|
Post by Βαγγέλης on Dec 10, 2015 19:31:05 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 12, 2015 9:40:49 GMT 2
Βαγγέλη, όμορφο μοντέλο και διαφορετικό θέμα από τα πιο συνηθισμένα scania κλπ. Οπωσδήποτε, όταν δουλεύεις σε κάποιο μοντέλο που ξεκίνησε άλλος υπάρχουν περιορισμοί. Τώρα για προτάσεις που λες, τα πιο καθαρά τζάμια θα βελτίωναν την εικόνα σίγουρα, αλλά είχες και το κατεστραμμένο παρμπρίζ, οπότε οκ... Επίσης το φινίρισμα θα μπορούσε να βελτιωθεί αν το έτριβες με ντουκόχαρτο 2000 ή τα αντίστοιχα micromesh ή το πολύ λεπτό σφουγγαράκι της 3Μ και το γυάλιζε με κάποια από τις αλοιφές... www.scalewheels-gr.com/thread/71/orange-peel Καλή επιτυχία στο επόμενο...
|
|
|
Post by nektarios on Dec 12, 2015 20:30:50 GMT 2
Βαγγέλη, ωραίο το βάψιμο και το weathering. Για το θέμα των περιορισμών θα συμφωνήσω με τον Γιώργο, ενώ σαν μικρή προσωπική παρατήρηση θα πρόσθετα οτι θα μπορούσες να τονίσεις λίγο περισσότερο το μαύρο περίγραμμα του παρμπρίζ. Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Dec 17, 2015 11:45:20 GMT 2
Βαγγέλη, όμορφο μοντέλο και διαφορετικό θέμα από τα πιο συνηθισμένα scania κλπ. Οπωσδήποτε, όταν δουλεύεις σε κάποιο μοντέλο που ξεκίνησε άλλος υπάρχουν περιορισμοί. Τώρα για προτάσεις που λες, τα πιο καθαρά τζάμια θα βελτίωναν την εικόνα σίγουρα, αλλά είχες και το κατεστραμμένο παρμπρίζ, οπότε οκ... Επίσης το φινίρισμα θα μπορούσε να βελτιωθεί αν το έτριβες με ντουκόχαρτο 2000 ή τα αντίστοιχα micromesh ή το πολύ λεπτό σφουγγαράκι της 3Μ και το γυάλιζε με κάποια από τις αλοιφές... www.scalewheels-gr.com/thread/71/orange-peel Καλή επιτυχία στο επόμενο... Γιώργο ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Τώρα με τα διάφανα εχω ενα θέμα.Για το γυάλισμα που λες διάβασα το θέμα σου το δοκίμασα σε κάποιο άλλο και δεν το κατάφερα (παρότι αγόρασα και αυτά τα micromesh).Δεν πιάνει το χέρι μου.
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Dec 17, 2015 11:51:47 GMT 2
Βαγγέλη, ωραίο το βάψιμο και το weathering. Για το θέμα των περιορισμών θα συμφωνήσω με τον Γιώργο, ενώ σαν μικρή προσωπική παρατήρηση θα πρόσθετα οτι θα μπορούσες να τονίσεις λίγο περισσότερο το μαύρο περίγραμμα του παρμπρίζ. Με το καλό και στα επόμενα! Νεκτάριε σε ευχαριστω για τα σχόλια σου.Αυτό με το περίγραμμα του παρμπρίζ δεν μπορώ να το κάνω όσο και αν εχω δοκιμάσει και σε αυτο και σε άλλα κιτ.Το δοκίμασα με πινέλο και τιποτα.θα το δοκιμάσω και με μαρκαδόρο.Δυστυχώς δεν εχω σταθερο χέρι καθόλου.Με το χόμπι αυτό πιστεύω η το εχεις η δεν το εχεις.Εντάξει η προσπάθεια μετράει.
|
|
|
Post by nektarios on Dec 17, 2015 12:54:49 GMT 2
Η συγκεκριμένη δουλειά είναι πολύ δύσκολο να γίνει με ελεύθερο χέρι, είτε με πινέλο είτε με μαρκαδόρο. Εγώ δεν θα το δοκίμαζα καν. Προσωπικά, μασκάρω πάντα, για να είμαι σίγουρος οτι η γραμμή θα βγει ευθεία. Από κει και πέρα, βάφεις είτε με πινέλο είτε με αερογράφο, επιλέγοντας βεβαίως το κατάλληλο μασκάρισμα (τοπικό για πινέλο ή ολόκληρου του υπόλοιπου μοντέλου για αερογράφο). Δοκίμασέ το σε κάποιο επόμενο μοντέλο, και νομίζω οτι το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει πλήρως!
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Dec 18, 2015 20:40:41 GMT 2
Η συγκεκριμένη δουλειά είναι πολύ δύσκολο να γίνει με ελεύθερο χέρι, είτε με πινέλο είτε με μαρκαδόρο. Εγώ δεν θα το δοκίμαζα καν. Προσωπικά, μασκάρω πάντα, για να είμαι σίγουρος οτι η γραμμή θα βγει ευθεία. Από κει και πέρα, βάφεις είτε με πινέλο είτε με αερογράφο, επιλέγοντας βεβαίως το κατάλληλο μασκάρισμα (τοπικό για πινέλο ή ολόκληρου του υπόλοιπου μοντέλου για αερογράφο). Δοκίμασέ το σε κάποιο επόμενο μοντέλο, και νομίζω οτι το αποτέλεσμα σε ικανοποιήσει πλήρως! αυτο που λες για μασκάρισμα το εκανα και σηκωσε χρώμα μετά η ταινία(η κόλλα που ειχε).Και 3Μ έβαλα και tesa και απλές από χρωματοπωλείο.Γι αυτό ειπα με μαρκαδόρο η πινέλο χωρίς μασκάρισμα.
|
|