|
Post by m@ster k@frer on Jan 22, 2015 22:27:15 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Με τις γιορτές με έπιασε μια όρεξη για μοντέλο και καθώς το Mercedes περίμενε να σκληρύνει το βερνίκι άνοιξα μια μηχανή να ετοιμάσω στα γρήγορα. Το κίτ με ενθουσίασε μπορώ να πώ, καθώς αποτελείται από πολλά κομμάτια, με 2-3 εναλλακτικά κάποιες φορές (για διάφορους τύπους εξατμίσεων, φώτων φρένων κτλ) και με την καλύτερη εφαρμογή που έχω αντιμετωπίσει προσωπικά σε κιτ της εν λόγω εταιρίας μέχρι στιγμής. Όλα κουμπώνουν στη θέση τους χωρίς να δυσκολεύουν και με οδηγούς για την κάθε κόλληση. Μοναδικές μετατροπές, η αντικατάσταση των βιδών στους άξονες με μεταλλικούς κυλίνδρους και η διάτρηση των εμπρός δίσκων. Οι εργασίες προχώρησαν πολύ γρήγορα και δεν έχω φωτογραφίες από τα αρχικά στάδια, οπότε θα σας δείξω σε τι κατάσταση βρίσκεται το μοντέλο τώρα. Το κίτ: Και το μηχανάκι όπως είναι αυτή τη στιγμή: Οσονούπω ελπίζω η συνέχεια και οι φωτογραφίες από τα χρωστούμενα που έχω. Ελπίζω να είστε όλοι καλά παιδιά. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 23, 2015 12:30:05 GMT 2
Πάντα μου άρεσε η V-max, Αγάπιε. Καλή επιτυχία
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 30, 2015 13:13:56 GMT 2
Αλητεία το VMAX!
Πολύ μου αρέσει η κατασκευή φίλε!
Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by alex78 on Jan 30, 2015 17:25:51 GMT 2
Θεματάρα φίλε με πολλή καλή δουλειά μέχρι στιγμής!! Αυτό το όμορφο μπορδοκεραμυδοκοραλί ποιό χρωματάκι είναι?
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 14, 2015 20:14:00 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά, Μετα απο πολυ καιρο είπα να σας δώσω ένα μικρό sneak peek της κατάστασης του v-max. Το μοντέλο δουλευεται αργα αλλα σταθερά. Με αρκετές μετατροπές τς οποίες δεν υπολόγιζα να κάνω, αλλα δοκιμάσω διάφορα. Το σώμα βρίσκεται τώρα που σας γράφω σε αυτή την κατάσταση: Αναποδογυριαμενο με τις εξατμίσεις να έχουν φωλιάσει στις θέσεις τους, ώστε να κολλήσουν μεταξύ τους και να βαφουν στη συνέχεια. Επίσης ειναι έτοιμο το πιρουνι, κι μερικα ακόμα κομμάτια: Ελπίζω μεσα στο ΣΚ να ετοίμασα και ένα update με καλύτερες φωτογραφίες καθώς και με τις εργασίες που έχουν γίνει Μέχρι τότε, να είστε όλοι καλα. Φιλικά, Αγαπιος
|
|
|
Post by alex78 on Feb 15, 2015 16:27:50 GMT 2
Ωραίος ρε φίλε μέχρι εδώ, αλλά μας....ξελίγωσες για να μας πείς αυτό το χρώματάκι....
