|
Post by manos13 on Apr 19, 2016 22:46:20 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 20, 2016 16:48:37 GMT 2
Πραγματικά πολύ όμορφη δουλειά Μάνο. Γενικά μου αρέσουν όλα τα τελευταία μοντέλα σου. Καλοβαμμένα, καλοκατασκευασμένα και καθαρά. Μπράβο και πάλι. Αλήθεια, το αλουμίνιο στο φαίρινγκ τι είναι και σε τι βάση (γυαλιστερό μαυρο ;
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Apr 20, 2016 19:10:27 GMT 2
Πολυ όμορφη και αυτή η δουλειά σου φίλε μου. Το θέμα με τις χαλκομανίες αν δεν το ανέφερες νομίζω πως κάνεις μας δεν θα το καταλάβαινε, από τις φωτογραφίες τουλάχιστον. Μονη ένσταση το καρμπον. Κατά την γνώμη μου αν συνεχίσεις να φτιάχνεις τέτοιου είδους μοτοσυκλέτες καλό θα είναι να σταματήσεις να το χρησιμοποιεις και ας το έχεις σε απόθεμα. Αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω κάποιους κωδικούς κατά περίπτωση ώστε να αποφύγεις λανθασμένες επιλογές και περιττά έξοδα, μια που η αγορά τέτοιων χαλκομανιών από το ίντερνετ ενέχει πάντα ρίσκο. Με εκτίμηση Κομνηνός.
|
|
|
Post by alex78 on Apr 21, 2016 11:43:14 GMT 2
Ακόμη μία καταπληκτική δουλειά, συγχαρητήρια Μάνο!
|
|
|
Post by manos13 on Apr 21, 2016 20:07:54 GMT 2
Πραγματικά πολύ όμορφη δουλειά Μάνο. Γενικά μου αρέσουν όλα τα τελευταία μοντέλα σου. Καλοβαμμένα, καλοκατασκευασμένα και καθαρά. Μπράβο και πάλι. Αλήθεια, το αλουμίνιο στο φαίρινγκ τι είναι και σε τι βάση (γυαλιστερό μαυρο ; Ευχαριστώ πολύ. Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Το πλαίσιο είναι μαμά Tamiya. Φαίνεται και στις ραφές στο ψαλίδι. Το έφτιαξα παράλληλα με τη West, απλώς έμεινα από χαλκομανίες και περίμενα καινούργιες.
|
|
|
Post by manos13 on Apr 21, 2016 20:11:23 GMT 2
Πολυ όμορφη και αυτή η δουλειά σου φίλε μου. Το θέμα με τις χαλκομανίες αν δεν το ανέφερες νομίζω πως κάνεις μας δεν θα το καταλάβαινε, από τις φωτογραφίες τουλάχιστον. Μονη ένσταση το καρμπον. Κατά την γνώμη μου αν συνεχίσεις να φτιάχνεις τέτοιου είδους μοτοσυκλέτες καλό θα είναι να σταματήσεις να το χρησιμοποιεις και ας το έχεις σε απόθεμα. Αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω κάποιους κωδικούς κατά περίπτωση ώστε να αποφύγεις λανθασμένες επιλογές και περιττά έξοδα, μια που η αγορά τέτοιων χαλκομανιών από το ίντερνετ ενέχει πάντα ρίσκο. Με εκτίμηση Κομνηνός. Ευχαριστώ φίλε για την καλοπροαιρετη κριτική. Την μηχανή αυτή την έφτιαξα παράλληλα με την West, οπότε και κοινά τα λάθη τους. Εννοείται ότι οι χαλκομανίες αυτές θα πεταχτούν στα αζήτητα.
|
|
|
Post by manos13 on Apr 21, 2016 20:12:02 GMT 2
Ακόμη μία καταπληκτική δουλειά, συγχαρητήρια Μάνο! Ευχαριστώ πολύ Alex.
|
|