|
Post by Kομνηνοs on May 21, 2015 18:51:19 GMT 2
Χαιρετώ την μοντελοπαρεα. Οπως ηταν φυσικό και.. αναμενόμενο έκανα γαργάρα την υπόσχεση που είχα δώσει, να τελειώσω δηλαδή τα ημιτελή προτζεκτ μου πριν ξαναπιασω κάτι νεο, αλλά η ιδέα για το νεο αυτο προτζεκτ ηταν πολύ καλη για να αντισταθώ στον πειρασμό, γιατι περιέχει ολα εκείνα τα συστατικά που πρέπει να έχει για να προκαλέσει το ενδιαφέρον. Δηλαδή μπόλικες μετετροπες και σκρατσιες έτσι ώστε να γίνει κάτι ιδιαίτερο. Αρχικά δεν ειχα σκοπό να ασχοληθώ καθόλου με το συγκεκριμένο κιτ της tamiya γιατι αν και εξαιρετικό, έχει ενα μεγάλο μειονέκτημα...Έχει φώτα, και εγώ μοτοσυκλέτες με φώτα δεν φτιάχνω. Όταν όμως έπεσα πάνω στις φωτογραφίες της μοτοσυκλέτας που έδειξε η DUCATI για την κατηγορία superstock, κάτι έπαθα, η μοτοσυκλέτα ήταν ακόμα πιο όμορφη και είχε και την απαραίτητη έξτρα δόση κακίας που έχουν μόνο τα αγωνιστικά. Ξεκινώ λοιπόν ενα ακόμα WIP το οποίο θα το δουλεύω παραλληλα με τα άλλα και ελπιζω να μην πάει και αυτό κάποια στιγμή στην άκρη σαν ημιτελές..
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 21, 2015 19:33:04 GMT 2
Καλή αρχή Κομνηνέ! Η κυρία έχει πολύ όμορφη σιλουέτα, και είναι απόλυτα φυσικό το ότι ενέδωσες στον πειρασμό... Αφού ξανάπιασα το XR δεν υπάρχουν ημιτελή μοντέλα, αλλά κατασκευές σε βάθος χρόνου... Επίσης το ότι έχεις ημιτελή μοντέλα σημαίνει ότι είσαι ένας απόλυτα υγιής μοντελιστής, για την ακρίβεια μοντελολιχούδης... Καλή κατασκευή φίλε! Απόστολος
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 22, 2015 16:01:04 GMT 2
Σε ευχαριστώ πολύ Απόστολε. Έχεις δίκιο που ονομάζεις κάποια μοντέλα κατασκευές σε βάθος χρόνου, πολύ βολικό θα το χρησιμοποιώ κι εγω χαχα! Τώρα όσων αφορά το τι είμαι εγώ θα με χαρακτήριζα μάλλον.. μοντελοκοπροσκυλο
|
|
|
Post by gtziaf on May 22, 2015 16:38:10 GMT 2
Κομνήνε, θα το παρακολουθώ με ενδιαφέρον. Ήξερα ότι θα κάνατε μια εξαίρεση στα μηχανάκια με φώτα για την παγκινάλε, έσω και αν γίνεται δια της πλαγίας οδού Καλή επιτυχία φίλε μου
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 27, 2015 15:14:08 GMT 2
Γιώργο σε ευχαριστώ. Έλεγα να περιμένω το transkit της CGM για να φτιάξω την αγωνιστική απο το WSBK. Αλλά τελικά αυτό το promotion bike μου αρέσει πολύ καλύτερα. Δείχνει και πιο όμορφο κατά την γνώμη μου, χωρίς όλους αυτούς τους σπόνσορες και τα γραφικά πάνω του.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 27, 2015 17:38:50 GMT 2
Το θετικό με την έκδοση superstock του panigale είναι ότι οι κανονισμοί στην κατηγορία αυτή δεν επιτρέπουν σχεδόν καθόλου μετατροπές και αναβαθμίσεις στις μοτοσυκλέτες, έτσι παρόλο που η μοτοσυκλέτα προορίζεται για αγωνιστική χρήση δεν χρησιμοποιει εξωτικές αναρτήσεις,ζάντες,φρένα και λάστιχα. Άρα μπορούμε να χρησιμοποιησουμε αυτούσια αυτά που παρέχει το κιτ, χωρις να είναι απαραίτητο κάποιο εξειδικευμένο και ακριβό transkit όπως για παράδειγμα αυτό που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η CGM. Όμως δυστυχώς εγώ δεν θα περάσω τον κάβο έτσι ανώδυνα.. μια που δεν άντεξα και αγόρασα το super detail set της hobby design και το μεταλλικό πιρούνι της tamiya. Οι εργασίες ξεκίνησαν με το εμπρός τμήμα του φαιριγκ, στο οποίο με miliput κλείστηκαν οι τρύπες που έχει στο σημείο που εδράζονται οι καθρέπτες. Επίσης κολλήθηκαν στην θέση τους τα κρύσταλλα των προβολέων και στοκαριστικαν ώστε να εξαλειφθεί κάθε ίχνος αρμού με το φαιριγκ. Με miliput δημιουργηθηκε και η μήτρα για την vacuform αγωνιστική ζελατίνα του φαιριγκ. (Οι φωτογραφίες οπως βλέπεται είναι πάντα στην γνωστή κορυφαία ποιότητα που σας έχω συνηθίσει στις κατασκευές μου)
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 29, 2015 16:49:56 GMT 2
Πολλά υποσχόμενη κατασκευή Κομνηνέ! Και με όλα αυτά τα καλούδια θα γίνει κόσμημα!
