|
Post by jvolume on Nov 2, 2014 21:44:45 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 2, 2014 22:49:49 GMT 2
Κουκλίτσα βγήκε Γιάννη!!!! Τη χαζέψαμε και στην έκθεση όπου έκλεψε καρδιες..και οχι μόνοοο
|
|
|
Post by alex78 on Nov 3, 2014 12:12:28 GMT 2
Πολύ όμορφο Γιάννη, συγχαρητήρια και για τη διάκριση!
Καθ'ότι παλαιό κίτ, ποιές οι εντυπώσεις σου για τις χαλκομανίες ? Το wash πολύ πετυχημένο, με τι το έκανες ?
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 3, 2014 18:17:07 GMT 2
Σε κάναμε Λεμανιτή Τζον, ελπίζω να μην το μετάνιωσες. Πανέμορφο μοντέλο φίλε! Το livery είναι, όντως, πολύ ψαρωτικό... Και του χρόνου byebye
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 3, 2014 20:36:19 GMT 2
Πολυ σπεσιαλ η Πορσε, φοβερο φινιρισμα, ευγε! Επειδη σε βλεπω και το παιζεις δυσκολος με τις 962 , στην επομενη που θα φτιαξεις αμα δε βαριεσαι πληζ! Τις δαγκανες! Ποσο στοκοι μπορει να ηταν πρωτα οι γιαπωνεζοι της Χασεγκαβα και καπακι οι γερμαναραδες της Ρεβελ και να τις αφησουν εκτος?!?!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 3, 2014 21:29:53 GMT 2
Αψογη δουλεια φιλε! Τα σεβη μου!
|
|
|
Post by manos13 on Nov 4, 2014 22:59:16 GMT 2
Πολυ ομορφο Γιαννη συγχαρητηρια.
|
|
|
Post by jvolume on Nov 7, 2014 5:54:11 GMT 2
Κουκλίτσα βγήκε Γιάννη!!!! Τη χαζέψαμε και στην έκθεση όπου έκλεψε καρδιες..και οχι μόνοοο Ευχαριστώ πολύ Κρις. Στο τσακ πρόλαβε και έφτασε και αυτή στην έκθεση!!
|
|
|
Post by jvolume on Nov 7, 2014 6:00:04 GMT 2
Πολύ όμορφο Γιάννη, συγχαρητήρια και για τη διάκριση! Καθ'ότι παλαιό κίτ, ποιές οι εντυπώσεις σου για τις χαλκομανίες ? Το wash πολύ πετυχημένο, με τι το έκανες ? Αλεξ σε ευχαριστώ. Οι χαλκομανίες του κιτ είναι εξαιρετικές καθότι cartogrraph. Αντικατέστησα τα Racing που είχε μέσα το κιτ με τα Rothmans (νομίζω της Tabu) αλλά υπήρχε μια διαφορά στην τονικότητα των δύο μπλέ. Το wash κλασσικά με καλό σκριμπάρισμα και προσεκτικά με flat black μετά.
|
|
|
Post by jvolume on Nov 7, 2014 6:09:11 GMT 2
Σε κάναμε Λεμανιτή Τζον, ελπίζω να μην το μετάνιωσες. Πανέμορφο μοντέλο φίλε! Το livery είναι, όντως, πολύ ψαρωτικό... Και του χρόνου byebye Ρε συ μήπως ήμουνα και δε το ήξερα τελικά? Πάντως για άλλη μια φορά thanks για το τριπ αυτό! Ε, όχι και να το μετανιώσω!!Τώρα κοιτάμε να πάρουμε την στροφή προς το Λε Μαν χωρίς να μας πλακώσουν τα κουτιά με τα κιτ του WRC! Καλό βγήκε το μοντέλο αλλά θα μπορούσε να βγει και καλύτερο.Στο επόμενο τώρα. Το δε livery είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΕΡΩΤΑΣ απλά. Μετά τα MARTINI και τα JARG με χτύπησε και αυτό!! Και του χρόνου καλά να είμαστε να ξεσαλώσουμε στο LM
|
|
|
Post by jvolume on Nov 7, 2014 6:31:15 GMT 2
Πολυ σπεσιαλ η Πορσε, φοβερο φινιρισμα, ευγε! Επειδη σε βλεπω και το παιζεις δυσκολος με τις 962 , στην επομενη που θα φτιαξεις αμα δε βαριεσαι πληζ! Τις δαγκανες! Ποσο στοκοι μπορει να ηταν πρωτα οι γιαπωνεζοι της Χασεγκαβα και καπακι οι γερμαναραδες της Ρεβελ και να τις αφησουν εκτος?!?! Δημήτρη σε ευχαριστώ. Το φινίρισμα είναι κλασσική συνταγή Τζιαφά με 513-τριψιματάκι και ξανα 513-τριψιματάκι και compound ΤΑΜΙΥΑ με......δαχτυλάκι!!! Το συγκεκριμένο μοντέλο νομίζω ότι έχει έναν επιπλέον γύρο απο 513 και τα λοιπά για να σβήσω κάθε ίχνος υποψίας σκαλοπατιού απο τις χαλκομανίες. Πράγματι είμαι λιγάκι δύσκολος με τις 956/962 ο μπαγασάκος, τόσο που ετοιμάζομαι να σπάσω τον κουμπαρά μου για το Χίρο. Εσύ ψήθηκες ή ακόμα το σκέφτεσαι? Για τις δαγκάνες έχεις απόλυτο δίκιο αλλά το κιτ δεν αντέχει και πολλές κριτικές. Αυτό το υβρίδιο 956/962 και δε ξέρω και εγώ τι άλλο, είναι τόσο παιδικό και έχει τόσα πολλά λάθη που οι δαγκάνες είναι το μικρότερο κακό. Γι'αυτό άλλωστε το βάρος έπεσε στο φινίρισμα. Άλλωστε οι γιαπωνεζογερμανοι έδωσαν και καπάκια για τις ζάντες όπως και πραγματικά το είχα στο πρόγραμμα να μπουν αλλά έτσι τελικά είναι μεγαλύτερη καψούρα. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου η επόμενη 956 να είναι ΤΑΜΙΥΑ οπότε τα βασικά θα υπάρχουν!! Ελπίζω για δυναμική επιστροφή σου του χρόνου στο LM GB!!
