|
Post by boblee on Aug 14, 2015 11:53:12 GMT 2
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Aug 15, 2015 19:27:17 GMT 2
Ωραίος Μπάμπη! Παρά τα προβλήματα με τις χαλκομανίες το έφερες σε πέρας και το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό. Τι έχει το μενού για την συνέχεια??
|
|
|
Post by boblee on Aug 16, 2015 17:21:03 GMT 2
Γεια σου ρε φίλε Κομνηνέ. Το όνειρο μου είναι να κατασκευάσω στην 1/35 όλες τις μότο που υπάρχουν στο μοντελιστικό εμπόριο Έχω φτιάξει μέχρι τώρα τέσσερις και θα ξεκινήσω μία ρώσικη τώρα που πιστεύω έως την έκθεση θα την έχω έτιμη. Είναι δύσκολα τεμάχια διότι βγάζεις τα μάτια σου λόγω μεγέθους αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις. Ίδωμεν.
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 16, 2015 19:16:46 GMT 2
Μπάμπη, καλωσόρισες στο φόρουμ και στην παρέα μας. Η δουλειά όντως πολύ καλή σε ένα από τα πιο όμορφα "μηχανάκια". Αν θες, βάλε το όνομα σου στην υπογραφή για να σε μάθουν και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας: www.scalewheels-gr.com/thread/990/scwΚαλή επιτυχία στο πρότζεκτ με τα 35άρια. Περιμένουμε να τα δούμε την πρόοδο
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Aug 16, 2015 22:00:43 GMT 2
Μπάμπη, αν σου πω ότι ενθουσιαστηκα που θα φτιάχνεις μοτοσυκλέτες στην 1/35.. θα σου πω ψέματα. ΑΑΑΑΧΧΧ και πάνω που είπα τι ωραία που βρέθηκε ένας ακόμα που θα φτιάχνει αγωνιστικές μοτοσυκλέτες... Αλλά τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά και είναι σεβαστά. Θα παρακολουθουμε με χαρα οτι και αν μας δειχνεις.
|
|
|
Post by alex78 on Aug 17, 2015 6:35:25 GMT 2
Μπάμπη καλωσήρθες στο ScW! Όμορφο και ιστορικό μηχανάκι όπως επίσης και ως κίτ δείχνει αρκετά καλό. Η δουλειά σου πολύ προσεγμένη, ωραίος φίλε! Υ.Γ. Α ρε Tamiya όσο εύκολα μας πορώνεις εξίσου εύκολα μας ξενερώνεις....έχεις εσύ τον τρόπο σου...
|
|