|
Post by rawshooter on Oct 21, 2015 21:41:25 GMT 2
Φίλοι μου καλησπέρα Μιας και το 6ο Group Build του forum μας έχει ουσιαστικά τελειώσει (μιλώ σαν χρονικό όριο), τί λέτε να ξεκινήσουμε ένα ακόμα το 7ο στην σειρά;;; Φυσικά σε χαλαρούς ρυθμούς ώστε να το "ευχαριστηθούμε" αλλά και να συμμετάσχουμε όσο γίνεται περισσότεροι.....Έτσι λοιπόν με αφορμή τον επικείμενο χειμώνα και τα πρώτα κρύα προτείνω 7ο Group Build "4x4 lovers" -> 1/11/2015 - 31/1/2016 tip: Με τον όρο 4x4 εννοούνται ΜΟΝΟ τα οχήματα εκτός δρόμου τύπου 4x4 (ελληνιστί "τζίπ" & "αγροτικά") και όχι τύπου αγωνιστικά. Βέβαια αυτή δεν είναι παρα μια μόνο ιδέα, οπότε θα ήθελα να "πέσουν" κι άλλες προτάσεις (αφού βέβαια υπάρξει ενδιαφέρον για Group Build )
|
|
|
Post by alex78 on Oct 22, 2015 2:37:21 GMT 2
Καλημέρα Παναγιώτη. Έχει πέσει στο τραπέζι η σκέψη για g.b. αφιέρωμα στον Rossi που λογικά δείχνει να σηκώνει το 10ο και επι τη ευκαιρία να διοργανώσουμε και κάτι για τους φίλους των 2τροχων για πρώτη φορά στο φόρουμ. Προσωπικά η ιδέα σου με βρίσκει σύμφωνο, μπορούμε να κάνουμε ένα build π.χ. 3-4μηνης διάρκειας και εν συνεχεία ένα μεγάλο. Όπως και να έχει τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει κινητικότητα στο θέμα...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 22, 2015 22:43:17 GMT 2
Φίλοι μου καλησπέρα Μιας και το 6ο Group Build του forum μας έχει ουσιαστικά τελειώσει (μιλώ σαν χρονικό όριο), τί λέτε να ξεκινήσουμε ένα ακόμα το 7ο στην σειρά;;; Φυσικά σε χαλαρούς ρυθμούς ώστε να το "ευχαριστηθούμε" αλλά και να συμμετάσχουμε όσο γίνεται περισσότεροι.....Έτσι λοιπόν με αφορμή τον επικείμενο χειμώνα και τα πρώτα κρύα προτείνω 7ο Group Build "4x4 lovers" -> 1/11/2015 - 31/1/2016 tip: Με τον όρο 4x4 εννοούνται ΜΟΝΟ τα οχήματα εκτός δρόμου τύπου 4x4 (ελληνιστί "τζίπ" & "αγροτικά") και όχι τύπου αγωνιστικά. Βέβαια αυτή δεν είναι παρα μια μόνο ιδέα, οπότε θα ήθελα να "πέσουν" κι άλλες προτάσεις (αφού βέβαια υπάρξει ενδιαφέρον για Group Build ) Παναγιώτη μου αρέσει η ιδέα σου, και είμαι μέσα για ένα τέτοιο GB. Ίσως θα είναι μία ευκαιρία να τελειώσω εκείνο το ρημάδι το Blazer που έβγαλε αράχνες σε μέγεθος ελέφαντα στο κουτί του... Απόστολος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 22, 2015 23:10:18 GMT 2
Για 4x4, λάσπη, ψηλωμένες αναρτήσεις κλπ...μέσα anytime!!!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 23, 2015 7:24:11 GMT 2
Κι εμένα μου αρέσει η ιδέα για 4x4, ειδικά μάλιστα αν υλοποιηθεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να προλάβω στο μεταξύ να ολοκληρώσω το άλλο τετρακίνητο που εκκρεμεί στον πάγκο μου (το περιβόητο Unimog)...
