|
Post by Kομνηνοs on Mar 13, 2015 12:09:09 GMT 2
coming soon.. Η πρώτη φωτο από το transkit της CGM για την μετατροπή του 1199 panigale της tamiya σε WSBK.
|
|
|
Post by LUNATIC on Mar 13, 2015 17:41:42 GMT 2
Αντε ντε να δουμε τι ειναι επιτελους... Επεισης ανακοινωσε και το transkit για το NSR 500 της Hasegawa. Για αυτον που θελει να κανει την εκδοση B7EVO.
|
|
|
Post by LUNATIC on Apr 11, 2015 14:32:36 GMT 2
Ξερω οτι μπορει να φαινετε ασχετο με το Θεμα αυτο που θα γραψω αλλα εδω ειπωθηκαν πολλα για το 1199 και την εξελιξη του απ τις εταιριες. Αυτη την φορα χτυπησε η CGM. Αυτο ειναι το κιτ για να το κανεις SBK Version. Εχει πολυ πραμα το κιτ και πολλα υποσχετε. Εχει το σετ την Αρτα και τα Γιαννενα. Ολοκληρωμενο μεν αλλα κατι μου λεει οτι δεν εχει κλεισει ο κυκλος του 1199. Δεν το πιστευω. Εχει πολυ ψωμι ακομα. Υπαρχουν πολλες εκδοσεις ακομα. Ειδικα σε χαλκομανιες... Επεισης επειδη εχω φαει στα μουτρα κιτ της CGM δεν εμπιστευομαι την δουλεια της. Εχει τρισδιαστατο σχεδιο των κομματιων. Αυτο δεν σημαινει τιποτα. Μπορει να βγαλει τα πρωτοτυπα σε 3D Resin Printer και μετα παραγωγη με λαστιχενιο καλουπι της μαυρης ωρας. Και στην τελευταια φωτο ολα ειχα περαστει ασταρι. Αντε να ξερεις τι τρεχει απο κατω. Ειδομεν...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Apr 11, 2015 19:34:25 GMT 2
Επιτελους Ανδρεα το ανακοινωσε και επισημα.Ειχα αρχισει να ανησυχω μηπως το ακυρωσε μετα απο τοση καθυστερηση. Ας ελπισουμε να εχει βελτιωσει την ποιοτητα η cgm. Προς το παρον παντος φαινεται πως αφηνει κανα δυο εκκρεμοτητες η μια ειναι στην ουρα που θα χρειαστει λιγη δουλιτσα για να αποδοθει σωστα αυτη της sbk και η αλλη ειναι οι διαφορετικες δισκοπλακες τις οποιες απ οτι φαινετε δεν περιεχει, στα θετικα οι δυο διαφορετικες επιλογες σωληνων στις εξατμισεις .Θα τα ακουμπησουμε κανονικα παλι...
Χρονια πολλα και καλη ανασταση.
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 11, 2015 20:22:28 GMT 2
Παίδες τα ένωσα στο υπάρχον thread, αφού με μια μικρή έρευνα διαπίστωσα ότι η CGM είναι αρκετά δραστήρια και όχι μόνο στην 1/12. Οπότε αξίζει νομίζω η ενημέρωση από αποκλειστικό thread. BTW, αν φυσικά έχετε όρεξη και χρόνο. Όταν καταλαγιάσει λίγο η παγκινάλε-μάνια των εταιρειών βελτιωτικών, να φτιάξετε ένα θέμα που να συνοψίζονται τα σημαντικότερα από αυτά με τα ανάλογα σχόλια. Καλή Ανάσταση
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jun 1, 2015 0:18:13 GMT 2
Επιτέλους μετά από αρκετή αναμονή η CGM κυκλοφόρησε τα πολύαναμενόμενα transkit για το panigale των sbk του 2013 και 2014 κατ επιλογή. Aπο αυτές τις πρώτες φωτο δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα για την ποιότητα χύτευσης των κομματιών. Με μια πρώτη όμως ματιά εντύπωση κάνει η απουσία ελαστικών και σωστού πίσω γραναζιού. Το κιτ πωληται και χωρίς τις χαλκομανίες, για τις οποίες η CGM δεν έδειξε ακόμα φωτο. [/url
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Oct 4, 2015 17:54:42 GMT 2
Ευχάριστα νέα για τους φίλους των μοτοσυκλετών, η δραστήρια CGM ανακοίνωσε την HONDA RVF RC45. COMING SOON!!
|
|
|
Post by LUNATIC on Oct 5, 2015 21:29:13 GMT 2
Kαθε transkit που βγαινει ειναι ευλογια.- Καλο το Hondaκι. Ψαχνω να βρω πιο kit θα εχει για δοτη. Μονο που πρεπει να ειναι της DTDM το transkit και οχι της CGM...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Oct 6, 2015 12:06:00 GMT 2
Ανδρέα ρώτησες το πορτοφόλι σου? Το δικό μου πάντως δεν ξερω γιατί, βάζει τα κλάματα καθε φορα που προσπαθω να το πεισω οτι τα τρανσκιτ είναι.. ευλογία,χαχα! Λογικά το VFR750-RC30 Της TAMIYA θα θέλει.
|
|
|
Post by LUNATIC on Dec 8, 2017 15:52:17 GMT 2
Παιδες εκανε παρουσια στην εκθεση της Ιαπωνιας ενας μοντελιαρης τον κινητηρα της Υαmαhα Μ1 στην 1/12. H αληθεια ειναι οτι δεν ανηκει στην κατηγορια "CGM News" αλλα δεν το εχει καποια εταιρια για να το παρουσιασω εκει. Το νοημα ειναι οτι ειχε βραβευτει και περυσι και φετος στις πρωτες θεσεις η δουλεια του. Ειναι εργασια απο 3D Printer και οπως καταλαβαινετε δεν εχει το τελικο αποτελεσμα της Top Studio αφου ειναι απο ερασιτεχνη. Αρα εχει πολυ δουλεια για να γινει σαν τις φωτο. Το βαζω τωρα γιατι τωρα πια το εχει σαν κιτ προς πωληση. Παραγγελεια μονο μεσω MaxMotoModeling με 60 ευρο και ενα μηνα αναμονη. Ειναι παντος μοναδικο κομματι...
