georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 31, 2015 12:32:07 GMT 2
Καλησπέρα κ απο εμένα!!!!!! Το διάστημα που είχα εξαφανιστεί είχα φτιάξει ένα VW Golf II, σαν το παρακάτω... Είχα πάρει και ένα κιτ απο την scaleproduction για να το κάνω το facelift ή αλλιώς Manhattan... Σαν αυτό: Δυστυχώς το κίτ δεν ταίριαζε, ήταν για της Revell, οπότε ενώ είχα κόψει τις μετώπες για να μπούν, ξανακολλήθηκαν και στοκαρίστηκαν, ώστε να μπουν οι απλοί προφυλακτήρες. Έπειτα χαμηλώθηκε γιατι αποφάσισα να το κάνω λίγο καγκούρικο. Μαμά ζάντες, χαμηλωμένο με τρελό (τρόπος του λέγειν ) ηχοσύστημα. Σε γενικές γραμμές επειδή ήθελα να το φτιάξω γρήγορα (3μέρες) δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το μοντελάκι, ούτε γυαλίσματα στο χρώμα (μου άρεσε η ψευτομάτ αποχρωση που έβγαλε)ούτε προσπάθεια για βελτίωση του κιτ, πλην των εργασιών απο ανέφερα. Το αποτέλεσμα μέτριο, αλλά βλέπεται...
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 31, 2015 16:01:52 GMT 2
Ωραίο george. Όμορφο και απλό. Μερικές φορές ο μοντελισμός είναι πολύ πιο ωραία ενασχόληση, στις απλές κατασκευές που κάνουμε όσα θέλουμε και το ευχαριστιόμαστε. Μπράβο
|
|
|
Post by nektarios on Mar 31, 2015 18:14:29 GMT 2
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 31, 2015 18:56:51 GMT 2
Σας ευχαριστώ... Όντως George όταν έχεις να κάνεις με απλά κ χαλαρά κιτ, ξεφέυγεις. Ούτε τσίτες να μου κολλήσει σωστα ούτε τ'ιποτα...
|
|
|
Post by alex78 on Apr 4, 2015 3:12:02 GMT 2
Φίλε Γιώργο ειλικρινά εγώ μέσα στο 3ήμερο το πολύ να είχα βάψει καμιά ζάντα..., τι να λέμε τώρα, πάρα πολύ όμορφο το αποτέλεσμα!!! Δυό πραγματάκια αν θές.... Ποιό είναι το χρωματάκι? Δυό λόγια για το ηχοσύστημα?
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 6, 2015 10:35:16 GMT 2
Φίλε Γιώργο ειλικρινά εγώ μέσα στο 3ήμερο το πολύ να είχα βάψει καμιά ζάντα..., τι να λέμε τώρα, πάρα πολύ όμορφο το αποτέλεσμα!!! Δυό πραγματάκια αν θές.... Ποιό είναι το χρωματάκι? Δυό λόγια για το ηχοσύστημα? Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! Το χρώμα είναι της Gunze, αλλα μην με ρωτήσεις κωδικό γιατί ούτε καν τον θυμάμαι (έχει περασει αρκετό καιρός). Το ηχοσύστημα το πήρα απο ένα μοντελάκι που είχα πάρει πριν χρόνια για ανταλλακτικά απο τον Μουστάκα. Ειχε μια σειρα που ήταν full καγκούρικα... Αεροτομές,Ζάντες, λαμπάκια...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 13, 2015 17:44:16 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, και Χριστός Ανέστη!!! Με την όμορφη 3ήμερη κατασκευή σου με γύρισες πολλά χρόνια πίσω όταν σ' ένα μήνα έπρεπε να βγάζω 4-5 μοντέλα για περιοδικά, παραγγελίες, και κανένα δικό μου... Να είσαι καλά, και καλές κατασκευές! Απόστολος
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 15, 2015 11:31:29 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, και Χριστός Ανέστη!!! Με την όμορφη 3ήμερη κατασκευή σου με γύρισες πολλά χρόνια πίσω όταν σ' ένα μήνα έπρεπε να βγάζω 4-5 μοντέλα για περιοδικά, παραγγελίες, και κανένα δικό μου... Να είσαι καλά, και καλές κατασκευές! Απόστολος Ευχαριστώ πολύ Απόστολε, να είσαι καλά!!!
|
|