|
Post by m@ster k@frer on Nov 28, 2016 15:59:19 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, πριν πιάσουμε το GB τελείωσα ένα ακόμα ανοιχτό κιτ που είχα και περίμενε στο κουτί. Ένα αγαπημένο μου αυτοκίνητο, το οποίο είχα δυστυχώς αγοράσει ξεκινημένο από συνφορουμίτη. Οι εντυπώσεις από το κίτ είναι χλιαρές έως και κακές. Αρκετά κακή χάραξη στο αμάξωμα, λεπτομέρεια στο περίπου και πολύ μαλακό πλαστικό που εμφάνιζε τις γραμμές καλουπιού στο αστάρωμα (2-3 φορές), τα κλασικά πολύ λεπτά και εύθραυστα ψαλίδια κτλ της hase και αρκετά δύσκολο κούμπωμα αμαξώματος, και χαλκομανίες που διαλύονταν αμέσως, αλλά και πάλι προτίμησα να το βλέπω στη βιτρίνα παρά στο κουτί. Σαν μια γενική άποψη, δε θα το πρότεινα σε κάποιον. Στα της κατασκευής, βάφτηκε με το Rosso Corsa 300 της ZP και βερνικώθηκε με το 513 της Gunze. Προστέθηκαν βαλβίδες απο ΖΤΠ, οι πιτσιλίθρες απο ΖΤΠ, κλειδαριές περιμετρικά απο pe, σίτα εμπρός, κάτι μπιχλιμπίδια μέσα και αντικαταστάθηκε στο 95' ο πίσω άξονας απο σωληνάκι της HD διότι έγινε σμπαράλια κατα τη συναρμολόγηση. Ακολουθούν οι κλασικές ΚΑΚΕΣ φωτογραφίες μου νοτ φορ δε φειντ χαρτεντ... Και πάλι συγγνώμη, προτίμησα να το βγάλω μερικές φωτό πριν μπεί στη βιτρίνα. Να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 28, 2016 16:25:08 GMT 2
Αν το κιτ είναι όντως τόσο κακό όσο το περιγράφεις, τότε η δουλειά σου είναι ακόμα πιο αξιοπρόσεκτη Αγάπιε! Πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα, μόνο το χρώμα (που υποθέτω με κανονικό φωτισμό είναι πραγματικά κόκκινο ), μου φαίνεται λίγο χονδρόκοκκο...
|
|
|
Post by alex78 on Nov 28, 2016 16:31:40 GMT 2
Θυμάμαι κατά καιρούς που μου έλεγες την απογοήτευση σου στο τηλέφωνο για το κίτ, αλλά φίλε μου δικαιώθηκες με την επιμονή σου και την μεθοδικότητά σου και βγήκε πραγματικά εξαιρετικό!!! Το ''513'' πως σου φάνηκε...? Υ.Γ. Αγορίνα βρές ένα τρόπο με τις φώτο, αμαρτία είναι...
|
|
|
Post by nektarios on Nov 28, 2016 21:06:15 GMT 2
Όμορφο αποτέλεσμα σε ένα κιτ που δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές, με πετυχημένο γυάλισμα και ιδιαίτερες εσωτερικές λεπτομέρειες! Και το πιο σημαντικό είναι αδιαμφισβήτητα οτι βρίσκεται πλέον στη βιτρίνα σου! Υ.Γ.: Όταν λες για χαλκομανίες, να υποθέσω οτι είναι το ίδιο κιτ με τη δική μου "Μartini";
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 28, 2016 21:44:30 GMT 2
Κωνσταντίνε, Αλέξη και Νεκ,
ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Αλέξη το 513 το ξέρω δεν είναι κάτι καινούριο. Και στην corvette του '57 με αυτό είχα βερνικώσει. Για τις φωτογραφίες τα είπαμε στο υπόγειο δεν υπάρχει φως της μέρας οπότε συμβιβασμός.
Νεκ, φαντάζομαι ότι είναι το ίδιο καλούπι, αλλά εμένα ήταν η δρομίσια έκδοση. για τα λογότυπα και τα καντράν το λέω. Παρεπιπτόντως, η χαλκομανία του κοντέρ ήταν τραγικά μεγαλύτερο από το χώρο όπου επρεπε να τοποθετηθεί.
Να είστε όλοι καλά.
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by manos13 on Nov 29, 2016 0:04:25 GMT 2
Όμορφη δουλειά, ωραίο γυάλισμα!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 29, 2016 13:53:06 GMT 2
Η βιτρίνα σου θα είναι ομορφότερη τώρα. Μπράβο αγορίνα
|
|
|
Post by pkout on Dec 7, 2016 21:13:38 GMT 2
Συμφωνώ με τον Κωνσταντίνο για το τελικό αποτέλεσμα σε σχέση με το πόσο κακό είναι το κιτ. Θα το ήθελα πάντως στην βιτρίνα μου. Ίσως στο πολύ απώτερο μέλλον......
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 15, 2016 10:56:08 GMT 2
Πολυ ωραιο βγηκε! Για το κιτ εχεις δικιο,εχω φτιαξει το αγωνιστικο της hasegawa(repsol) και με ταλαιπωρησε αρκετα. Ομως το εφερες εισ περας με μεγαλη επιτυχια!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 15, 2016 13:21:23 GMT 2
Για το κιτ εχεις δικιο,εχω φτιαξει το αγωνιστικο της hasegawa(repsol) και με ταλαιπωρησε αρκετα. Βαγγέλη, ποια σημεία χρειάζονται προσοχή στην Repsol; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αγάπιε, σόρρυ για το σπαμ...
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 15, 2016 14:40:40 GMT 2
Γιωργο συμφωνω με τον Αγαπιο σ'αυτα που επισημαινει.Επισης τα κομματια θελουν αρκετο καθαρισμα,το υλικο που εδινε για τις ζωνες δε μου αρεσε καθολου,οι χαλκομανιες με ταλαιπωρησαν αρκετα λογω σχεδιασης αλλα επαιρναν σχετικα ευκολα το σχημα του αμαξωματος.Το ειχα φτιαξει πριν απο χρονια για ενα φιλο αλλα δεν μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα.Για την τιμη του περιμενεις κατι καλυτερο.Απλα καμια σχεση με tamiya.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 17, 2016 20:22:01 GMT 2
Αγαπιε το κιτ πραγματι ειναι ζορικο. Τα λεπτα ψαλιδια κλπ ειναι πονος και το κουμπωμα πατωμα-αμαξωμα ενιγματικο..Νομιζω οτι η φωτογραφιση το αδικει πολυ!! ομορφο μοντελο
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 30, 2018 16:22:12 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Nov 30, 2018 20:44:04 GMT 2
Ωπ τι έγινε, της άλλαξες χρώμα...?? Όμορφη δουλειά Αγάπιε, πολλά μπράβο!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 4, 2018 20:06:03 GMT 2
Ωπ τι έγινε, της άλλαξες χρώμα...?? Όμορφη δουλειά Αγάπιε, πολλά μπράβο! Photoshop photoshop!!!! Χαχαχα Τα παμε κ τηελφωνικως φιλε τι να κάνουμε εξ αποστάσεως δυσκολευομουν να φωτογραφισω...
|
|