|
Post by konstantinf on Mar 10, 2015 11:35:30 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 10, 2015 19:03:34 GMT 2
Κώστα, καλωσόρισες κι επίσημα στην παρέα μας. Πολύ εντυπωσιακή συλλογή. Ξεχώρισα την Αλφα λόγω θέματος, μιας και την έχω μεράκι. Ίσως κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον, πότε δεν ξέρεις... ΥΓ. Ένα από αυτά τα πλοία της heller στην 1/100, για όταν (και αν) βγούμε στη σύνταξη είναι ότι πρέπει... ΥΓ2. Για τα κατασκευαστικά, προτάσεις παρατηρήσεις κλπ, θα τα λέμε στα wip. Σίγουρα θα βρεις τόσο στις τεχνικές όσο και στα θέματα των παιδιών εδω με΄σα πολύ χρήσιμα πράγματα που θα βελτιώσουν τα ήδη πολύ καλά μοντέλα σου.
|
|
|
Post by alex78 on Mar 11, 2015 13:50:09 GMT 2
Κώστα καλώς ήλθες στην πάντα φιλόξενη παρέα του ScW. Εντυπωσιακή συλλογή σε μιά πολύ σπάνια και σίγουρα ξεχωριστή κλίμακα!! Αλήθεια η θεματολογία της συγκεκριμένης κλίμακας σε τι επίπεδα κυμαίνεται...? Αλέξης
|
|
|
Post by jvolume on Mar 11, 2015 16:38:52 GMT 2
Κώστα καλησπέρα και καλωσόρισες στην παρέα μας.
Πολύ όμορφες οι κατασκευές σου σε μια τόσο απαιτητική κλίμακα. Αυτή δε, η Aventador είναι μεγάλος έρωτας....
Καλή συνέχεια Γιάννης
|
|
|
Post by nektarios on Mar 11, 2015 18:39:39 GMT 2
Κώστα (ή μήπως κύριε Κώστα, λόγω ηλικίας;...) καλώς ήρθες στην παρέα μας! Η συλλογή σου είναι πολύ όμορφη και εντυπωσιακή! Κι εμένα μου άρεσε κυρίως η Alfa. Όσο για το Soleil, απλά !!! Αυτή η φωτό μέ πάει τουλάχιστον 20 χρόνια πίσω, τότε που κάποιος το είχε φτιαγμένο σε βιτρίνα καταστήματος μοντελισμού, και το χάζευα με τις ώρες...
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 11, 2015 19:52:17 GMT 2
Κώστα καλώς ήλθες στην πάντα φιλόξενη παρέα του ScW. Εντυπωσιακή συλλογή σε μιά πολύ σπάνια και σίγουρα ξεχωριστή κλίμακα!! Αλήθεια η θεματολογία της συγκεκριμένης κλίμακας σε τι επίπεδα κυμαίνεται...? Αλέξης Σε επίπεδο ποικιλίας, δυστυχώς δεν είναι μεγάλη. Αυτή τη στιγμή βρίσκει κανείς στο εμπόριο (σε καινούργια kit) μόνο την Jaguar της Revell και την Lamborghini Aventador της Pocher. Η Pocher έχει αναγγείλει και την Lamborghini Huracan σε κλίμακα 1:8 καθώς και την Ducati Superbike 1299 σε κλίμακα 1:4!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.pocher.com/. Παλιότερες εκδόσεις τόσο της Revell / Monogram όσο και της Pocher βρίσκει κανείς στο eBay σε διάφορες καταστάσεις συντήρησης ή/και πληρότητας του kit. Παίρνει κανείς μια ιδέα εδώ: www.ebay.com/bhp/pocher-models. Σε επίπεδο τιμών, κυμαίνονται από 150-200 ευρώ τα μοντέλα της Revell και γύρω στα 700 ευρώ τα καινούργια μοντέλα της Pocher. Για τα παλιά μοντέλα της τελευταίας μέσω διαδικτύου, οι τιμές αρχίζουν από 500 ευρώ, χωρίς ουσιαστικά πλαφόν. Έχω δει να ζητάνε και 1200 ευρώ για την Rolls Royce και 2300 ευρώ για την Bugatti (που είναι ομολογουμένως το πιο σπάνιο μοντέλο...). Το "άθλημα" δεν είναι διόλου φτηνό, αλλά καθώς κάθε κατασκευή κρατάει μήνες έως και πάνω από χρόνο, το κόστος μοιράζεται. Και αν κάποιος θέλει να πάρει το βάπτισμα, νομίζω ότι ένα μοντέλο της Ρεωελλ είναι ακόμα στα πλαίσια του εφικτού για αρκετούς. Κώστας
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 11, 2015 19:56:22 GMT 2
Κώστα (ή μήπως κύριε Κώστα, λόγω ηλικίας;...) καλώς ήρθες στην παρέα μας! Η συλλογή σου είναι πολύ όμορφη και εντυπωσιακή! Κι εμένα μου άρεσε κυρίως η Alfa. Όσο για το Soleil, απλά !!! Αυτή η φωτό μέ πάει τουλάχιστον 20 χρόνια πίσω, τότε που κάποιος το είχε φτιαγμένο σε βιτρίνα καταστήματος μοντελισμού, και το χάζευα με τις ώρες... Το σκέτο "Κώστα" είναι υπεραρκετό. Η ηλικία, όσον αφορά σ' αυτό το χόμπι, βρίσκεται στα μάτια και στα χέρια. Όσο τα πρώτα δεν θολώνουν και τα δεύτερα δεν τρέμουν είμαστε όλοι λίγο-πολύ συνομήλικοι! Όσο για το Soleil, θα κοιτάξω να βγάλω ακόμα μερικές φωτογραφίες από τις λεπτομέρειες να σου στείλω αν θες... Κ.