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Feb 15, 2015 17:18:20 GMT 2
Πολύ όμορφο γίνεται Αγαπιε, ωραία και τα σχέδια στο ρεζερβουάρ είναι χαλκομανία η δικιά σου καλλιτεχνια?? Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 15, 2015 19:49:37 GMT 2
Ωραίος ρε φίλε μέχρι εδώ, αλλά μας....ξελίγωσες για να μας πείς αυτό το χρώματάκι.... Καλησπέρα αλεξ, Με συγχωρείς το ξέχασα... Το χρώμα δεν ειναι ότι καλύτερο κυρίως απο δική μου κουλαμαρα λόγω περιέργων ωρών και βαρεμαρας, αλλα και τίποτα το εξωτικό γενικότερα. Παρόλα αυτά, πρόκειται για διάφανο κόκκινο ψεκασμενο πανω απο αλουμίνιο... Πολύ όμορφο γίνεται Αγαπιε, ωραία και τα σχέδια στο ρεζερβουάρ είναι χαλκομανία η δικιά σου καλλιτεχνια?? Καλή συνέχεια. Καλησπέρα Κομνηνε, Το σχέδιο στο ρεζερβουάρ ειναι χαλκομανία του κιτ, την οποία πέρασα απο πανω με ακόμα ένα χέρι διάφανο κόκκινο για να μην ειναι τοσο έντονη... Που τέτοιο χέρι για αερογραφιες και σχέδια Ελπίζω να είστε όλοι καλα και να τα πούμε σύντομα. Φιλικά, Αγαπιος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 27, 2015 17:26:12 GMT 2
Καλησπέρα, μια γρήγορη ματιά στη μηχανή γιατί πάλι την έκανα τη βλακεία μου. Το ρεζερβουάρ βερνικώθηκε, τρίφτηκε για να φύγουν οι γραμμές της χαλκομανίας και ξαναβερνικώθηκε. Φυσικά, το τελευταίο χέρι βερνίκι αποφάσισε να ζαρώσει και να τα κάνει όλα πουτ@&^#%$...!! Έκανα μια δοκιμή για σώσιμα, αλλά φαίνεται πολύ άσχημα και μάλλον θα πάει για βουτιά σε φορνετ και επανεκκίνηση. Μόνο πρόβλημα είναι η εύρεση των χαλκομανιών. Τέλος πάντων, η μηχανή στήθηκε και κάθεται στη βιτρίνα περιμένοντας με να της "Φορέσω" το ντεπόζιτο και τα διάφορα χρωμιωμένα κοκοψόνια περιμετρικά. Μερικές (σχεδόν)φωτογραφίες για μπανιστήρι, μέχρι νεωτέρας: Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Αγάπιος
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Feb 27, 2015 19:48:39 GMT 2
Αγαπιε νομίζω ότι σε γκαντεμιασα με την χαλκομανία του ρεζερβουάρ..Τι ήθελα και μίλαγα??
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Mar 1, 2015 20:11:24 GMT 2
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ η κυρά!!!! Δυστυχώς η στραβή δεν αργεί να γίνει... Πριν ρίξεις βερνίκι στο ρεζερβουάρ να μιλήσουμε για τις χαλκομανίες. Κάτι πρέπει να έχω... Καλά τελειώματα φίλε. Απόστολος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 11, 2015 22:10:45 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, δυστυχώς παιδιά κάναμε το γκέλ μας και ήμαστε πάλι σε αυτό το σημείο: Επειδή χρειάζομαι λογότυπα για το ντεπόζιτο και θα ήθελα να αποφύγω την αγορά, θα ήθελα τη βοήθεια σας, αν μπορεί κάποιος να μου τυπώσει καθώς δεν έχω εκτυπωτή inkjet, η αν έχει κάποιος περισσευούμενα σύγχρονα λογότυπα Yamaha. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 10, 2015 21:12:26 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Apr 10, 2015 23:59:46 GMT 2
Μπράβο ρε φίλε κούκλα βγήκε χαίρομαι ειλικρινά που το τελείωσες, ειδικά τώρα τελευταία που είσαι και λίγο στριμωγμένος είναι βάλσαμο. Τα λογότυπα έδειξαν τελικά μιά χαρά... Επόμενο...?
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 13, 2015 17:51:37 GMT 2
Καλησπέρα Αγάπιε, και Χριστός Ανέστη!!! Είναι πραγματικά ζηλευτή η κατασκευή σου φίλε. Τελικά η αναποδιά με το λογότυπο βγήκε σε καλό, αφού το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο!!! Να είσαι καλά. Απόστολος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 14, 2015 17:17:57 GMT 2
Αγάπιε πολύ όμορφη και καθαρή κατασκευή φίλε!
Μπράβο!
|
|