|
Post by karolosh on Jan 9, 2015 17:58:38 GMT 2
Καλησπέρα,χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους!!!Σας παρουσιαζω μια κατασκευη που ολοκληρωθηκε τον Νοεμβριο του 2014.Πηρε μερος σε 3 Εκθεσεις-Διαγωνισμους(ΧΑΝΙΑ-IPMS ΕΛΛΑΔΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ) οπου και πηρε 1 Χαλκινο και 1 Επαινο. Ελπιζω να σας αρεσει και περιμενω τα σχολια-προτασεις σας ετσι ώστε να βελτιωθω και άλλο.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 9, 2015 18:14:15 GMT 2
Κάρολε, καλωσόρισες στο φόρουμ μας κι επίσημα, μιας και είναι, αν δεν κάνω λάθος, η πρώτη σου δουλειά που μας παρουσιάζεις. Μου αρέσει το αποτέλεσμα και δείχνει μεράκι και όρεξη. Για τις φθορές δεν μπορώ να σου πω πολλά γιατί δεν το κατέχω το θέμα. Στα υπόλοιπα, στο φόρουμ μας θα βρεις πολύ 'υλικό', που σίγουρα θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς, ενώ όλη η παρέα είναι πάντα διαθέσιμη για συμβουλές και μοντελοκουβέντα. Καλή χρόνια να έχουμε και πολλά μοντέλα
|
|
|
Post by nektarios on Jan 9, 2015 23:00:02 GMT 2
Κάρολε, καλώς ήρθες και "εμπράκτως" στην παρέα! Ωραία και προσεγμένη δουλειά, αν και προσωπικά προτιμώ τα...καλογυαλισμένα. Συγχαρητήρια και για τις επιτυχίες σου στις εκθέσεις! Εύχομαι να δούμε σύντομα κι άλλες δουλειές σου, γιατί όχι και σε w.i.p.!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 11, 2015 18:52:44 GMT 2
Καλή χρονιά Κάρολε και καλωσήλθες στήν παρέα μας! Πολύ ωραίο μοντέλο, το θαύμασα και απο κοντά τον Οκτώβρη, συγχαρητήρια για τις διακρίσεις! Την τεχνική του αλατιού όποτε βρείς λίγο χρόνο μοιράσου την μαζί μας, θα έχει ενδιαφέρον.... Τι ετοιμάζεις για την συνέχεια? Αλέξης
|
|
|
Post by karolosh on Jan 12, 2015 18:14:30 GMT 2
Καλησπέρα σας φιλοι μου και σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Ηταν το πρωτο αυτοκινητο που κατασκευασα και πραγματικα το ευχαριστηθηκα!!!Από τοτε...κολλησα χεχεχεχεχεε... gtziaf Eυχαριστω για την αποδοχή στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Ελληνικο site που ασχολειται αποκλειστηκα με τετράτροχα-δίτροχα!!!Καταπληκτικες δουλειες καισυμβουλές και μοντελοκουβέντα. nektarios w.i.p ε??Στο μελλον σιγουρα γιατι είναι οντως ενδιαφερων... alex78 ALEX,χαρηκα φιλε μου που σε γνωρισα και από κοντα και ακολουθησα την συμβουλη σου για το περαιτέρω βρωμισμα του ford με αποτέλεσμα το Χαλκινο(mille gracie!!!!!).Εχω ηδη 3 project στην σειρα και σε λιγες μερες τα ανεβαζω στο forum.Oσο για την τεχνικη με το αλατι σε λιγες μερες θα μπει και αυτή με φωτο.
|
|