|
Post by Kομνηνοs on Oct 8, 2014 18:29:37 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 8, 2014 19:41:37 GMT 2
Φοβερό το μηχανάκι ρε Κομνηνέ. Όνειρο το σχήμα του και κατασκευαστικά σε άλλο επίπεδο ακρίβειας και λεπτομέρειες :respect: Για τις φώτο θα σου πρότεινα την λύση του μπαλκονιού. Εγώ τώρα τελευταία τα βάζω πάνω στο laptop, και τα φωτογραφίζω έξω, σε μια μέρα με σχετική ηλιοφάνεια. Το κόκκινο, μέσα στο σπίτι με σκούρο φόντο δεν βγαίνει με τίποτα σωστά. Την έχω πάθει πολλάκις... Τι θα ακολουθήσει; : :
|
|
|
Post by LUNATIC on Oct 8, 2014 19:48:08 GMT 2
Mπαβο μπραβο μπραβο Κομνηνε. Συνεχισε την καλη δουλεια μπας και φτασεις ποτε το επιπεδο μου!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Αντε να δουμε τι θα ειναι το επομενο ψαγμενο διτροχο σου!!! Τρελανε μας και εμας τους "λιγους". Συνχαρητηρια και παλι! ΑΞΙΟΣ!!!
|
|
|
Post by manos13 on Oct 8, 2014 20:23:38 GMT 2
Οπως παντα αψογη κατασκευη.
|
|
|
Post by alex78 on Oct 8, 2014 21:51:26 GMT 2
Φίλε Κομνηνέ κατ'εμέ κορυφαία κατασκευή, πολλά συγχαρητήρια!!! :respect:
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Oct 9, 2014 9:26:34 GMT 2
Καλημερα Γιωργη, ευχαριστω για το αλλη μια φορα ψαγμενο σχολιο σου. Για τα αλλα που αναφερεις δεν ξερω, αλλα θα συμφωνησω για το πολυ ομορφο σχημα του και θα τολμησω εδω να ευλογησω oλιγον τιιιι!! και τα γενια μου, γιατι τελικα απ'οτι φαινεται επιασαν τοπο ολες αυτες οι μετατροπες και αναδιαταξεις κομματιων και αποκατεστησαν τα λαθη της tamiya οσον αναφορα την σιλουετα της μοτοσυκλετας. Στο φωτογραφικο κομματι τωρα, τι να πω εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα προκειται περι κουλαμαρας, τι μεσα.. τι εξω.. τι με ηλιο τι με χιονια. Η καμερα παντως δεν πρεπει να φταιει, καποιες φορες βγαζει πεντακαθαρες και με ωραια χρωματα φωτογραφιες. Παντος δεν αποκλειεται να κανω άλλη μια φωτογραφικη αποπειρα γιατι είναι πλεον Ένα από τα πιο αγαπημενα μου μοντελα.(Για να μην πω το πιο αγαπημενο! Aυτο με επιφυλαξη γιατι σε λιγες μερες που θα το εχει συνηθισει το ματι μου μπoρει να μου αρεσει ξανα κανενα RC211V REPSOL.) ;D Για το τι ακολουθει που ρωτας, τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα,θα συνεχισω την μετατροπη Με το RC211v REPSOL αλλα δεν παιρνω και ορκο υπαρχουν πολλες δυνατες σειρηνες Από αλλα προτζεκτ Που με βαζουν στον πειρασμο να το ξαναθαψω στο ντουλαπι με τα μισοτελειωμενα Και να ξεκινησω κατι άλλο που μαλλον και αυτό θα καταληξει στο ντουλαπι με τα μισοτελειωμενα.. ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙΑ ΤΕΛΟΣ. OVER. : :
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Oct 9, 2014 9:34:49 GMT 2
Ανδρεα σε ευχαριστω. ξερω ηθελε πολυ κουραγιο για να γραψεις ενα καλο σχολιο για το ''μαδερι'' οπως το λες ;D Τωρα για το επιπεδο σου?.. Αν σου πω οτι δεν το θυμαμαι.. Αντε στρωσου να τελειωσεις κανα μοντελο να μας το ξαναθυμησεις
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Oct 9, 2014 9:43:47 GMT 2
Μανο και Αλεξη σας ευχαριστω πολυ παιδια. Αλεξη τωρα φταιω εγω που αυτο το ''κατ'εμε'' το βλεπω σαν κΤm?? Μαλλον η κατασταση μου ειναι πιο σοβαρη απ'οτι νομιζα. ;D
|
|
|
Post by alex78 on Oct 9, 2014 21:27:05 GMT 2
Αλεξη τωρα φταιω εγω που αυτο το ''κατ'εμε'' το βλεπω σαν κΤm?? Μαλλον η κατασταση μου ειναι πιο σοβαρη απ'οτι νομιζα. ;D Είδες, γράφω γρίφους....αλλά ρε φιλαράκι ''όποιος έχει την μύγα.....'' ;D
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 9, 2014 22:52:45 GMT 2
Κομνηνέ στα είπα και από κοντά φίλε!
Η δουλειά είναι πολύ υψηλού επίπεδου και φαίνεται από όλες τις λεπτομέρειες!
:respect:
|
|
dean
Kart Driver
Racing for ever!
|
Post by dean on Oct 10, 2014 19:20:07 GMT 2
Πο΄'υ ωρα'ια δουλειά Κομνηνέ.Άψογος!
|
|