίκωμα...? Ωραίο γίνεται το μοτορι φίλε. Τα λάστιχα προτείνω να μην τα αφήσεις έτσι γκριζωπά και ματ, περνατα με γιαλυστικο για λάστιχα αυτοκινήτων για να σκουρύνουν. Τα σλικ λάστιχα λόγο της σύντομης ζωής τους δείχνουν καλύτερα μαύρα ημιγυαλιστερα. Καλες γιορτες. Ευχαριστώ Κομ για το tip, έχεις να προτείνεις κάποιο δοκιμασμένο προιόν? Τα λάστιχα προτείνω να μην τα αφήσεις έτσι γκριζωπά και ματ Έχει δίκιο ο Κομνηνός. Εγώ τα δούλεψα με τα σφουγγαράκια της 3Μ και κατέληξαν σε ένα μαύρο σατινέ, αντί για γκρι ματ... Κωσταντίνε χρησιμοποιήσα αυτά της Tamiya, αν και νομίζω οτι έχει να κάνει με το υλικό των λαστιχών και όχι των σφουγγαριών.
|
|
|
Post by pkout on Dec 29, 2016 20:58:38 GMT 2
Το κόκκινο έκατσε πολύ ωραία Αλεξ Καλή συνέχεια και καλή χρονιά
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 29, 2016 22:39:48 GMT 2
Άλεξ πολύ ωραία έκατσε το χρώμα! Για εμένα ακολούθησε την περιπατημένη και σχετικά με τα βερνικώματα και τις χαλκομανίες
|
|
|
Post by nektarios on Dec 30, 2016 0:01:21 GMT 2
Φίλε Αλέξη, το χρώμα έγινε πράγματι πολύ ωραίο και πολύ γυαλιστερό! Ωστόσο, βάφοντας με Humbrol, έχεις περίπου δεδομένο και το orange peel.. Γι' αυτό, εγώ τουλάχιστον έχω σταματήσει να τα χρησιμοποιώ και έχω στραφεί σε Tamiya και άλλα παρεμφερή, και έχω βρει την ησυχία μου! Όσο για το τρίψιμο, προτείνω να γίνει τώρα - έστω και αν θυσιαστεί η γυαλάδα ή μέρος της - προκειμένου τόσο οι χαλκομανίες όσο και το βερνίκι να καθίσουν επάνω σε λεία επιφάνεια. Καλή συνέχεια, και Καλή Χρονιά!
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Dec 30, 2016 11:34:13 GMT 2
Ωραίο βγαίνει Αλέξη και σιγουρα με τρίψιμο και βερνίκωμα θα αναδειχθεί κι άλλο! Ενδιαφέρον το tip για τα ελαστικά
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 31, 2016 23:31:02 GMT 2
Πολύ ωραίος Αλέξη!!! Άντε, βουρ για τη συνέχεια... Καλή χρονιά φίλε μου!!! Απόστολος
|
|
|
Post by alex78 on Jan 1, 2017 13:32:43 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, εύχομαι ολόψυχα να έχουμε όλοι μας μια χαρούμενη, καλότυχη χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργία!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 12, 2017 23:20:14 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 13, 2017 11:00:20 GMT 2
Μια χαρά είναι Αλέξ. Πάμε γερά
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 13, 2017 11:33:42 GMT 2
Προχωράς αργά μεν, σταθερά δε Αλέξη! Οι χαλκομανίες σου άψογες - περιμένουμε το βερνίκωμα... Καλή συνέχεια!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
Member is Online
|
Post by pnspanas on Feb 13, 2017 15:11:06 GMT 2
Μια χαρα παει ρε Αλεξη, μην αγχωνεσε !!
|
|
|
Post by pkout on Feb 13, 2017 18:45:42 GMT 2
Μια χαρά μπήκαν οι χαλκομανίες Άλεξ!!! Και επίσης πολύ τακτοποιημένος πάγκος (όχι σαν κάτι άλλους που έχουν πάνω τα απόβλητα της evergreen)!!!
|
|