Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 2, 2014 18:16:28 GMT 2
|
|
dean
Kart Driver
Racing for ever!
|
Post by dean on Nov 2, 2014 18:52:00 GMT 2
Δημήτρη, έργο τέχνης..... τίποτα άλλο.....
|
|
|
Post by rous74 on Nov 2, 2014 19:07:45 GMT 2
Δημήτρη εξαιρετική κατασκευή ! Είχα την τύχη να την θαυμάσω και από κοντά...
|
|
|
Post by alex78 on Nov 3, 2014 14:41:39 GMT 2
Δημήτρη έπιασα τον εαυτό μου να το χαζεύει με τις ώρες στην έκθεση, μόνη μου επισήμανση η μικρή του βάση που φαινόταν το μοντέλο λίγο ''πνιγμένο'' με όλα αυτά τα....''συμπράκαλα'' αραδιασμένα πάνω της....κατα τ'άλλα όμως.... Εξαιρετική και ποιοτική κατασκευή, συγχαρητήρια φίλε !!! Αλέξης
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 3, 2014 18:14:23 GMT 2
Φανταστική Μήτσε. Λες και περιμένεις να βγει ο Σέκτερ (γιατί; ) να την πιλοτάρει! Απλά 2 μικρούλες επισημάνσεις (αν μπορείς να τις πεις και έτσι σε ένα τόσο άρτιο μοντέλο), που νομίζω μπορούν να αλλάξουν αν το βρίσκεις σκόπιμο (αλλιώς δεν θα τις έκανα για τελειωμένο μοντέλο) Η πρώτη αφορά τα ελατήρια συγκράτησης των εξατμίσεων. Είναι πολύ καθαρά και οι εξατμίσεις ακριβώς από κάτω τους (ιδίως στις πάνω) πολύ καπνισμένες. Αν τα έκανες ένα ελαφρό στεγνό πινέλο να "αρπάξουν" λίγο. Θα μου πεις, μπορεί να τα αντικατέστησαν με καινούργια, τότε πρέπει να κάνεις 1-2 ξασπρίσματα στις καπνιές από την πίεση που δέχτηκε η εξάτμιση από το ελατήριο. Το δεύτερο, το εφαρμόζω κι εγώ σε όλα τα μοντέλα μου πια είναι να να "τυλίγω" με μαύρο χρώμα ή με κάποιο σχετικό λάδι (π.χ. oil stain, gease - σόρυ για τα Αγγλικά ) σαν λεπτό δακτυλίδι εκεί που συνδέονται τα διάφορα ρακόρ με τα καλώδια. Αφενός δείχνει ωραίο εφέ και αφετέρου καλύπτει και τις στραβοπινελιές, που είναι αναπόφευκτες στο βάψιμο τόσο μικρών κομματιών. Προφανώς δεν γίνεται σε όλο το μοντέλο σου τώρα, αλλά θα βελτίωναν τα τρία κόκκινα ρακορ, στο δοχείο πίσω και δεξιά στο firewall του κινητήρα. ΥΓ. Η καλωδίωση μαγεία
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 3, 2014 21:50:03 GMT 2
Χελοου γκαϊζ και σας ευχαριστω πολυ ολου σας για τα σχολια σας Μιας και ακομα παλευω τα πολλαπλα quotes, απαντηση με παπακια: @Αλεξ: συμφωνω και επαυξανω για το στριμοκολο της υποθεσης, φουντ φορ θοτ για του χρονου @ Τζωρτζ: συμφωνω για το χρωμα των ελατηριων, διαφωνω για την εκτελεση που προτεινεις. Η δουλεια επρεπε να γινει πριν την τοποθετηση, το λεμε και μπρεην φεϊντ Για τα ρακορ τωρα που λες, ασχετα αν συμφωνω ή διαφωνω ή γουατεβερ τελως παντων, απλα δεν καταλαβαινω ποιο το νοημα των wip
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 3, 2014 22:02:59 GMT 2
Κοσμημα!!!! Δημητρη τα σεβη μου φιλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 3, 2014 22:11:38 GMT 2
Τζωρτζ: συμφωνω για το χρωμα των ελατηριων, διαφωνω για την εκτελεση που προτεινεις. Η δουλεια επρεπε να γινει πριν την τοποθετηση, το λεμε και μπρεην φεϊντ Η εκτέλεση που σου πρότεινα ήταν άμα θέλεις να το κάνεις με τα ελατήρια τοποθετημένα. Φυσικά καλύτερα ήταν να να γίνουν πριν. Αν δεν σου έλεγα λύση για την τωρινή κατάσταση δεν θα το έγραφα καθόλου, γιατί δεν κάνω σχόλια σε κάτι που δεν διορθώνεται. Για τα ρακορ τωρα που λες, ασχετα αν συμφωνω ή διαφωνω ή γουατεβερ τελως παντων, απλα δεν καταλαβαινω ποιο το νοημα των wip Ούτε εγώ καταλαβαίνω τι εννοείς Μήτσε. Γιατί δεν στο είπα στο wip; Μήπως γιατί απλά δεν το είχα δει; Οι φώτο σου εδώ είναι 5 φορές πιο καθαρές από το wip. Τώρα για την τεχνική που σου προτείνω, την ανέλυσα πολλές φορές και στις κατασκευές μου και στην PB τελευταία, και την ανέφερα, για να δώσω λύση σε κάτι που είδα. Αν δεν σου έδινα λύση δεν θα έκανα κανένα σχόλιο, επαναλαμβάνω. Νομίζω, με παρεξήγησες γενικά. Ότι είπα το είπα για να βελτιωθεί ένα φανταστικό μοντέλο, που είναι και το αγαπημένο μου, που έχεις φτιάξει με την άνεση που θεωρώ ότι έχουμε μεταξύ μας. Αν υπερέβην τα εσκαμμένα συγνώμη πραγματικά.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 3, 2014 23:54:34 GMT 2
Θενκ γιου Βαγγέλη Τζωρτζ, οπως λένε και στο χωριό μου οταν τελειώνει ενα μοντελο, ή Σάββατο τα τινάξει ή την Κυριακή, Δευτέρα θα το θαψουν ενηγουεηζ, να κοιτατε και καμια φωτο στα wip, μη διαβαζετε μονο τις μ@=÷$÷? που γραφω χο χο μερυ κριστμας
|
|
|
Post by manos13 on Nov 4, 2014 22:57:38 GMT 2
Εξαιρετικο κιτ φοβερη κατασκευη.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 6, 2014 13:53:19 GMT 2
Σε ευχαριστω πολυ Μανο, οντως το κιτ σαν κιτ ειναι εξαιρετικο (και ας του λειπει η μιση και παραπανω καλωδιωση ), γουελ νταν Χιρο
|
|