|
Post by alex78 on Dec 4, 2016 14:33:13 GMT 2
''Ζωντάνεψαν'' για τα καλά τα καθίσματα Γιώργο, πραγματικά πολύ καλή δουλειά! Όσο για το φλόκο είμαι σίγουρος όταν γεμίσει η ''μπανιέρα'' θα δείξει τέλεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 4, 2016 21:55:51 GMT 2
Να είσαι καλά, Άλεξ. Αύριο, αν όλα πάνε καλά φυσικά, θα ανέβει ολοκληρωμένο το εσωτερικό.
|
|
|
Post by nektarios on Dec 4, 2016 22:27:26 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 4, 2016 23:10:40 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 5, 2016 11:25:57 GMT 2
Η ώρα της ολοκλήρωσης του εσωτερικού έφτασε με την συναρμολόγηση των τμημάτων που σας είχα ήδη δείξει. Μόνη προσθήκη ο λεβιές ταχυτήτων, από καρφίτσα με στρόγγυλο κεφάλι (αυτές που βάζουν στις συσκευασίες από τα πουκάμισα ). Επειδή, πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός ξενίζει προσπάθησα να κάνω μια σύγκριση μιας φωτογραφίας από το ύψος (περίπου) αυτών που τελικά διακρίνει το μάτι με μια αντίστοιχη στο συνηθισμένο ύψος που τοποθετώ την κάμερα στις φώτο μου. Βγήκαν και οι ανάλογες macro και super macro (προς αποφυγή παρεξηγήσεων και πριν με κράξετε , οι φώτο είναι στις αυτόματες ρυθμίσεις της μηχανής, χωρίς κανενός είδους τριποδάκι κλπ, εξ ου και κάποιες θολούρες, παραμορφώσεις κλπ. ) Επίσης, όπως υποσχέθηκα, οι μεγαλύτερες φώτο, στην καθιερωμένη ανάλυση για να μπορέσει ο Κωνσταντίνος να δει το πλαίσιο στον αναπτήρα. Ευχαριστώ για την κριτική, τα σχόλια και την εποικοδομητική συζήτηση σε όλη τη διάρκεια της κατασκευής του σαλονιού της 288. Από την πλευρά μου, σας προτείνω να δοκιμάζεται πράγματα, κι ας είναι λίγο αμφιλεγόμενα ή έχουν πιθανότητες αποτυχίας ή γιατί αλλιώς δεν έχει πλάκα. Ραντεβού την Παρασκευή με ένα νέο "υποσύστημα" της GTO. Καλή εβδομάδα
|
|
|
Post by alex78 on Dec 5, 2016 15:31:34 GMT 2
Μοντέλο απο μόνο του, μπράβο Γιώργο!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 5, 2016 18:40:53 GMT 2
Ψηφίζω Eye View, αλλά με τον φωτισμό της Camera View! Εξαιρετική δουλειά, φίλε! Καλή συνέχεια! Όσο για το "να δοκιμάζετε πράγματα", υποψιάζομαι οτι γράφτηκε - πρωτίστως - για μένα, και θα βάλω τα δυνατά μου!
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 5, 2016 18:50:15 GMT 2
Ευχαριστώ για την "αφιέρωση" Γιώργο, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η δουλειά με το πινελάκι. Και χαιρομαι διαπιστώνοντανς πως ακόμα σ' αυτήν τη φάση εξακολουθούν να φαίνονται τα αλογάκια στα πατάκια
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 6, 2016 11:34:32 GMT 2
Άλεξ, Νεκ και Κωνσταντίνε να είστε καλά. Ευχαριστώ
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 7, 2016 11:37:57 GMT 2
Το εσωτερικό είναι απλά υπέροχο φίλε!!! Έλεγα ότι με την F-40 τα έχω δει όλα, αλλά... Καλή συνέχεια Γιώργη! Απόστολος
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 7, 2016 12:22:05 GMT 2
Να είσαι καλά Απόστολε. Χαίρομαι που σου αρέσει. Ευχαριστώ...
|
|
|
Post by pkout on Dec 7, 2016 20:30:47 GMT 2
Η δουλειά σου είναι υπεράνω κριτικής και σχολιασμού
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 8, 2016 0:21:15 GMT 2
Ρε Γιώργο τι να σχολιάσω τώρα...
Το εσωτερικό είναι πανέμορφο από όποιο ύψος και να το δείς!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 8, 2016 14:38:13 GMT 2
Να είστε καλά παίδες και υπερευχαριστώ για τα τόσο επαινετικά λόγια. Ελπίζω, για ανάλογη συνέχεια στα επόμενα.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 9, 2016 15:25:09 GMT 2
Πολυ ωραιο το εσωτερικο τωρα που δεσαν ολα καθισματα διακοπτες φλοκια κλπ Αυτο που εξακολουθει να μη μου αρεσει ειναι το σαγρε, ενταξει στα εχω κανει τσουρεκια, και συμφωνω περι δοκιμων κλπ αλλα νομιζω οτι ειναι κριμα να εχεις κανει τοση δουλεια σε διακοπτες, μοχλους, διορθωσεις στο σασι κλπ κλπ κλπ και να χτυπαει τοσο εντονα το ταμπλω. Ιν ενη κεης ο κατασκευαστης παντα εχει τον τελευταιο λογο Καλη συνεχεια
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 9, 2016 19:00:48 GMT 2
Να είσαι καλά Μήτσο ευχαριστώ για καλά λόγια. Τώρα για το σαγρέ, καλά τα λες αλλά εσύ αφού δεν σου αρέσει και η ένσταση καταγράφηκε για τα επόμενα. Το μόνο που δυστυχώς δεν μπορώ να αποτυπώσω στις φώτο είναι ότι με γυμνό μάτι, ακόμα και στα 5 -7 εκατοστά από το μοντέλο δεν διακρίνεται κανένα texture. όταν πας στα 2 εκατοστά ναι το βλέπεις, αλλά ούτε τόσο έντονο είναι όσο στις φώτο ούτε αντιαισθητικό. Αν ήταν, δεν θα το άφηνα, να είσαι σίγουρος, μετά από τόσες εργατοώρες δουλειά που έχει και θα έχει το συγκεκριμένο μοντέλο πάνω του. Όπως έγραψες στα 43άρια σου, το όλο πράγμα είναι 5 εκ. και όχι 35 που φαίνεται στην 24άρα οθόνη του υπολογιστή μας. Από την άλλη μπορείς να πεις, και με το δίκαιο σου, ότι ο Τζιαφάς έχει γεράσει και δεν βλέπει καλά, πρεσβυωπίες κλπ αγαπημένα , για αυτό κι εγώ το έδειξα στο Χρηστάρα που ήρθε για επίσκεψη από τα μέρη μας, που και πιο νέος είναι και δεν το έχει το μοντέλο όλη μέρα μπροστά του για να έχει συνηθίσει το μάτι του τις διάφορες ατέλειες. Χρήστο, κανόνισε τι θα πεις
|
|