|
Post by pkout on Apr 4, 2016 18:43:58 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, σας παρουσιάζω την Ferrari 328 GTS (έτσι έλεγε το κουτί, για όποιον απορήσει με τις φωτογραφίες ) από την Hasegawa. Λίγα λόγια για την κατασκευή: Το αμάξωμα ασταρώθηκε και βάφτηκε με Humbrol Acrylic Spray 220, και στο εσωτερικό χρησιμοποιήθηκαν Humbrol σμάλτα με πινέλο. καθώς ήταν φτήνη αγορά αποφάσισα να δοκιμάσω και κάποιες τεχνικές όπως τονισμός γραμμώσεων, κόψιμο παραθύρων, γυάλισμα και μπάνιο των διαφανών, κόλληση pe χώρις καταστραφεί το φινίρισμα κλπ. Το μοντέλο, ή καλύτερα η κατασκευή, έχει τρανταχτές αδυναμίες οι οποίες κρύβονται από την φωτογράφηση, αλλα μετά από τόσα που τράβηξα χαίρομαι που πήρε την θέση του στα ολοκληρωμένα. Σχόλια, κριτική, παρατηρήσεις κλπ εννοείτε πως είναι ευπρόσδεκτα. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 5, 2016 8:48:44 GMT 2
Παυλο καλημερα, πολυ ομορφη και καθαρη κατασκευη!!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 5, 2016 17:52:29 GMT 2
Παύλο καλωσήρθες στην παρέα μας! Η δουλειά σου πολύ προσεγμένη και αξιέπαινη φίλε μου, μοναδική μου ''ένσταση'' οι υαλοκαθαριστήρες που δείχνουν ''ξένο σώμα'' αλλά δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Επίσης αν δεν ξεγελιέμαι απο τις φωτό τις ζάντες τις άφησες άβαφτες...? Αν ναι στο επόμενο πρόσπαθησε να τις βάψεις, θα δείξουν πολύ καλύτερες. Αλήθεια τι μας ετοιμάζεις για τη συνέχεια...?
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 5, 2016 21:12:16 GMT 2
Καλησπέρα Παύλο,
Καλωσόρισες και απο εμένα.
Ωραία κατασκευή και μου ξύπνησες όμορφες αναμνήσεις και πολλά "γαλλικά" που είχα ρίξει φτιάχνοντας το συγκερκιμένο. Πρέπει να είναι κάπου στο φόρουμ η κατασκευή.
Προσωπική μου ένσταση, τα μαύρα κομμάτια στο καπώ, τα οποία είναι γυαλιστερά.
Καλή συνέχεια στις κατασκευές σου.
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by pkout on Apr 5, 2016 21:37:20 GMT 2
Χρήστο, Alex και Αγάπιε σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για την υποδοχή. Σαν νέος στον μοντελισμό δεν δίνω (κακώς!) την δέουσα προσοχή στις λεπτομέρειες (υαλοκαθαριστήρες, καθρέπτες κλπ) λόγω ανυπομονησίας και βιασύνης!.....................(και κουλαμάρας!!!!!!! ) Οι ζάντες όντως είναι άβαφτες καθώς το "εργοστασιακό" χρώμα τους είναι αρκετά καλύτερο (στο δικό μου μάτι πάντα) από αυτό που θα κατάφερνα με το περιορισμένο χρωματικό οπλοστάσιο. Για το κάλυμμα του κινητήρα έχεις απόλυτο δίκιο Η συνέχεια ? Το αμάξωμα μιας F40 μπανιαρίζεται για 2ή φορά σε ισοπροπυλική Το επόμενο project μάλλον θα είναι μία Ferrari 512BB το οποίο θα γίνει και wip όχι για να παρουσιάσω κάτι ξεχωριστό αλλά για κριτική και συμβουλές στον τρόπο κατασκευής.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Apr 6, 2016 15:19:00 GMT 2
Καλός ήρθες στην παρέα μας φίλε. Πολυ ωραίο αποτέλεσμα.
|
|
|
Post by pkout on Apr 11, 2016 19:03:30 GMT 2
Σε ευχαριστώ πολύ Κομνηνέ, και καλώς σας βρήκα.
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 11, 2016 20:48:11 GMT 2
Πολύ όμορφο Παύλο με εξαιρετικό φινίρισμα. Μπράβο για το αποτέλεσμα όσο και για το θέμα, που είναι από τα αγαπημένα μου. Το επόμενο σε wip?
|
|
|
Post by pkout on Apr 18, 2016 19:19:20 GMT 2
Γιώργο ευχαριστώ, το επόμενο (FERRARI 512BB) θα είναι wip, αλλά μήπως να φτιαχτεί και νήμα "WIP - Β' Τοπικό" για εμάς τους αρχάριους ? Ιεροσυλία να είναι στην ίδια κατηγορία με τιτανομαχίες, unimog, rolls royce (και λοιπά αριστουργήματα!!!!)
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 19, 2016 20:49:48 GMT 2
Καλησπέρα Παύλο και (καθυστερημένα) καλως όρισες κι από μένα - η ενασχόλησή μου με το WIP της Rolls με έκανε να αμελήσω τα completed. Πολύ όμορφη και καθαρή δουλειά, συγχαρητήρια! Όσο για το "Β' τοπικο", δεν έχει θέση στο φόρουμ, που ζει ακριβώς από την συναναστροφή "αρχάριων" και "προχωρημένων". Αν ήταν όλοι πρεοχωρημένοι, το φόπουμ θα ήταν γεμάτο με επαίνους προς αλλήλους - φοβερά βαρετό... Μη σε ψαρώνει η Rolls, στην ουσία κι εγώ αρχάριος είμαι και υπάρχουν άπειρες τεχνικές που δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα (του αερογράφου συμπεριλαμβανομένου). Καλή συνέχεια λοιπόν!
|
|
gigi
Kart Driver
|
Post by gigi on Oct 31, 2016 19:32:32 GMT 2
good job
|
|