Για τις φωτό πρόσεξε λίγο το νετάρισμα...
|
|
|
Post by alex78 on May 30, 2015 21:36:20 GMT 2
Ξεκίνησε ακόμη μία υπερπαραγωγή σου κληρούχα, καλή κατασκευή να έχεις φίλε!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jun 2, 2015 15:31:38 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα σχόλια και τον χρόνο σας.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 3, 2015 11:08:59 GMT 2
Καλημερα και καλη αρχη, πολυ σεξυ μηχανακι Ερωτηση σχετικα με το vacuform, τη μητρα την εφτιαξες με καλουπι το πλαστικο διαφανο; Ευχαριστω!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jun 4, 2015 14:15:24 GMT 2
Σε ευχαριστώ Δημήτρη. Ναι για αυτή τη μοτοσυκλέτα χρησιμοποιησα ως βάση το διάφανο κομματι του κιτ και πάνω του έχτισα την μήτρα για την νέα ζελατίνα.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jun 6, 2015 17:40:31 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 28, 2015 9:22:30 GMT 2
Κομνηνέ, στις μετατροπές είσαι μεγάλο μαστόρι και ξεκίνησες πολύ δυναμικά. Εξαιρετικά ενδιαφέρον. Θα προτιμούσα βέβαια ξεχωριστά το κείμενο και χωριστά ή φώτο, γιατί είναι λίγο δυσανάγνωστο (προσωπική άποψη προφανώς). Όπως και να το παρουσιάσεις όμως, θα σε παρακολουθούμε με ενδιαφέρον...
|
|
|
Post by alex78 on Jun 29, 2015 13:43:56 GMT 2
Ωπ, αυτό μου είχε ξεφύγει κληρούχα, πολλά υποχόμενη αρχή καλή συνέχεια φίλε!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jun 30, 2015 18:40:09 GMT 2
Παιδια σας ευχαριστω για τα ομορφα σχολια. Γιωργο πιστευω πως αυτος ο τροπος ταιριαζει καλυτερα για αυτα που κανουμε στα WIP. Με τον κλασικο τροπο (κειμενο εξω απο την φωτογραφια) εγω πολλες φορες δεν καταφερνω να προσδιορισω τι ειναι αυτο στο οποιο αναφερεται ο ποιητης. Με τον δικο μου τροπο μπορει να εξαλειφθει το προβλημα αυτο τοποθετωντας βελη και αλλα για να βοηθηθει ο αναγνωστης, συν το οτι αυτο για το οποιο διαβαζει βρισκεται ακριβως διπλα στο κειμενο, ετσι εχει αμεσα εικονα χωρις να ψαχνεται ανοιγοντας φωτογραφιες. Συμφωνω πως ισως χρειαζεται καλυτερος σχεδιασμος στο που θα τοποθετηθουν τα κειμενακια για να υπαρχει καλυτερη ροη στην αναγνωση και σιγουρα μια μεγαλη ευαναγνωστη γραμματοσειρα
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 1, 2015 8:55:54 GMT 2
Ναι συμφωνώ, απλά θέλει πολύ δουλειά και στο μοντάρισμα το κειμένου. Τα βελάκια - κυκλάκια, κλπ είναι πολύ χρήσιμα. Τα χρησιμοποιώ κι εγώ όποτε δεν βαριέμαι ή έχω χρόνο. Περιμένουμε πρόοδο με πολύ ενδιαφέρον...
|
|