andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Jan 10, 2016 18:16:20 GMT 2
Καλησπέρα σας φίλοι μου, καλή χρονιά να έχουμε με υγεία. 1981 και το πρωτάθλημα το παίρνει το "LA CAR" όπως το είχαν ονομάσει το 5άρι. 1.400 cc πισωκούνα, με Τ3 GALLET TURBO και INJECTION BOSCH,στην έκδοση παραγωγής 160 hp στο ράλλυ 250hp, 5άρι σασμάν και βάρος όχι πάνω από 900 κιλά με το αλουμίνιο και το fiber να κατέχει μεγάλο μέρος του αμαξώματος. Στο τιμόνι ο RAGNOTTI που τα έβαζε με τα θηρία της εποχής και οφηγούσε το δυκίνητο ως τετρακίνητο . Ξεκίνησα την μοντελιστική χρονιά με ένα σχετικά εύκολο κιτ παλιό (1982) και αν δεν κάνω λάθος ήταν το πρώτο rally κιτ της εταιρείας με χώρο στο σασί για motorized αλλά πολύ έξυπνα κρυμμένο για κάποιον που θέλει να το φτιάξει στατικό. Καλή λεπτομέρεια,χαλκομανίες TAMIYA ευτυχώς είχα και άλλες, αλλαγές έγιναν στα καθίσματα με bucket και στο τιμόνι από το spare box. Χρησιμοποιήθηκαν χρώματα ZERO PAINT και 2Κ βερνίκι. Αυτά από μένα. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι καλή χρονιά σε όλους.
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Jan 10, 2016 18:47:15 GMT 2
Καλά σε πήγε το ξεκίνημα της χρονίας μοντελστικά τουλάχιστον. Πολύ όμορφη κατασκευή σε ένα παλιό καλούπι-κιτ και επιτέλους φαίνεται και το γυάλισμα του. Καλή συνέχεια και απροβλημάτιστες κατασκευες.
|
|
|
Post by manos13 on Jan 10, 2016 21:21:23 GMT 2
Καλή Χρονιά Αndrew! Επιτέλους γυαλισμένο χωρίς λερωματα.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 11, 2016 20:55:01 GMT 2
Όμορφα ξεκίνησε η χρονιά Ανδρέα, με ιστορικό και συνάμα αγαπημένο θέμα. Έχω μια ένσταση για τις χαλκομανίες στις ζώνες αλλά δεν έχει νόημα αφού το αποφάσισες έτσι. Φέτος θα περάσεις τη καθαρή σου περίοδο;
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 12, 2016 10:38:26 GMT 2
Κουκλι το μικρο τερατακι Ανδρεα!
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Jan 12, 2016 21:32:50 GMT 2
Καλά σε πήγε το ξεκίνημα της χρονίας μοντελστικά τουλάχιστον. Πολύ όμορφη κατασκευή σε ένα παλιό καλούπι-κιτ και επιτέλους φαίνεται και το γυάλισμα του. Καλή συνέχεια και απροβλημάτιστες κατασκευες. Βασίλη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Jan 12, 2016 21:35:40 GMT 2
Όμορφα ξεκίνησε η χρονιά Ανδρέα, με ιστορικό και συνάμα αγαπημένο θέμα. Έχω μια ένσταση για τις χαλκομανίες στις ζώνες αλλά δεν έχει νόημα αφού το αποφάσισες έτσι. Φέτος θα περάσεις τη καθαρή σου περίοδο; Γιώργο ευχαριστώ πολύ. Για τις ζώνες....έφαγα μια βδομάδα στο να μασκάρω και να ξεμασκάρω. Μου έσπασε τα νεύρα και του έδωσα να μάθει. Αλήθεια τώρα, βαρέθηκα να φτιάξω ζώνες, λιγοστός ο χρόνος, δεν πειράζει στο επώμενο.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 12, 2016 22:55:32 GMT 2
Ανδρέα πολύ όμορφο το 5αρι!
Μπράβο!
|
|
|
Post by jvolume on Jan 14, 2016 16:03:14 GMT 2
Αντρέα καλησπέρα και καλή χρονιά. Όμορφο αποτέλεσμα σε ένα αμάξι που πέταγε στα χέρια του Ragniotti!! Και σούπερ καθαρό!!! Επιτέλους!! Με αυτές τις ζώνες έκανες φάουλ στο εαυτό σου Και η βαρεμάρα, μέρος του χόμπι μας είναι καλή συνέχεια
|
|