|
Post by gtziaf on Nov 29, 2011 18:04:50 GMT 2
Τα λέει όλα ο τίτλος " Προτάσεις για το 1ο Group Build του Forum μας" Ας κάνουμε τις προτάσεις μας, να το συζητήσουμε και στο τέλος θα βγει η κλασσική ψηφοφορία . Επίσης για το χρονικό ορίζοντα προτείνω, να ξεκινήσει τον Γενάρη και να πάει μέχρι τον Ιούνιο (6μηνη διάρκεια). Έτσι θα μπορούμε να κάνουμε 2 το χρόνο... Περιμένω προτάσεις, ιδέες κράξιμο κ.α. ;D ;D
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Nov 29, 2011 20:59:37 GMT 2
Επειδή δεν έχω ξανάκανει κάτι παρόμοιο, πως ακριβώς γίνεται αυτό? Ευχαριστώ Σπύρος
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 29, 2011 21:05:55 GMT 2
Επειδή δεν έχω ξανάκανει κάτι παρόμοιο, πως ακριβώς γίνεται αυτό? Ευχαριστώ Σπύρος Σπύρο, διαλέγουμε ένα θέμα π.χ. F1 ή motogp και κατασκευάσουμε κάποιο σχετικό κιτ σε συγκεκριμένο, χαλαρό, χρονικό πλαίσιο. Επίσης αντί να δημοσιεύσουμε το wip στη εκάστοτε κατηγορία, τα δημοσιεύουμε όλα μαζί εδώ... Ελπίζω να μην σε έμπλεξα περισσότερο...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 29, 2011 21:23:53 GMT 2
Ωιραια!!!!!
Εγω θα προτεινα αγωνιστικα αυτοκινητα πιστας (DTM, GT, JTCC, ITC, ...)
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Nov 29, 2011 22:36:55 GMT 2
Απόλυτα Κατανοητό.
Ευχαριστώ
|
|
|
Post by Sakis on Nov 29, 2011 23:03:23 GMT 2
Συμφωνώ απόλυτα με τον Χρήστο!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 29, 2011 23:10:42 GMT 2
Ωιραια!!!!! Εγω θα προτεινα αγωνιστικα αυτοκινητα πιστας (DTM, GT, JTCC, ITC, ...) Συμφωνώ απόλυτα με τον Χρήστο! Για ποια εποχή λέτε? Π.χ. '90 - σήμερα...
|
|
|
Post by Sakis on Nov 29, 2011 23:26:32 GMT 2
Νομίζω είναι καλό απο 1990 και μετά.Η Tamiya από μόνη της (τότε που νοιαζόταν για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα ) έχει ατελείωτο κατάλογο από DTM και ειδικότερα JGTC (ή GT 500 ή Super GT όπως θες πες το). Αν καταλήξουμε εκεί αναλαμβάνω να τα βάλω σε μια λίστα.
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Nov 29, 2011 23:34:24 GMT 2
Συμφωνώ κι εγώ αρκεί να βρω κιτ με καλές χαλκομανίες!
|
|
|
Post by Sakis on Nov 29, 2011 23:47:09 GMT 2
Να φάνε και οι κότες φίλε Νάκη!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 29, 2011 23:51:22 GMT 2
Μου αρέσει τρομερά η ιδέα για πίστα! Έχω να προτείνω επίσης: - Muscle Cars (τα γιούχα παρακαλώ με πμ ) - Japan Legends - Mille Milgia (πιο δύσκολη εύρεση κιτ...) - Le Mans
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Nov 29, 2011 23:58:40 GMT 2
Οκ τότε Θάνο.