|
|
|
Post by jvolume on Nov 7, 2014 6:33:04 GMT 2
Αψογη δουλεια φιλε! Τα σεβη μου! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε
|
|
|
Post by jvolume on Nov 7, 2014 6:34:10 GMT 2
Πολυ ομορφο Γιαννη συγχαρητηρια. Μάνο σε ευχαριστώ πολύ
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 7, 2014 10:20:25 GMT 2
Πράγματι είμαι λιγάκι δύσκολος με τις 956/962 ο μπαγασάκος, τόσο που ετοιμάζομαι να σπάσω τον κουμπαρά μου για το Χίρο. Εσύ ψήθηκες ή ακόμα το σκέφτεσαι? Για τις δαγκάνες έχεις απόλυτο δίκιο αλλά το κιτ δεν αντέχει και πολλές κριτικές. Αυτό το υβρίδιο 956/962 και δε ξέρω και εγώ τι άλλο, είναι τόσο παιδικό και έχει τόσα πολλά λάθη που οι δαγκάνες είναι το μικρότερο κακό. Οχι απλα δεν ψηθηκα, αλλα βλεποντας και τις φωτογραφιες οπου π.χ. τα πριτσινια στο σασι ειναι τρυπητα και οχι αναγλυφα, οπως ειπα και στο Τζιαφα χτες, καλυτερα να βαλουμε αλλο ενα 600αρι και να βρουμε καμια 1:1 956 σε μαντρα με εγκατελημενα Το κιτ παντως το αδικεις, καταρχην ειναι 962 φορ σουρ (ασχετα αν το στο κουτι γραφουν Μιτσουμπισι Λανσερ ) και σε σχεση με το Ταμιγια 962 ειναι πολυ πιο σωστο. Επισης ειναι πιο σωστο και απο το 962 της Xιρο (απο τη μεση και μπροστα που ειναι ιδια). Απλα υπαρχουν 250 παραλλαγες 962 που για να πεις οτι θα κανω ενα συγκεκριμενο μοντελο, χρειαζεται να αλλαζεις μικροπραγματα εδω και εκει. ΛεΜαν GB, ΕCB επιτρεποντος θα επιστρεψω δριμυτερος σορρυ για το ψιλο οφ-τοπικ, αλλα δεν βρισκω το σποιλερ
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 8, 2014 12:06:30 GMT 2
Το φινίρισμα είναι κλασσική συνταγή Τζιαφά με 513-τριψιματάκι και ξανα 513-τριψιματάκι και compound ΤΑΜΙΥΑ με......δαχτυλάκι! Γιάννη, σε ευχαριστώ για την αναφορά. Είναι πάντα σημαντικό όταν 'βαίνουν' στο μοντέλο αυτά που συζητούσαμε στο τηλέφωνο ή διάβασες εδώ, να γίνεται αναφορά και να μην ξεχνάμε αυτόν που κατανάλωσε χρόνο για να μας βοηθήσει. Όπως πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον Ανδρέα, γιατί η τεχνική με το 513 προήλθε από αυτόν, στο φόρουμ. Περιμένουμε και τα υπόλοιπα Οχι απλα δεν ψηθηκα, αλλα βλεποντας και τις φωτογραφιες οπου π.χ. τα πριτσινια στο σασι ειναι τρυπητα και οχι αναγλυφα, οπως ειπα και στο Τζιαφα χτες, καλυτερα να βαλουμε αλλο ενα 600αρι και να βρουμε καμια 1:1 956 σε μαντρα με εγκατελημενα Δημήτρη, πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση. Επειδή ξέρω ότι η Hiro γενικά ακούει, μήπως αν της έγραφες την συγκεκριμένη παρατήρηση, θα το διόρθωναν; Γιάννη σόρρυ για το off topic...
|
|