|
Post by nektarios on Jun 16, 2015 10:21:01 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2015 16:47:10 GMT 2
Πολύ εντυπωσιακή κατασκευή Νεκ, με πολύ δουλειά και σκρατσιές, όπως μας έχει συνηθίσει Λίγο, αδικείτε από την έλλειψη wash και στεγνών πινέλων που θα αναδείκνυαν τις λεπτομέρειες, που πρόσθεσες. Δεν λέω να το λερώσεις - βρομίσεις, που ξέρω ότι δεν είναι του γούστου σου, αλλά το ελαφρύ weathering που προκαλεί το μάτι να κοιτάξει παίζοντας με τ οπτικά εφέ. Επίσης, η αλλαγή του catwalk (αν το λέω σωστά ) με κάποιο αντίστοιχό photoetch θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη. Σου δείχνω μια φώτο για να καταλάβεις τι εννοώ Μπράβο και πάλι. Το πρόγραμμα τι έχει για το καλοκαίρι ;
|
|
|
Post by nektarios on Jun 16, 2015 21:58:59 GMT 2
Πού πας ρε φίλε και τα ξετρυπώνεις; Για κάθε απίθανη λεπτομέρεια, υπάρχει και το αντίστοιχο σετ ΡΕ! Πραγματικά, θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη! Για το weathering έχεις δίκιο, μάλλον θα πρέπει να είναι το επόμενο ρίσκο που θα πάρω. Η αλήθεια είναι οτι κι εμένα με προκαλούσε το συγκεκριμένο μοντέλο για τέτοιου είδους "κόλπα", αλλά επειδή δεν το είχα ξαναδοκιμάσει φοβήθηκα μήπως γίνει καμιά στραβή και πάει στράφι όλη η υπόλοιπη δουλειά μου. Για το καλοκαίρι, εκτός από - τουλάχιστον - 2 αεροσκάφη το μενού περιλαμβάνει άφθονη Delta, επίσης λαμαρινοδουλειά στον απαιτητικό "Στρατηγό" (δεν τον έχω ξεχάσει, απλώς χρειάζομαι ένα διάλειμμα από τα χρέπια και τις σκρατσοπατέντες), καθώς και βαψίματα στα διάφορα εξαρτήματα του Unimog που έφτιαξα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ευχαριστώ για το θετικό σχόλιο!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 18, 2015 14:13:02 GMT 2
Πολυ κουλ μοντελο, ωραιος Σχετικα με τα γουεδερινγκ που λετε, δεν ειναι αναγκη να το κανεις χρεπι ή να το λερωσεις. Ο σκοπος ειναι να βαλεις τεχνιτα καποιες σκιες και καποιους φωτισμους που λογω κλιμακας δεν δημιουργουνται απο το φως οπως στο 1:1 (οπως αντιστοιχα κανουμε πχ στα panel lines).
|
|
|
Post by nektarios on Jun 19, 2015 11:45:56 GMT 2
Δημήτρη, έχεις δίκιο κι εσύ, όπως και ο Γιώργος. Μάλλον θα πρέπει να το πάρω απόφαση, και σύντομα... Για ιδανικό πρώτο... θύμα βλέπω τον "Στρατηγό" (General Lee), που είναι ούτως ή άλλως χρέπι, οπότε αν δεν πετύχει, τι είχαμε τι χάσαμε... Σ' ευχαριστώ για το θετικό σχόλιο!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 20, 2015 13:30:04 GMT 2
Πανέμορφο το τρακτόρι σου Νέκ, ειδικότερα για τα μπουριά των εξατμίσεων
|
|
|
Post by nektarios on Jun 21, 2015 12:13:08 GMT 2
Αλέξη, σε ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σου άρεσε! Είναι εντυπωσιακό οτι, από όλη τη δουλειά που έκανα στο συγκεριμένο μοντέλο, αυτό που άρεσε περισσότερο σε όλους όσους το σχολίασαν είναι το κάπνισμα των εξατμίσεων! Αυτό φαντάζομαι οτι δεν είναι τυχαίο και μάλλον κάτι θέλει να μου πει...
|
|
|
Post by manos13 on Jun 21, 2015 21:08:15 GMT 2
Όμορφο
|
|
|
Post by nektarios on Jun 22, 2015 10:08:09 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 9, 2015 10:38:27 GMT 2
Η δουλειά σου Νεκ και ο τρόπος που δουλέυεις τα μοντέλακια σου με καθημερινά υλικά μου αρέσει πάρα πολύ, ειδικά όταν μας παρουσιάζεις τέτοια υπέροχα μοντελα. Μπράβο σου!!! Πάρα πολύ όμορφο!!!!
Τα μπουλόνια των πίσω τροχων είναι κανονικά κόκκινα ή τα ξεχασες?
|
|
|
Post by nektarios on Jul 10, 2015 13:35:47 GMT 2
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για το τόσο θετικό σχόλιο! Χαίρομαι που σου άρεσε! Τα μπουλόνια δεν τα ξέχασα, νομίζω οτι - εκείνη τουλάχιστον την περίοδο - ήταν βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, όπως και ολόκληρες οι ζάντες.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jul 13, 2015 15:13:15 GMT 2
Νεκτάριε φοβερό το αποτέλεσμα φίλε!
Πολύ εντυπωσιακό μοντέλο!
|
|
|
Post by nektarios on Jul 15, 2015 9:35:47 GMT 2
Φίλε Αλέξανδρε, σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Νά 'σαι καλά!
|
|