Εγώ άλλωστε θα έχω και άνεση χρόνου λόγω του συντελεστή που μου έδωσε ο διαχειριστής.. ;D
|
|
|
Post by jvolume on Dec 1, 2011 8:41:20 GMT 2
Καλημέρα σε όλους Θέλω να καταθέσω την δική μου άποψη σχετικά με το πρώτο μας GB και γενικώς για τα GB στο φόρουμ μας. Θεωρώ δεδομένη την αγάπη όλων μας για οτιδήποτε μηχανοκίνητο που πατάει στην γη και για τον μοντελισμό. Αυτό ακριβώς ήταν και το εναρκτήριο "σπρώξιμο" για την δημιουργία αυτού του φόρουμ. Θεωρώ λοιπόν ότι και τα GB μας πρέπει να αποτυπώνουν αυτά τα πράγματα. Για να γίνω πιο σαφής, είμαι της άποψης ότι τα GB μας πρέπει να είναι λίγο ή περισσότερο ή πολύ "ψαγμένα". Αυτό είναι που κάνει την διαφορά. Το να μπούμε σε ένα "τρυπακι" για κάτι διαφορετικό που θα είναι πρόκληση στην κατασκευή αλλά και στην αναζήτηση references. Σε αυτό το φόρουμ υπάρχουν και οι δυνατότητες και οι ικανότητες για κάτι τέτοιο. Γίνομαι ακόμα πιο συγκεκριμένος δίνοντας θέματα που σκέφτηκα: [*]Νικητές LeMans (υπάρχουν και μηχανές νομίζω) [*]Rally Κορσικής, Monte Carlo, Safari, Paris Dakar (υπάρχουν και μηχανές νομίζω) [*]Νο 46 (Μοτο) [*]Rossi in Faith (Auto-moto) [*] Αυτοκίνητα οδηγημένα από συγκεκριμένο οδηγό (McRAE,Kankunen, Biassion κ.α) [*] Νικητές MotoGP [*] Rothmans, Marlboro, Camel, Martini, Jargemeister Livery (Auto-moto) [*] Porsche 917, carrera κ.α. [*] Αγωνιστικά Lancia, Peugeot,Ford (Μονο η monogram έχει δεκάδες κομμάτια Ford) κ.α. [*] European Trucks-American Trucks- Χρώμιο for ever [*] Πολιτικό και πιο γενικό: Κόκκινες Θεές, Ασημένια βέλη,Black beauties κ.α . . . .
και η λίστα είναι ατελείωτη
Συγγνώμη αν κούρασα. Καλημέρα σε όλους
Γιάννης
|
|
|
Post by rawshooter on Dec 10, 2011 22:33:48 GMT 2
Εγώ πάλι προτείνω Limos
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 14, 2011 16:30:12 GMT 2
Γεια σας φιλοι μου , ειμαι μεσα απο τωρα για το οποιοδηποτε gb! Ωραια η προταση του Γιωργου για 6αμηνη διαρκεια, αλλα πιο πολυ μου αρεσε αυτο που ειπε ο Γιαννης για το Dakar... Bεβαια για να μην ξεχνιομαστε θα ηταν ωραιο και ενα gb με φορτηγα πχ τρακτωρες ευρωπαικοι η αμερικανικοι ...Και νομιζω υπερτερει των αλλων προτασεων μιας και αγωνιστικα\πολιτικα αυτοκινητα εχετε φτιαξει ολοι σας ουκ ολιγα (ακομα κι εγω ...).Ποτε ομως ηταν η τελευταια φορα που ασχοληθηκατε με κατι εντελως διαφορετικο; Για σκεφτειτε το...
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Dec 14, 2011 21:15:31 GMT 2
Οι δικες μου προτασεις 1) Παρισι-Ντακαρ (πλεονεκτημα οτι μπορουν να συμμετεχουν και μηχανες και φορτηγα) 2)Αυτοκινητα-οροσημα π.χ. σκαραβαιος,911,Fiat 500 κτλ 3)DTTM και BTCC και τελος για κατι διαφορετικο... 4)Αυτοκινητα ''ειδικης χρησης" οπως περιπολικα,ασθενοφορα,μινιβανς,pace cars,συνοδευτικα αγωνων,ταξι κλπ
|
|