|
Post by Kομνηνοs on Jan 5, 2016 14:11:03 GMT 2
Καλημερα παιδια, εχει χρησιμοποιησει κανεις τα laguer χρωματα της gaiacolor? Πως ειναι απο ποιοτητα και πιο ειναι το καλυτερο διαλυτικο για αυτα. Ευχαριστω.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 9, 2016 9:13:13 GMT 2
Καλημερα παιδια, εχει χρησιμοποιησει κανεις τα laguer χρωματα της gaiacolor? Πως ειναι απο ποιοτητα και πιο ειναι το καλυτερο διαλυτικο για αυτα. Ευχαριστω. Κομνηνέ, έχω χρησιμοποιήσει το βερνίκι τους (για προστασία σημάτων πριν το 2Κ) και το κόκκινο χρώμα της mclaren. Τα αραίωσα με lacquer thinner της mr color (το levelling) αλλά και το αντίστοιχο tamiya θα κάνει μάλλον. Επίσης η gaia έχει ένα moderate thinner το οποίο είναι κατάλληλο. Για ποιότητα τι να σου πω, εξαρτάται από την καλή αραίωση. Γενικά ευχαριστημένος έμεινα αλλά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει εκτενώς, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω ακριβή γνώμη. Περιμένουμε τις εμπειρία σου και καλές δοκιμές
|
|
|
Post by rawshooter on Jan 10, 2016 10:21:35 GMT 2
Τα gaia υπάρχουν σε 3 μορφές lacquers, acrilics & enamels. Τα πιο διαδεδομένα είναι τα lacquers που βρίσκονται και πιο εύκολα. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει τα lacquers της και έμεινα ικανοποιημένος. Μοιάζουν πολύ με τα αντίστοιχα lacquers της Gunze και δή της σειράς Gundam. Είναι αρκετά λεπτόρευστα και με μια καλή αραίωση μπορείς να έχεις άψογο ψέκασμα. Η gaia έχει και 4 διαλυτικά με διαφορετικού χρώματος ετικέτες αναλόγως χημικής σύστασης....Προσωπικά χρησιμοποιώ (οχι συχνά) το moderate το οποίο μοιάζει με το leveling thinner της Gunze που ουσιαστικά είναι lacquer thinner με retarder
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 10, 2016 14:00:29 GMT 2
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
|
|