|
Post by gtziaf on Nov 28, 2015 8:22:49 GMT 2
H MisterCraft ίσως είναι γνωστή από τα πολύ φθηνά κιτ αεροπλάνων, τα οποία όμως προέρχονται, συνήθως, από παλιά καλούπια άλλων εταιριών με ποιότητα, ανάλογη της τιμής τους. Πρόσφατα κυκλοφόρησε την 158 με την οποία η alfa πήρε τα δύο πρώτα παγκόσμια πρωταθλήματα της F1, το '50 και το '51. Πιθανόν το κιτ προέρχεται από το παλιό, αντίστοιχό της SMER. Αποτελείτε από 51 κομμάτια κι έχει μήκος 17 εκατοστά. Για ποιότητα δεν γνωρίζω αλλά το βρήκα σε καταστήματα ακόμη και με λιγότερο από 5 €, οπότε σίγουρα είναι ενδιαφέρον. Κυρίως γιατί δεν θυμάμαι πότε αγόρασα κιτ με αντίστοιχη τιμή τελευταία φορά. Επίσης το κουτί τα σπάει
|
|
|
Post by Sakis on Nov 28, 2015 14:49:39 GMT 2
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον θέμα. Ψήνεσαι να κάναμε καμιά ομαδική; Αν κοστίζει 5€ ας είναι και δύο κομμάτια δεν με νοιάζει...
|
|
|
Post by alex78 on Nov 28, 2015 15:38:10 GMT 2
Πρωτότυπο θέμα πανέμορφο αγωνιστικό, νομίζω σε πλαστικό δεν το βγάζει άλλη εταιρεία. Σε περίπτωση ομαδικής είμαι μέσα...
|
|
|
Post by rawshooter on Nov 28, 2015 16:46:05 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Dec 2, 2015 8:45:13 GMT 2
Αν τυχόν κυκλοφορήσει σε gift set, μαζί με μπόλικο στόκο και άφθονα γυαλόχαρτα που να αρχίζουν από 400 βαθμών, βάλτε κι εμένα στην ομαδική... Επειδή είχα την "φαεινή" ιδέα να αγοράσω κι εγώ ένα κιτ (αεροσκάφος) της συγκεκριμένης εταιρίας - με κίνητρο το κόστος - θα σας πω μόνο το εξής: τα ρητινοχρέπια που ταλαιπωρούν κάποιους από εσάς είναι σαφώς καλύτερα από αυτό!...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 12, 2016 10:20:35 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Aug 20, 2016 20:47:01 GMT 2
H MisterCraft ίσως είναι γνωστή από τα πολύ φθηνά κιτ αεροπλάνων, τα οποία όμως προέρχονται, συνήθως, από παλιά καλούπια άλλων εταιριών με ποιότητα, ανάλογη της τιμής τους. Πρόσφατα κυκλοφόρησε την 158 με την οποία η alfa πήρε τα δύο πρώτα παγκόσμια πρωταθλήματα της F1, το '50 και το '51. Πιθανόν το κιτ προέρχεται από το παλιό, αντίστοιχό της SMER. Αποτελείτε από 51 κομμάτια κι έχει μήκος 17 εκατοστά. Για ποιότητα δεν γνωρίζω αλλά το βρήκα σε καταστήματα ακόμη και με λιγότερο από 5 €, οπότε σίγουρα είναι ενδιαφέρον. Κυρίως γιατί δεν θυμάμαι πότε αγόρασα κιτ με αντίστοιχη τιμή τελευταία φορά. Επίσης το κουτί τα σπάει χθες μου ηρθε το συγκεκριμενο κιτ αλλα δυστυχως ξεχασα να κανω τσεκ εδω. θα βγαλω μερικες φωτο και θα κανω ποστ εδω αν και απο τι εχω απο μια προχειρη ματια ειναι διαλημενο λογω μεταφορας απο αρτσουμπλα ''ελτα''
|
|