|
|
|
Post by rawshooter on Oct 23, 2015 11:18:54 GMT 2
Στο 4x4 "υπολογίστε" επίσης και κατασκευές τύπου "Custom made" δλδ διατηρώντας το αρχικό αμάξωμα αλλά με πολλά "καλούδια" απο άλλα κιτ ή απο το spare box μας (π.χ. αναρτήσεις πιο ψηλές, λάστιχα πιο φαρδιά κτλ) ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ να μπορεί να γίνει και κυρίως να υπάρχει όλη η απαραίτητη "υποδομή". Μ' αυτό εννοώ μην βάλει κάποιος ρόδες τύπου Monster Track χωρίς "ψαλίδια", αναρτήσεις κτλ τοποθετώντας απλά έναν άξονα και τις ρόδες.....ελπίζω να το περιγράφω καλά και να είναι αντιληπτό τί θέλω να πώ Για Group Build "2 τροχών" εννοείται οτι είμαι "μέσα" απλά σαν ειδικό "Valentino Rossi" δεν ξέρω (μιας και άσχετος με το θέμα) τί κυκλοφορεί σαν κιτ και πόσες επιλογές υπάρχουν....
|
|
|
Post by rawshooter on Oct 23, 2015 11:22:38 GMT 2
Μια άλλη ιδέα είναι "Heavy Wheelers" ή κοινώς "Τράκτορες & νταλίκες"......Επίσης μου φαίνεται ενδιαφέρουσα μια άλλη εναλλακτική τύπου "Utility n' Workers" δλδ απο pick up "αγροτικά" μέχρι γερανούς οδικής βοήθειας.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 23, 2015 12:15:43 GMT 2
Ψψψψςςςςς!!! Έχεις πάρει φωτιά Παναγιώτη!!
Και το Heavy Wheelers πολύ ψηστικό θέμα \m/
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 24, 2015 14:21:06 GMT 2
Καλησπερα φιλοι μου!! Οντως ειναι καιρος για ενα νεο Group Build. Ολες οι ιδεες ειναι ευπροσδεκτες μιας και στο τελος θα συγκεντρωθουν ολες και θα γινει ψηφοφορια. Η σκεψη για ενα GB σχετικα με τον Rossi νομιζω θα ηταν ορθη, χωρις ομως να αποκλεει καθε αλλη. Επισης υπαρχει "τραπεζα" θεματων απο προηγουμενα GB οποτε μπορουμε να τα συγκετρωσουμε ολα και να γινει μια προχειρη διαλογη. Περιμενουμε τις ιδεες σας
|
|
|
Post by alex78 on Oct 24, 2015 16:06:47 GMT 2
Έχει πέσει στο τραπέζι η σκέψη για g.b. αφιέρωμα στον Rossi που λογικά δείχνει να σηκώνει το 10ο και επι τη ευκαιρία να διοργανώσουμε και κάτι για τους φίλους των 2τροχων για πρώτη φορά στο φόρουμ. Η σκεψη για ενα GB σχετικα με τον Rossi νομιζω θα ηταν ορθη, χωρις ομως να αποκλεει καθε αλλη. Χρήστο ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα φίλε, μια πρώτη σκέψη έγραψα τίποτα δεσμευτικό, γι'αυτό άλλωστε κάνουμε και τις ψηφοφορίες.
|
|
|
Post by alex78 on Nov 2, 2015 11:12:47 GMT 2
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα ScW! Όσο περισσότερο χειμωνιάζει τόσο αυξάνεται και η διάθεση για μοντελάρισμα, όποτε τι καλύτερο απο ένα g.b. Βάζοντας λοιπόν τον καλύτερο μας εαυτό φτιάξαμε ένα φάσμα επιλογών που καλύπτουν πιστεύουμε όλα τα γούστα. Πολύ σύντομα ο Χρήστος θ'ανεβάσει την θεματολογία με την ψηφοφορία, μείνετε συντονισμένοι φίλοι...
|
|