|
Post by skydiver on May 11, 2016 12:10:22 GMT 2
Καλημέρα σας. Αφού το έκανα ανάρτηση στο φατσοβιβλίο,είπα να το παρουσιάσω και εδώ. Λοιπόν peugeot 307 της tamiya φυσικά και επίσης γνωστό σε όλους. Για εμένα, και πάντα προσωπικά το εν λόγω κιτ ήταν από τα καλύτερα που πέρασαν από τα χέρια μου. Ακόμα και με το μεταλλικό πάτωμα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Επί του θέματος λοιπόν, το μοντέλο βάφτηκε με flat red (model master) και aluminium silver (ipp). Το δεύτερο χρώμα (ipp) απλά εξαιρετικό. Οι χαλκομανίες είναι reji model,πάρα πολύ καλές. Λεπτό χαρτί και μάλιστα στρώνουν και πολύ γρήγορα. Στο τέλος ψεκάστηκε με 2Κ. Τώρα, έχω κάνει κάποιες δικές μου παρεμβάσεις στο κιτ, όπως το roll cage είναι κανονικά αλουμίνιο εγώ το έκανα κόκκινο,οι καθρέπτες είναι αλουμίνιο τους έκανα κόκκινους,οι ζάντες είναι κανονικά λευκές τις έκανα μαύρες, στον ουρανό δεν υπάρχουν στο κανονικό κάμερα αλλά ούτε κεραίες (το αυτοκίνητο έτρεχε σε κάποιο τοπικό ράλλυ στην Ουγγαρία).Αυτά.
|
|
|
Post by alex78 on May 11, 2016 20:16:31 GMT 2
Απίστευτα ελκυστικό livery και πολυ πετυχημένες οι επιλογές σου Γιώργο, συγχαρητήρια φίλε!
|
|
|
Post by skydiver on May 11, 2016 21:21:38 GMT 2
Απίστευτα ελκυστικό livery και πολυ πετυχημένες οι επιλογές σου Γιώργο, συγχαρητήρια φίλε! . Ευχαριστώ Alex.
|
|
|
Post by jvolume on May 12, 2016 10:01:45 GMT 2
Γιώργο καλημέρα. Φανταστικό το livery και πολύ πετυχημένες οι παρεμβάσεις σου. Οι ζάντες δε, απλά δε θα μπορούσα να τις φανταστώ σε άλλο χρώμα πλέον του μαύρου! Πανέμορφο
|
|
|
Post by skydiver on May 12, 2016 18:02:42 GMT 2
Γιώργο καλημέρα. Φανταστικό το livery και πολύ πετυχημένες οι παρεμβάσεις σου. Οι ζάντες δε, απλά δε θα μπορούσα να τις φανταστώ σε άλλο χρώμα πλέον του μαύρου! Πανέμορφο Thanks John
|
|
|
Post by gtziaf on May 12, 2016 18:21:39 GMT 2
Πανέμορφο λιβερι Γιώργο και πολύ καλή δουλειά. Το aluminium σε αμάξωμα δεν είναι εύκολη υπόθεση και το δικό σου δείχνει εξαιρετικό
|
|
|
Post by skydiver on May 13, 2016 14:56:54 GMT 2
Πανέμορφο λιβερι Γιώργο και πολύ καλή δουλειά. Το aluminium σε αμάξωμα δεν είναι εύκολη υπόθεση και το δικό σου δείχνει εξαιρετικό Γιώργο σε ευχαριστώ. Πράγματι με τα αλουμίνια γενικότερα υπάρχει πρόβλημα. Ευτυχώς όμως η IPP έχει βγάλει εξαιρετικά χρώματα,και μάλιστα μασκάρονται χωρίς κανένα πρόβλημα.
|
|
|
Post by manos13 on May 14, 2016 16:35:08 GMT 2
Well Done George.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 16, 2016 10:09:05 GMT 2
Παρα πολυ ομορφο
|
|
|
Post by nektarios on May 18, 2016 13:40:44 GMT 2
Πολύ όμορφο livery και πολύ προσεγμένο φινίρισμα!
|
|
|
Post by skydiver on May 18, 2016 16:17:22 GMT 2
Παρα πολυ ομορφο
|
|