|
Post by m@ster k@frer on Nov 30, 2018 10:41:00 GMT 2
πολυ ομορφη δουλεια ! ειμαι λιγο αντιθετως στην επιλογη χρωματος αλλα ο δημιουργος αποφασιζει! ο φλοκος ειναι φανταστικος και το εσωτερικο! εγω σαν νεος θα ρωτησω το εξης πως τον κολλησες το φλοκο? επισης ο γιωργος κατα καιρους μας εχει δειξει ενα ''κολπο'' με μαρκαδορο για τα παραθυρα για αποφυγη τετοιων θεματων - προβληματων. Καλημέρα Κώστα, Αρχικά, δεν ήθελα επ ουδενί κόκκινο και μιλώντας τότε με τον Γιώργο μού είχε δείξει μια φωτογραφία με μια κίτρινη Maranello που μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Συνεχίζοντας, στα του φλόκου, πάντα χρησιμοποιώ αραιωμένη ατλακόλ. Τέλος, στη μαλακία με τα παράθυρα, τις περισσότερες φορές χρησιμοποιώ πινελάκι για τα λάστιχα, αλλά από τις λίγες φορές που επελεξα να μασκάρω έγινε αυτό που είδες. Να είσαι καλά, Αγάπιος
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 30, 2018 19:21:49 GMT 2
Μπράβο Αγάπιε για την υπομονή σου να το ολοκληρώσεις! Το χρωματάκι μου αρέσει όπως και η πίτσα! Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 4, 2018 20:07:20 GMT 2
Μπράβο Αγάπιε για την υπομονή σου να το ολοκληρώσεις! Το χρωματάκι μου αρέσει όπως και η πίτσα! Καλή συνέχεια Σε ευχαριστώ πολύ Φάνη. Χαίρομαι που σου άρεσε έστω και έτσι που είναι. Αγάπιος
|
|