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 8, 2017 20:23:03 GMT 2
Με βάση αυτά που γράφει ο Ανδρέας, είδα στη σελίδα της MaxMotoModeling το εξής : Από ότι κατάλαβα μπορείς να τα παραγγείλεις μέσω του mail τους : order@motomodeling.com Περισσότερα από τους ειδικούς...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Feb 21, 2018 19:46:42 GMT 2
Η πάντα δραστήρια CGM κυκλοφόρησε transkit της ιδιαίτερης έκδοσης της RC211V του 2004 σε δυο χρωματικές επιλογές. Σε άλλη περίπτωση εγώ θα πέταγα από την χαρά μου με αυτό το νέο.. Αλλα δεν το κάνω γιατί μου χάλασε τα σχέδια βγάζοντας σε παραγωγή ένα κιτ για το οποίο ξόδεψα πάρα πολλές ώρες σε μελέτη και εργασία ώστε να φτιάξω όλα του τα κομμάτια scratch σε μια κατασκευή που μπορείτε να βρείτε εδώ μέσα στα WIP... Τελος πάντων τι να κάνουμε, συμβαίνουν και αυτά.. Πάντως έτσι για να τους την πω και λίγο παρατήρησα την έλλειψη σωστού πλαϊνού καλύμματος των σωλήνων στις εξατμίσεις της ουράς. Και μια όμορφη και λίγο διαφορετική RC 213v upload images
|
|
|
Post by LUNATIC on Feb 25, 2018 12:18:54 GMT 2
Καλημερα παίδες.Στις 8/12 (εδώ πέρα πιο πάνω) είχα βάλει φωτό από ένα κιτ κινητήρα Μ1 στην 1/12.Το πήρα και ήρθε.Τωρα θα σας πω την γνώμη μου σαν έμπειρος μοντελιστής...Απ την αρχή φαινόταν ότι θα πήγαιναν τα πράγματα καλά. image hostingΔιαβασα το πράσινο ταμπελάκι και δάκρυσα. Στο κιτ τώρα... Ήταν μέσα στο κουτί όπως ακριβώς το βλέπετε. Φωτο μετά το καθάρισμα-αφαίρεση απ την βάση και τρύπημα κάθε υποδοχής περαστης βίδας (ένα 4ωρο στο νερό)... Το κιτ έχει ακριβώς 101 κομμάτια.Είναι μάλλον μοτέρ Δαλματίας.Μετα για να μην το έχω και αυτό στον πάγκο έγινε η κατάλληλη αποθήκευση και τέρμα. picture uploadΤελικό σχόλιο απ όλο το kit. Η ποιότητα εκτύπωσης με άριστα το 10 θα της βάλω ένα 9,25. Το ταίριασμα μεταξύ των κομματιών 10/10. Η ποικιλία επιλογών στησίματος 8/10 Αυτά.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Feb 25, 2018 18:56:25 GMT 2
Καλορίζικο φιλε και καλοφτιαχτο! Πανέμορφο κιτ που σε κάνει να σκέφτεσαι τι μπορεί να κάνει η τεχνολογία και τι έχουμε να δούμε ακόμα στο μέλλον..! Αν έβαζες και μια φωτογραφία που να φαίνεται το δάχτυλο σου θα κατανοούσαμε καλύτερα πόσο μικροσκοπικά ειναι τα κομματια. Στα του κιτ πολύ μου αρέσει που δίνει δυο εκδοχές του στροφάλου. Επίσης εντύπωση προκαλεί το τεράστιο μέγεθος των βαλβίδων εισαγωγής ακόμα και σε αυτή την μικροσκοπική κλίμακα. Κρίμα που δεν το βγάζουν και σε μεγαλύτερη κλίμακα.. θα πούλαγε πιστευω περισσότερο.
|
|
|
Post by LUNATIC on Mar 2, 2018 22:18:02 GMT 2
Επειδή μου ζητήθηκε από το πλήθος έβγαλα μια φωτό να καταλάβετε τις διαστάσεις του μοτέρ.Και οι 16 βαλβίδες (διαφορετικό μέγεθος οι εισαγωγής και άλλο οι εξαγωγής) πάνω σε ένα μονόλεπτο.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 3, 2018 8:44:06 GMT 2
Τώρα μένει να το κυκλοφορήσουν στην 1/43 Αφού το ξανά έβγαλες από το κουτί για τη φωτογράφηση, ευκαιρία να το βάλεις στον πάγκο σου. Έτσι για ζέσταμα, πριν πιάσεις το θηρίο Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, να του δούμε σε WIP, για΄τι πραγματικά δεν είναι κάτι που το συναντάς κάθε μέρα.
|
|