dean
Kart Driver
Racing for ever!
|
Post by dean on Oct 5, 2014 19:01:22 GMT 2
Γειά σας συμφορουμίτες. Μία ακόμη κατασκευή έφτασε στο τέλος της και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας. Είναι ένα ρετρό θέμα, που μου αρέσουν αρκετά.Honda dream 50 cc της aoshima.To kit είναι πολύ εύκολο και δεν με δυσκόλεψε ούτε στιγμή.Το βασικό χρώμα ντεπόζιτο πισω φέρινγκ και πλαινά είναι το aluminioum της alclad, ενώ με χρώμιο της ίδιας εταιρίας βάφτηκαν τα φτερά, οι εξατμίσεις και μερικά αλλά κομμάτια.Το κόκκινο του σκελετού και του μπροστινού πιρουνιού είναι με κόκκινο της Ferrari από την zero.
|
|
|
Post by alex78 on Oct 6, 2014 22:34:38 GMT 2
Καλησπέρα Δημήτρη! Συμπαθητικό μηχανάκι και όμορφο βάψιμο. Το σελάκι με τι βάφτηκε ? Αν μου επιτρέπεις μόνο δύο επισημάνσεις για τα επόμενα : :
|
|
dean
Kart Driver
Racing for ever!
|
Post by dean on Oct 7, 2014 16:16:23 GMT 2
Γεία σου Αλέξη. Η σέλα βάφτηκε με flat black της Lifecolor και τα καρφάκια που έχει είναι κομένες βελόνες. Εννοείται ότι επιτρέπονται οι επισημάνσεις. (Έπρεπε να τα είχα γράψει και στο πρώτο post).
|
|
dean
Kart Driver
Racing for ever!
|
Post by dean on Oct 7, 2014 16:18:57 GMT 2
Τώρα είδα τα βελάκια στην φωτογραφία.Ναι έχεις απόλυτο δίκιο.Τσαπατσουλιά μου!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 7, 2014 19:59:11 GMT 2
Φίλε Δημήτρη ειλικρινά χαίρομαι που βλέπεις το θέμα απο τη σωστή πλευρά του νομίσματος. Αυτή είναι άλλωστε και η ουσία του forum πέρα απο ευχολόγια και χειροκροτήματα (που ασφαλώς έχουν και αυτά την σημασία τους για ενθάρρυνση), οι ανταλαγές απόψεων-σχολίων-επισημάνσεων , έτσι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς όλοι μας. Παρεπιπτόντως η σέλα σκέτη τρέλα, τρομερή ''υφή'' !! Αλήθεια τι παίρνει σειρά....
|
|
dean
Kart Driver
Racing for ever!
|
Post by dean on Oct 7, 2014 22:02:48 GMT 2
Συμφωνώ απόλυτα Αλεξη!Το μαύρο όντως βγάζει πολύ καλό αποτέλεσμα.Το έχω δοκιμάσει και σ΄ άλλες σέλες και πάντα σ΄ αύτο καταλήγω.Το επόμενο είναι το Yamaha yzr 500 του 2001.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 9, 2014 22:58:56 GMT 2
Πολύ όμορφη κατασκευή Δημήτρη! Μπράβο φίλε!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Oct 9, 2014 23:32:45 GMT 2
Ωραιο το μοτοσυκλετακι σου Δημητρη μπραβο! : : : : yzr500 ακουω!! ελπιζω να το δουμε σε WIP ετσι ωστε να το απολαυσουμε και εμεις. Κομνηνος.
|
|
dean
Kart Driver
Racing for ever!
|
Post by dean on Oct 10, 2014 18:57:46 GMT 2
Ευχαριστώ Κομνηνέ.
|
|