est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 15, 2012 8:18:20 GMT 2
Σταύρο χαράς το κουράγιο σου φίλε μου!!! Το έκανες κουκλί φίλε! Από το να έφευγε από τον εκτο καλύτερα που το έφτιαξες τελικά! Αλέξανδρε, τώρα ξέρεις!! Πριν φύγει κάτι στην ...ανακύκλωση δείξτο στον φίλο σου με το ...κουράγιο ;D Σταύρος
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 15, 2012 8:24:25 GMT 2
Σταυρο πολυ ομορφο βγηκε!! Χρηστάρα σε ευχαριστώ. Δεν ξόδεψα και πολλές ώρες στον καλλωπισμό του. Επίσης ολόκληρο το αμάξωμα ήταν ασταρωμένο με γκρι αστάρι πράγμα που με οδήγησε να αλλάξω πλεύση στο θέμα χρωματισμού και από το αρχικό άσπρο να καταλήξω στον συνδυασμό που βλέπετε. Γιατι σε προβληματιζει τοσο πολυ το γκρι ασταρι κατω απο ασπρο? Αποδειχθηκε πως δεν εχει καμια σημασια ειτε ειναι ασπρο ειτε γκρι. Σε κοκκινο ή κιτρινο ναι, στο ασπρο δεν παιζει ρολο, απλως εφαρμοζεις περισσοτερα mist χερια Δεν έχω καθόλου πειστεί για το βάσιμο της θεωρίας. Σε τρίψιμο με Micromesh & Compound σε γωνίες και κούρμπες ο κίνδυνος εμφάνισης τηε γκρι απόχρωσης κάτω από το άσπρο είναι παρών. Σταύρος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 15, 2012 9:27:14 GMT 2
Δεν έχω καθόλου πειστεί για το βάσιμο της θεωρίας. Σε τρίψιμο με Micromesh & Compound σε γωνίες και κούρμπες ο κίνδυνος εμφάνισης τηε γκρι απόχρωσης κάτω από το άσπρο είναι παρών. Σταύρος Γιατι να χρειαστεις micromesh + compound στο χρωμα?! Στο βερνικι κ αν Η Silvia εχει ασταρωθει με το γκρι της alclad, εχει βαφτει κ βερνικωθει με Gunze κ δεν χρησιμοποιησα ουτε micromesh ουτε compound Τελος παντων, δεν υπαρχει θεμα, καλημερα
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 15, 2012 23:18:09 GMT 2
Μια χαρά είναι κύριε Σταύρο μας... Αφού ξεφύγατε από τις αεροτομές και χαλαρώσατε, ακόμη καλύτερα... Ο εξωτερικός συνδυασμός, πολύ εμπνευσμένος. Άντε βάλτο και στα complete... : : : :
|
|