|
Post by gtziaf on Oct 1, 2016 10:51:28 GMT 2
Παρουσιάστηκε στο κοινό το καλοκαίρι του 2007 ως η σπορ εκδοχή της DB9, αναβιώνοντας το ομώνυμο κουπέ της εταιρείας που παράχθηκε το 1967. Έμεινε στην παραγωγή 5 χρόνια, όπως ο πρόγονος της και άφησε το στίγμα της στο κόσμο της αυτοκίνησης χάρη στο χυτό, απέριττο και καθαρό στυλ της, σήμα κατατεθέν των αυτοκίνητων της Aston Martin. Το κιτ είναι το γνωστό της Tamiya με κάποιες προσθήκες χωρίς χρήση βελτιωτικού. Το χρώμα είναι 2 σταδίων πορτοκαλοκόκκινο της Mclaren, το βερνίκι 2Κ και οι λεπτομέρειες με κάρμπον της S27 (small & 1/43). Το εσωτερικό είναι καφέ Η66, μαύρο ματ, κάρμπον λεπτομέρειες και κόκκινη μοκέτα της Hiro. Οι γρίλιες και οι ζάντες είναι Magnesium, τα φρένα κεραμικά και οι δαγκάνες bronze. Τέλος το αυτοκόλλητο Intercontinental στο παρμπρίζ είναι από τις αγωνιστικές DBR9... Η φωτογράφηση είναι άθλια. Στο σύνηθες setup, με λίγο ήλιο, έβγαινε ένα πράγμα που δεν ξεχώριζαν το χρώμα και οι λεπτομέρειες, όπως σε κάποιες φώτο του wip. Έτσι την φωτογράφησα σούρουπο, θυσιάζοντας τις ανακλάσεις του φωτός, αλλά το χρώμα των φωτογραφιών είναι πιο κοντά στο μοντέλο που έχω στη βιτρίνα μου. Ιδού... Ευχαριστώ και πάλι για τα σχόλια σας σε όλη την διάρκεια της κατασκευής. Καλό μήνα
|
|
|
Post by alex78 on Oct 9, 2016 16:16:52 GMT 2
Με ή χωρίς φάσα είναι μια κούκλα Γιώργο!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 9, 2016 16:19:26 GMT 2
Ευχαριστώ Άλεξ...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 15, 2016 18:20:50 GMT 2
Μια αγρια κυρια!! Προσεγμενη δουλεια Γιωργο, κλασσικα Μου αρεσει!! ΥΓ: ΔΕν εχει εκτελωνιστει ακομα ε? Δε βλεπω πινακιδες
|
|
|
Post by rous74 on Oct 16, 2016 8:55:49 GMT 2
Γιώργο κορυφαίο το φινίρισμα και άρτιο αποτέλεσμα σε μια κατασκευή που όπως είδες και σύ έχει τις δυσκολίες της. Επίσης μ' άρεσε πολύ ο χρωματικός συνδυασμός που επέλεξες και βέβαια η φωτογράφισή σου!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 19, 2016 11:56:06 GMT 2
Ευχαριστώ Χρηστάρα. Ναι γενικά δεν βάζω πινακίδες, εκτός αν φτιάχνω συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Ανδρέα, μπήκα στα χωράφια σου και σίγουρα οι δουλείες σου ήταν έμπνευση στην παρούσα κατασκευή. Ωραίο κιτ η Aston, με κάποιες δυσκολίες όπως είπες αλλά δεν με εντυπωσίασε γενικά. Νομίζω ότι μας έχουν "ριγμένους" λίγο τους αυτοκινητάδες, βλέποντας τι κάνουν στα αεροπλάνα και τα άρματα τους, οι εταιρείες. Ευχαριστώ πολύ
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 24, 2016 11:01:02 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα.
πάρα πολύ όμορφος χρωματικός συνδυασμός στο αυτοκίνητο και αναμενόμενα άρτιο αποτέλεσμα. Το αυτοκόλλητο στο παρμπρίζ με ξένισε λίγο αλλά ξέρεις τώρα.
Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 25, 2016 18:10:05 GMT 2
Να είσαι καλά Αγάπιε. Ευχαριστώ...
|
|
|
Post by manos13 on Oct 26, 2016 21:35:29 GMT 2
Πολύ όμορφο !
|