|
Post by konstantinf on Apr 24, 2015 11:15:59 GMT 2
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 24, 2015 11:51:50 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Apr 24, 2015 13:46:33 GMT 2
Αριστουργηματική κατασκευή! Επίσης καταπληκτική φωτογράφηση, αναδεικνύει απίστευτα το σύνολο σε σημείο που σε προδιαθέτει να το βάλεις μπρός και να φύγεις...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 24, 2015 17:22:36 GMT 2
Κώστα μοντέλο και φωτογράφιση πραγματικά τέχνη!
Μπράβο!!!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 26, 2015 15:12:33 GMT 2
Είναι πραγματικά πανέμορφο!!! Η όλη λεπτομέρεια είναι εξαιρετικά προσεγμένη, οι χρωματισμοί όπως ακριβώς πρέπει, ενώ η ιδιαίτερα επιμελημένη φωτογράφηση, αν δεν περιελάμβανε μερικές πολυκατοικίες στο βάθος ορισμένων φωτό, θα μπορούσε άνετα να αποτελεί καρέ από ταινία εποχής αρχών του 20ού αιώνα!! Πολλά συγχαρητήρια!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 27, 2015 17:01:29 GMT 2
Υπέροχο αποτέλεσμα και φανταστική φωτογράφιση. Κύριε Κώστα μας, όταν πριν λίγο καιρό σας προσκάλεσα να γραφτείτε στο φόρουμ μας, δεν περίμενα ότι σε τόσο σύντομα χρονικό διάστημα (που να φανταστώ ο κακόμοιρος ότι ένα οχτάρι μπορεί να γίνει σε 2 μήνες, όταν εγώ παλεύω ήδη 5, το 24άρι ) η δουλειά σας θα αποτελούσε έμπνευση για όλους μας. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα αυτή την κίνηση και ελπίζω κι εσείς να απολαμβάνετε τη μικρή μας παρέα. ΥΓ. Η έκτη φωτογραφία είναι η αγαπημένη μου. Πραγματικά εξαιρετική
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 27, 2015 17:53:04 GMT 2
...που να φανταστώ ο κακόμοιρος ότι ένα οχτάρι μπορεί να γίνει σε 2 μήνες, όταν εγώ παλεύω ήδη 5, το 24άρι ) η δουλειά σας θα αποτελούσε έμπνευση για όλους μας. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα αυτή την κίνηση και ελπίζω κι εσείς να απολαμβάνετε τη μικρή μας παρέα. Όπως είπα και παραπάνω, ο χρόνος είναι αφενός περισσότερο διαθέσιμος για τους συνταξιούχους (και κάπως πιέζει και περισσότερο...). Αφ' ετέρου, η μεγάλη κλίμακα μπορεί μεν να έχει περισσότερα κομμάτια και περισσότερη λεπτομέρεια, αλλά από την άλλη παρέχει ευκολότερη προσβαση στο μοντέλο απ' ό,τι η 24άρα. Δεν είμαι σίγουρος αν με τα σημερινά μου μάτια και χέρια θα μπορούσα να κάνω αυτά που κάνετε εσείς. Είμαι κι εγώ πολύ χαρούμενος που μπήκα στο φόρουμ, απολαμβάνω τις συζητήσεις και επωφελούμαι από τις εμπειρίες σας, κάμποσες από τις οποίες είναι γενικής εφαρμογής. Προσβλέπω λοιπόν σε exciting projects εκ μέρους σας και ελπίζω να δοθεί κάποτε η ευκαιρία να γνωρίσω μερικούς από εσάς (τους εν Λεκανοπεδίω ή παρεπιδημούντας) από κοντά. Κώστας
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 29, 2015 18:53:56 GMT 2
Και για να κλεισουμε αυτό το θέμα και μια και σας ξύπνησε εικόνες ρετρο...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 19, 2015 20:46:10 GMT 2
Πραγματικά εντυπωσιακή κατασκευή από κάθε άποψη!!! Απόστολος
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 21, 2015 11:33:21 GMT 2
Χορταστικοτατο και καλοφτιαγμενο, μπραβο!
|
|