|
Post by gtziaf on Sept 20, 2016 22:05:01 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη. Φτιάχνεις τίποτα εσύ φίλε μου ; Γιωργο το pajero παλευω ακομα αλλα δεν εχω καθολου χρονο.Ειναι σε προχωρημενο σταδιο αλλα θελει ακομα. Φετος δεν εχω φτιαξει τιποτε αν καταφερω να το τελειωσω θα ειναι θαυμα. Θα τα καταφέρεις Βαγγέλη. Είσαι πιστόλι, δεν σε φοβόμαστε. Ανυπομονώ να το δω τελειωμένο φίλε μου
|
|
|
Post by jvolume on Sept 23, 2016 16:44:08 GMT 2
Αν και δηλωμένος Πορσάκιας, αν με ρωτήσεις τι θα αγοράσω πρώτα όταν θα γίνω εκατομμυριούχος θα σου απαντήσω χωρίς δεύτερη σκέψη : μία F40!! Aμάξι όνειρο που κατασκευές σαν και τη δικιά σου George το αναδεικνύουν σε όλο του το μεγαλείο. Είτε με ανοιχτό, είτε με κλειστό καπό το μοντέλο αυτό είναι αψεγάδιαστο. Πολλά . Πραγματικά τόσο οι κατασκευές σου, όσο και το πάθος σου για τον μοντελισμό αποτελούν έμπνευση για όλους τους υπόλοιπους. Η πρώτη κυρία μπήκε στην βιτρίνα, μείνανε τέσσερις ακόμα!!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 24, 2016 9:10:53 GMT 2
Ευχαριστώ τζον. Παρακαλώ να με θυμηθείς όταν γίνεις εκατομμυριούχος. Εγώ συμβιβάζομαι και με μία F355 Όσο για τις 4, σωστά μίλησες. Υγεία να έχουμε, διάθεση και κουράγια να τις φτιάξουμε εδώ μαζί στο φόρουμ... Αν και τώρα που το σκέφτομαι μήπως είναι πέντε ακόμη Ευχαριστώ και πάλι
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Sept 25, 2016 22:18:19 GMT 2
Οτι και να πουμε γι αυτο το αυτοκινητο ειναι λιγο!! Απιστευτη δουλεια Γιωργο..σε καθε λετομερια υπαρχει κατι να κουβεντιασεις!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 27, 2016 9:15:23 GMT 2
Κοιτάζοντας ξανά, και ξανά τις φωτογραφίες (ΥΠΕΡΟΧΗ!!!) έχω μία απορία. Τα κωλοφάναρα τα βάφεις από τη μέσα μεριά; Εάν δεν έχω λάθος φεγγίζουν διάφανα (ιδιαίτερα τα κόκκινα);
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 27, 2016 9:57:54 GMT 2
Ευχαριστώ Χρηστάρα, να είσαι καλά. Απόστολε ναι από αυτή τη γωνία έτσι δείχνουν. Στις υπόλοιπες (πιο κάθετες) που ανακλά μέσα το PE φαίνονται εντάξει. Οπότε δίκαιο έχεις φίλε μου, μάλλον έπρεπε άλλο ένα χέρι ακόμη. Στη GTO θα το προσέξω πιο πολύ. Ναι από μέσα βάφτηκαν. Ευχαριστώ για την επισήμανση
|
|
|
Post by czt on Sept 28, 2016 18:34:13 GMT 2
Γιωργο θα κανεις τι Gto απο Hiro η της Revell? παντως με τα φωτιστικα σωματα ετσι οπως ειναι και απο αυτη τι γωνια μου δινει την εντιπωση της παλαιοτητας του οχηματος αλλα και τις ιστοριας που εχει.
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 29, 2016 10:51:13 GMT 2
Γιωργο θα κανεις τι Gto απο Hiro η της Revell? παντως με τα φωτιστικα σωματα ετσι οπως ειναι και απο αυτη τι γωνια μου δινει την εντιπωση της παλαιοτητας του οχηματος αλλα και τις ιστοριας που εχει. Τη Fujimi αρχικά Κώστα γιατί έχει μια χαρά σχήμα και καλή λεπτομέρεια. Το revell το έχω, θέλει πολλές επεμβάσεις, ιδίως στο πίσω μέρος και δεν ξέρω πότε και αν το ασχοληθώ... Επίσης έχω φτιάξει, σε γρήγορη κατασκευή, την παλιά της Gunze ( δες εδώ) για διασκέδαση. Τέλος για τα Hiro, ή 24άρα δεν έχει νόημα (πάρα πολύ ακριβή για αυτά που προσφέρει). Η 12άρα είναι απλά όνειρο που ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει πραγματικότητα.
|
|
|
Post by pkout on Sept 29, 2016 21:56:04 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 30, 2016 9:42:41 GMT 2
Να είσαι καλά Παύλο, ευχαριστώ. Όντως από τα πιο όμορφα σχήματα στη βιτρίνα μου
|
|
|
Post by gtv2000 on Oct 1, 2016 4:12:14 GMT 2
Εξαιρετικη δουλεια! Μπραβο!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 1, 2016 10:37:34 GMT 2
Ευχαριστώ Παύλο.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 1, 2016 12:15:00 GMT 2
Γιώργο νομίζω δεν χρειάζεται να ακούσεις άλλο ένα τέλειο μοντέλο ...οπότε θα σου πω, πως η κατασκευές σου αποτελούν έμπνευση!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 2, 2016 19:50:43 GMT 2
Γιώργο νομίζω δεν χρειάζεται να ακούσεις άλλο ένα τέλειο μοντέλο ...οπότε θα σου πω, πως η κατασκευές σου αποτελούν έμπνευση! Μακάρι Αλέξανδρε. Ευχαριστώ πολύ
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 18, 2016 14:40:10 GMT 2
Νομιζω οτι η F40 ειναι το απολυτο αγωνιστικο αυτοκινητο. Προσωπικα για μενα οι γραμμες της ειναι αξεπεραστες και ας εχουν περασει 30 χρονια. Οταν μιλαω για σουπερκαρς στο μυαλο μου αμεσως ερχεται η υπεροχη γραμμη της .
Γιωργο νομιζω οτι συμφωνεις μαζι μου,
Υπεροχη δουλεια, καθαρη, Επαγγελματικη!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 19, 2016 13:03:37 GMT 2
Συμφωνώ απόλυτα Παναγιώτη. Δεν νομίζω ότι διαφωνεί και κανένας βασικά. Και είμαι σίγουρος, ότι αν η Ferrari έμενε στον αρχικό σχεδιασμό, για τον αριθμό των αυτοκινήτων που θα έβγαιναν στην παραγωγή, σίγουρα στο μέλλον, οι τιμές της θα συγκρινόταν με αυτές των 250 GTO. Για το μοντελάκι τι να πω. Δεν είμαι 100% ευχαριστημένος, καθώς δεν έκανα κάποια πράγματα που σχεδίαζα. Αλλά έπεσε πάνω στην εγκυμοσύνη της συζύγου, τα γεννητούρια και την μετακόμιση, οπότε απλά την ολοκλήρωσα στο τέλος. Εξάλλου, ένα μοντέλο δεν τελειώνει ποτέ... Εμείς σταματάμε να δουλεύουμε πάνω του Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τα καλά λόγια...
|
|