|
Post by skydiver on Jul 24, 2015 17:57:30 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jul 24, 2015 18:49:15 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο και καλωσόρισες στο ScW! Πρωτότυπη επιλογή το matt που αναμφίβολα κολακεύει ιδιαιτέρως σπόρ σιλουέτες. Καταπληκτική κατασκευή που με τα καλούδια που πρόσθεσες το αποτέλεσμα ''απογειώθηκε''!! Θεωρώ πως για να θαυμάσουμε καλύτερα τη δουλειά σου ευκρινέστερες και πιο λεπτομερείς φωτό θα βοηθούσαν περισσότερο. Αναμένουμε λοιπόν και τις υπόλοιπες δουλειές σου που εαν θυμάμαι καλά (απο εκθέσεις και έντυπα του χώρου) εκτός απο εξαιρετικές είναι και πάμπολες... Καλές κατασκευές και καλή περιήγηση στο forum. Αλέξης
|
|
|
Post by skydiver on Jul 24, 2015 19:10:44 GMT 2
Αλέξη, σε ευχαριστώ. Για τις λεπτομερείς φωτό που αναφέρεις,έχεις δίκιο. Έχω πάνω από μία εβδομάδα που προσπαθούσα να τις κάνω ανάρτηση και για κάποιο λόγω μου πέταγε ένα περίεργο παράθυρο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάξω το μέγεθος των φωτό. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει (μπορεί και εγώ), αλλά θα προσπαθήσω στο επόμενο post να είναι κανονικές.
|
|
|
Post by alex78 on Jul 24, 2015 19:38:53 GMT 2
Γιώργο μην αγχώνεσαι, ήδη δείχνει να ξεπερνιέται το ''πρόβλημα'' (μάλλον υποψιάζομαι ποιός μερίμνησε γι'αυτό) Συγχώρα με αλλά δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος στα τέχνικής φύσεως θέματα του forum για να σε καθοδηγήσω, σίγουρα όμως όλο και κάποιος φίλος σύντομα θα το κάνει με μεγάλη χαρά.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 24, 2015 20:12:14 GMT 2
Πολύ ενδιαφέρον Γιώργο. Η ιδέα για τις διαφορετικού χρώματος (κόκκινες) σήτες, μου άρεσε πολύ. Όσο για τις φώτο, επενέβη το μακρύ χέρι της διαχείρισης . Γιώργο στο 2ο ποστ που ανέβασες, οι φώτο ανέβηκαν μια χαρά οπότε ακολούθησε αυτή τη συνταγή. Όπως και να έχει θα το συνηθίσεις, εξάλλου εδώ είμαστε
|
|
|
Post by skydiver on Jul 24, 2015 20:32:21 GMT 2
Οκ. Ευχαριστώ κύριοι.
|
|