|
Post by rous74 on Nov 11, 2016 10:13:06 GMT 2
Καλημέρα σε όλους, Μια ακόμη κατασκευή έφτασε στο τέλος της. Αυτή τη φορά το θύμα μου ήταν η Porsche 918 της Revell. Ένα κίτ με πολλές δυσκολίες στις εφαρμογές των κομματιών, ζάντες που αντικαταστάθηκαν με άλλες πιο σωστές και πολλά ακόμα.... Χρησιμοποιήθηκε επίσης το βελτιωτικο με τα PE της Hobby Design. To γκρί μεταλλικό είναι της Zero paints ( meteor grey) και το βερνίκι το γνωστό Β-513 της Gunze. photo upload
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 11, 2016 12:19:35 GMT 2
Μένω άφωνος Αντρέα... Ό,τι και να πώ είναι λίγο. Πανέμορφη.... Συγχαρητήρια!!! Η σκεπή που είναι;
|
|
|
Post by rous74 on Nov 11, 2016 18:49:27 GMT 2
Μένω άφωνος Αντρέα... Ό,τι και να πώ είναι λίγο. Πανέμορφη.... Συγχαρητήρια!!! Η σκεπή που είναι; Νάσαι καλά φίλε μου, σ'ευχαριστώ πολύ!! Η σκεπή πετάχτηκε στα σκουπίδια μιας και το ήθελα αποκλειστικά σε Open top έκδοση!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 12, 2016 12:32:45 GMT 2
Ωραίο αυτοκίνητο Ανδρέα και πολύ καλή δουλειά όπως πάντα. Οι συνδυασμοί των χρωμάτων, εξαιρετικοί. Αν συνυπολογίσουμε και το χρόνο κατασκευής, απλά Είναι κρίμα όμως με αυτή τη ρεβελ, και το θέμα της με τροχούς, θόλους κλπ. Δυστυχώς ότι και να κάνει ο μοντελιστής (ξέρω ότι εσύ άλλαξες τα ζαντολάστιχα) οι θόλοι φαίνονται ακόμη κενοί (ιδίως οι πίσω - αφού σχεδιάστηκαν για να δεχτούν τα λάστιχα τρακτέρ των Γερμανών). Να υποθέσω ότι η 599 GTΟ που κάναμε, εξακολουθεί να είναι το καλύτερο supercar της Revell. Σωστά; Περιμένουμε την επιστροφή στις κόκκινες
|
|
|
Post by rous74 on Nov 12, 2016 13:50:59 GMT 2
Ωραίο αυτοκίνητο Ανδρέα και πολύ καλή δουλειά όπως πάντα. Οι συνδυασμοί των χρωμάτων, εξαιρετικοί. Αν συνυπολογίσουμε και το χρόνο κατασκευής, απλά Είναι κρίμα όμως με αυτή τη ρεβελ, και το θέμα της με τροχούς, θόλους κλπ. Δυστυχώς ότι και να κάνει ο μοντελιστής (ξέρω ότι εσύ άλλαξες τα ζαντολάστιχα) οι θόλοι φαίνονται ακόμη κενοί (ιδίως οι πίσω - αφού σχεδιάστηκαν για να δεχτούν τα λάστιχα τρακτέρ των Γερμανών). Να υποθέσω ότι η 599 GTΟ που κάναμε, εξακολουθεί να είναι το καλύτερο supercar της Revell. Σωστά; Περιμένουμε την επιστροφή στις κόκκινες Γιώργο σ'ευχαριστώ! Εννοείται ότι η Ferrari 599 gto παραμένει στην πρώτη θέση των supercar της Revell και με διαφορά άλλωστε.! Το εντόπισα και εγώ το θέμα με τους θόλους και σκοπεύω να επανέλθω με νέες φωτογραφίες και μεγαλύτερων διαστάσεων ζαντολάστιχα 100% aftermarket αυτή τη φορά!