|
|
|
Post by alex78 on Mar 11, 2015 22:00:54 GMT 2
Σε επίπεδο ποικιλίας, δυστυχώς δεν είναι μεγάλη. Αυτή τη στιγμή βρίσκει κανείς στο εμπόριο (σε καινούργια kit) μόνο την Jaguar της Revell και την Lamborghini Aventador της Pocher. Η Pocher έχει αναγγείλει και την Lamborghini Huracan σε κλίμακα 1:8 καθώς και την Ducati Superbike 1299 σε κλίμακα 1:4!!! Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.pocher.com/. Παλιότερες εκδόσεις τόσο της Revell / Monogram όσο και της Pocher βρίσκει κανείς στο eBay σε διάφορες καταστάσεις συντήρησης ή/και πληρότητας του kit. Παίρνει κανείς μια ιδέα εδώ: www.ebay.com/bhp/pocher-models. Σε επίπεδο τιμών, κυμαίνονται από 150-200 ευρώ τα μοντέλα της Revell και γύρω στα 700 ευρώ τα καινούργια μοντέλα της Pocher. Για τα παλιά μοντέλα της τελευταίας μέσω διαδικτύου, οι τιμές αρχίζουν από 500 ευρώ, χωρίς ουσιαστικά πλαφόν. Έχω δει να ζητάνε και 1200 ευρώ για την Rolls Royce και 2300 ευρώ για την Bugatti (που είναι ομολογουμένως το πιο σπάνιο μοντέλο...). Το "άθλημα" δεν είναι διόλου φτηνό, αλλά καθώς κάθε κατασκευή κρατάει μήνες έως και πάνω από χρόνο, το κόστος μοιράζεται. Και αν κάποιος θέλει να πάρει το βάπτισμα, νομίζω ότι ένα μοντέλο της Ρεωελλ είναι ακόμα στα πλαίσια του εφικτού για αρκετούς. Κώστας Η αλήθεια είναι ότι τα νούμερα που μας παραθέτεις προκαλούν ίλιγγο και άγχος, ειδικότερα στο ενδεχόμενο μιας ''στραβής'' ..... Σαφέστατος και επεξηγηματικός, σ'ευχαριστούμε Κώστα για τις πληροφορίες!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 12, 2015 7:59:03 GMT 2
Ναι σε όλα!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 30, 2015 23:01:13 GMT 2
Πολυ όμορφες οι δουλειες σου σε μια αρκετά απαιτητική κλίμακα!!! Εμενα (ενώ Alfaromeακίας) μου άρεσε η Citroen... Ειδικά το εσωτερικό ειναι λες κ ειναι πραγματικό!!! Το βάψιμο το κανεις εσυ ή ειναι έτοιμο;
Καλώς ήρθες στην παρεα μας!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 1, 2015 11:46:47 GMT 2
Πολυ όμορφες οι δουλειες σου σε μια αρκετά απαιτητική κλίμακα!!! Εμενα (ενώ Alfaromeακίας) μου άρεσε η Citroen... Ειδικά το εσωτερικό ειναι λες κ ειναι πραγματικό!!! Το βάψιμο το κανεις εσυ ή ειναι έτοιμο; Καλώς ήρθες στην παρεα μας!!! Ευχαριστώ για τα καλά λόγια - και το Golf σου όμορφο είναι, παρόλη την ταχύτητα της συναρμολόγησης! Όσο για το βάψιμο, το κάνω εγώ (με σπρέι και πινελάκι) εκτός από τη Lamborghini που είναι die cast και τα κομμάτια έρχονται βαμμένα σε εξαιρετική ποιοτητα. Καλή συνέχεια, Κώστας
|
|