|
Post by alex78 on Mar 17, 2015 1:25:27 GMT 2
Χαιρετώ όλη τη παρέα. Μετά απο μιά 3ετία που μεσουράνησαν τα ''κτήνη'' της κατηγορίας ''Β'' με τις τερατώδεις ιπποδυνάμεις και τα πολλά (ακόμη και θανατηφόρα) ατυχήματα που συνέβησαν με επακόλουθο την κατάργηση της, ο κόσμος έστρεψε το ενδιαφέρον του στην κατηγορία ''Α''. Η Lancia είχε έτοιμη την πρόταση της... H Lancia Delta HF Integrale (αντικαθιστώντας την S4) έκανε ντεμπούτο το 1987 στο Παγκόσμιο Πρωταθλημα Ράλι κατακτώντας 6 σερί Πρωταθλήματα (1987-1992) με 46 συνολικά νικες. Στο τιμόνι ήταν ο Ιταλός Mikki Biasion με συνοδηγό τον Γάλλο Tiziano Siviero. Το δίδυμο αυτό πρωταγωνίστησε για καιρό αφού κατέκτησαν 2 Π.Π. (1988-89) με 17 συνολικές νίκες. Το 1989 στο ράλι του San Remo είχαμε 2 καινοτομίες. - Ο κινητήρας απο 8-βάλβιδος έγινε 16-βαλβιδος. - Αγωνίστηκε για πρώτη και μοναδική φορά με κόκκινο χρώμα. Το κίτ είναι ένα ακόμη της ιαπωνικής Hasegawa που είναι και η μοναδική εταιρεία σε πλαστικό που έχει πάρει ''εργολαβία'' (και καλά κάνει) τις Delta. Πρόκειται για ένα κίτ παλαιό ,σχεδόν 25ετίας (1992), που στέκεται όμως μέχρι σήμερα αξιοπρεπέστατα στο χώρο, αποτελούμενο απο 135 κομμάτια, με αρκετά σημαδάκια στα καλούπια, ανάγλυφη λεπτομέρεια, υποτυπώδη κινητήρα, καρτέλα φωτοχαραγμένων για τις πόρπες μαζί με πατρόν για ζώνες και λασπωτήρες, χαλκομανίες με μπόλικο φίλμ στα πέριξ, σαφείς οδηγίες, ρεαλιστική χάραξη στα λάστιχα, καθαρά και διαυγή διάφανα κομμάτια. Ελπίζω σε μιά αξιοπρεπή και ευχάριστη κατασκευή με σημείο προβληματισμού το στρώσιμο και την γενικότερη αντίδραση των χαλκομανιών. Αλλά όλα αυτά θα τα δούμε παρέα στη συνέχεια φίλοι μου. Ευχομαι καλές κατασκευές σε όλους σας!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 17, 2015 17:33:15 GMT 2
Άλεξ, χρονιά πολλά για την ονομαστική σου εορτή. Τις καλύτερες ευχές μας... Φυσικά, καλή αρχή στο προτζεκτ. ΥΓ. Το πατρόν για τις ζώνες μην το χρησιμοποιήσεις... Δεν είναι ρεαλιστικό, δεν κολλάει και δεν καμπυλώνει σωστά.
|
|
|
Post by alex78 on Mar 17, 2015 19:26:26 GMT 2
Γιώργο σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου φίλε μου!! Για τις ζώνες έχω ήδη εναλλακτική, για τους λασπωτήρες όμως το πατρόν κάνει δουλειά...?
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 17, 2015 19:31:54 GMT 2
Για τις ζώνες έχω ήδη εναλλακτική, για τους λασπωτήρες όμως το πατρόν κάνει δουλειά...? Ναι, σούπερ είναι...
|
|
|
Post by jvolume on Mar 18, 2015 7:24:32 GMT 2
Άλεξ καλημέρα, καλή αρχή και πολύχρονος φίλε.
Το θέμα που διάλεξες είναι πολύ όμορφο και θα έχεις μια απροβλημάτιστη κατασκευή. Ένα σημείο που προβληματίζει είναι οι κιτρινισμένες χαλκομανίες. Κόλλησε τες σε ένα τζάμι που βλέπει ήλιο κάνα-δυο εβδομάδες και και λογικά θα έρθουν στα ίσια τους.
Καλή αρχή Γιάννης
|
|
|
Post by alex78 on Mar 19, 2015 18:20:12 GMT 2
Γιάννη σ'ευχαριστώ πολύ φίλε! Ήδη έχουν κολληθεί στο τζάμι και περιμένουν καρτερικά τον ήλιο...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 28, 2015 20:30:12 GMT 2
Καλη αρχη Αλεξ, πολυ ομορφος χρωματισμος, κριμα που ετρεξε μονο μια φορα Αν θυμαμαι καλα ο Οριολ το ειχε διαλυσει σε ενα χωραφι, επαιζε πολυ στα σποτακια του Γιουροσπορ τοτε. Οταν με το καλο φτασεις να περασεις σηματα, επειδη θα εχουν περασει ολη αυτη την ταλαιπωρια, καλο θα ηταν να ξεκινησεις με τιποτα αναπληρωματικα για να δεις αν σπανε/διαλυονται, ισως χρειαστει να τα περασεις αυτο το microscale decal film για να γλυτωσεις τα εγκεφαλικα.
|
|
|
Post by nektarios on Mar 28, 2015 23:22:26 GMT 2
Φίλε, καλή αρχή κι από μένα! Ελπίζω, πριν την τελειώσεις, να έχω αρχίσει κι εγώ τη δική μου!...
|
|
|
Post by alex78 on Mar 31, 2015 11:11:34 GMT 2
* Μήτσε πρός το παρόν λίάζονται στο παράθυρο για να ζωντανέψουν λίγο, δείχνουν να συνέρχονται παρότι ο καιρός με πάει κόντρα... * Νέκ η είδηση είναι αν θα τελειώσει...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 6, 2015 10:29:15 GMT 2
Καλό ξεκίνημα!!!!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 7, 2015 0:43:19 GMT 2
Γιώργο σ'ευχαριστώ, δεν σου κρύβω πως ανυπομονώ να το πιάσω μόλις επιστρέψω...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 14, 2015 17:30:25 GMT 2
Αλέξη πολύ όμορφο κιτ και με πολύ ιστορία πάνω του!
Καλή αρχή φίλε!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 15, 2015 10:00:37 GMT 2
Άντε αγορίνα μου, γύρνα πίσω και δώστου να καταλάβει...
|
|
|
Post by alex78 on Apr 16, 2015 16:22:55 GMT 2
Να είστε καλά παιδιά, ευχαριστώ!
|
|
|
Post by karolosh on Apr 27, 2015 19:56:45 GMT 2
Alex τι εγινε με την ιταλιδα καλλονη ?μπηκε στα pits???αγαπημενο αυτοκινητο...Μαλλον πρεπει να παρω και εγω μου φαινεται μια 24αρα Lancia...μου κλεινει το ματι επικινδυνα..
|
|
|
Post by alex78 on Apr 28, 2015 0:08:13 GMT 2
Κάρολε να κλείσουν πρώτα τα τρέχοντα θέματα (golf-jordan) και εδώ είμαστε φίλε, σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
|
|