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Nov 13, 2016 11:47:58 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Nov 13, 2016 16:38:37 GMT 2
Υπέροχη δουλειά Ανδρέα με όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς! Σκέφτεσαι να φτιάξεις στο μέλλον και την ''Martini'' ή ξενέρωσες...?
|
|
|
Post by rous74 on Nov 14, 2016 9:50:36 GMT 2
Ανδρέα καταπληκτικό.Σου εχω ξαναπεί κάνε ενα λεπτομερέστατο wip(και για φορτηγά)με φωτογραφίες και πολλές επεξηγήσεις για να μάθουμε και εμείς.Οχι για να σε φτάσουμε αλλά για να είναι αποδεκτά τα μοντέλα μας. View AttachmentView AttachmentView AttachmentΚαλημέρα Βαγγέλη και σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Με τόσα εκπληκτικά wip στο φόρουμ τόσο στην ανάλυση τους όσο και ως προς την εκτέλεση τους εμένα περιμένεις για να μάθεις όπως λές κάποια πράγματα; Με τιμά αυτό που γράφεις αλλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!
|
|
|
Post by rous74 on Nov 14, 2016 9:54:13 GMT 2
Υπέροχη δουλειά Ανδρέα με όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς! Σκέφτεσαι να φτιάξεις στο μέλλον και την ''Martini'' ή ξενέρωσες...? Αλέξη καλημέρα, Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε! Ναι, σκέφτομαι να την ξαναφτιάξω στο μέλλον και σε έκδοση Martini! Με την Revell δεν ξενερώνω ποτέ κατά την διάρκεια ή στο τέλος της κατασκευής γιατί είμαι προκαταβολικά ξενερωμένος με κάποια πράγματα....
|
|
|
Post by manos13 on Nov 15, 2016 21:30:37 GMT 2
Γυαλίζει πολύ και όταν την κοιτάω φαίνονται τα σπυράκια στο πρόσωπο μου.
|
|
|
Post by rous74 on Nov 16, 2016 9:31:24 GMT 2
Γυαλίζει πολύ και όταν την κοιτάω φαίνονται τα σπυράκια στο πρόσωπο μου. Είδες Μανώλη; Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Nov 24, 2016 19:07:35 GMT 2
Υπέροχη κατασκευή Ανδρέα!!! Η επιλογή των χρωμάτων για το αμάξωμα και το σαλόνι ήταν το κερασάκι στην τούρτα... Μπράβο φίλε!!!!
|
|
|
Post by rous74 on Nov 26, 2016 13:04:14 GMT 2
Υπέροχη κατασκευή Ανδρέα!!! Η επιλογή των χρωμάτων για το αμάξωμα και το σαλόνι ήταν το κερασάκι στην τούρτα... Μπράβο φίλε!!!! Σ'ευχαριστώ φίλε,να'σαι καλά!
|
|
|
Post by rous74 on Dec 3, 2016 13:30:56 GMT 2
Καλησπέρα, Μία Porsche 918 δεν ήταν αρκετή για μένα μιας και το αυτοκίνητο αυτό αλλά και το κίτ μ'άρεσε πολύ! Αυτή τη φορά χρησιμοποίησα 21' ζάντες της Aoshima μιας και γεμίζουν πιο σωστές τους θόλους.. το χρώμα είναι το Riviera blue της Zero paints από την σειρά χρωμάτων της Zero paints. free photo hosting
|
|
|
Post by alex78 on Dec 3, 2016 14:10:56 GMT 2
Καταπληκτική Ανδρέα, της πάει εξίσου όμορφα και η ''κλειστή'' έκδοση! Το χρώμα αλλά και η επιλογή ζάντας απλά τα σπάνε φίλε! Υ.Γ.1. Μήπως θα ήταν προτιμότερο να την ''ανέβαζες'' σε ξεχωριστό θέμα για να μην ''χάνεται'' εδώ...? Υ.Γ.2. Ο λαός σου απαιτεί περισσότερες φωτό, δεν την χορταίνουμε μόνο με 2....
|
|
|
Post by pkout on Dec 7, 2016 20:58:19 GMT 2
Κουκλιά και τα 2 αλλά προτιμώ την γκρι ξεσκέπαστη!!!! well done!!!!!
|
|