|
Post by AlexAmarandos on Sept 18, 2014 0:54:18 GMT 2
Το κιτ είναι το γνωστό IMAI. Έχει τα θεματάκια, όντας παλαιάς κοπής και τον θέλει τον στόκο του σε πολλά σημεία! Και όταν λέμε στόκο εννοούμε σε αντρίκιες ποσότητες Παρόλη την ξενέρα που έφαγα μόλις κατάλαβα ότι τα λάστιχα λείπουν...σκέφτηκα άλλο ένα κούτι με spare...αλλά μετά σκέφτηκα...τόσο στόκο έριξα...δεν είναι κρίμα? Έτσι λοιπόν αποφάσισα να την συνεχίσω, παρόλο το ρίσκο του να μην μου κάτσει το donor kit. To Fat BoB δεν θα γίνει OBB όπως καταλάβατε, αλλά πάμε για customιες! Άλλαξα το ντεπόζιτο που είναι από το Gambler και το τροποποίησα ώστε να έρθει ίσια και πιο χαμηλά. Έπειτα κόπηκαν τα πίσω σκέλη που συγκρατούν το σύστημα πινακίδα/φώτα/λασπωτήρα. Επίσης έχουν βαφτεί και μέρη του κινητήρα, αλλά τίποτα το αξιόλογο να δείξω... * Συγνώμμη για τις φωτό, αλλά τέτοια ώρα...υπόσχομαι καλύτερες την επόμενη φορά... Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
|
|
|
Post by alex78 on Sept 18, 2014 21:39:11 GMT 2
Καλή κατασκευή Άλεξ, με το καλημέρα ομορφιές βλέπω! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 18, 2014 22:41:56 GMT 2
Καλή επιτυχία κι από μένα Αλέξανδρε και καλά ξεμπερδέματα με τις ρόδες. Θα το παρακολουθώ με ενδιαφέρον...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Sept 18, 2014 23:12:19 GMT 2
Αλεξανδρε ομορφο θεμα.. Βρε τι σας εχει πιασει ολους τωρα τελευταια με τα βαρεα μεταλλα?!! Φτιαξτε και τιποτα που να εχει λιγο καρμπον λιγο μαγνησιο.. εστω λιγο τιτανιο βρε αδερφε... Καλη συνεχεια σου ευχομαι.
|
|
dean
Kart Driver
Racing for ever!
|
Post by dean on Sept 18, 2014 23:17:04 GMT 2
Καλή αρχή και καλή επιτηχία Αλέξανδρε.Ωραίο θέμα.Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο... θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον.
|
|
|
Post by nektarios on Sept 19, 2014 13:42:37 GMT 2
Φίλε Αλέξανδρε, καλώς ήρθες στο G.B., και καλή συνέχεια κι από μένα! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 21, 2014 0:23:26 GMT 2
Καλησπέρα φίλοι μου! Τελείωσα επιτέλους το μοντέλο με τα βασάνων και δακρύων... Ήταν η πρώτη μου γεύση από δίτροχα καιεπομένως έχει λάθη σαν κατασκευή κλπ, αλλά ήθελα να το τελειώσω το μοντέλο και για το GB, αλλά και για να πάρω το "κολάι"! Έχει πολλά custom μέρη, δανεικά από άλλα κιτ, scratch...τα decals είναι δικά μου....αυτά! Δεν έκανα wip γιατί δεν θεώρησα πως είχα κάτι αξιόλογο να δείξω, αλλά και γιατί είμαι σε μια περίοδο τρεχάματος και μοντελάριζα σε άκυρες ώρες... Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 21, 2014 12:13:05 GMT 2
Αλητεία το μοτόρι Αλέξανδρε!! Μου αρέσει
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 21, 2014 13:26:18 GMT 2
Πανεμορφο, βγαζει μια ρεαλληστικοτιτα με το προσεγμενο βαψιμο και τις σκρατς λεπτομερειες. Μονη παραφωνια για τα δικα μου ματια, το χρωμα στα καλαμια του πιρουνιου. Πολυ ομορφη και η βαση
|
|
|
Post by nektarios on Nov 21, 2014 15:24:53 GMT 2
|
|
dean
Kart Driver
Racing for ever!
|
Post by dean on Nov 21, 2014 17:22:37 GMT 2
Αν η είναι η πρώτη σου μοτοσικλέτα και έχεις τέτοιο αποτέλεσμα, φαντάσου πως θα είναι τα επόμενα.Πάω να φορέσω από τώρα τα γυαλιά μου!χεχε Πολύ ωραίο αποτέλεσμα Αλέξανδρε.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 21, 2014 17:55:32 GMT 2
Φανταστικό είναι Αλέξανδρε. Πολύ ατμοσφαιρικό, στο πνεύμα του GB και με τις τροποποιήσεις εναρμονισμένες απόλυτα στο σύνολο Όντως το wip λείπει και θα το αναδείκνυε τη δουλειά που έκανες, αλλά αφου δεν είχες χρόνο, και το αποτέλεσμα μας κάνει . Αν μπορείς πες λίγα λόγια για την βάση.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 21, 2014 19:42:10 GMT 2
Χρηστάρα σε ευχαριστώ πολύ φίλε \m/
Κομνηνε να είσαι καλά φίλε! Ήθελα να αποφύγω το χρώμιο και το έκανα Polished Aluminium...
Νεκτάριε σε ευχαριστώ πολύ! Στο επόμενο θα έχει και wip...
Δημήτρη να είσαι καλά! Υπάρχουν εδω μέσα κατασκεύες που όντως πρέπει να τις βλέπεις με χαρτι οφθαλμίατρου!
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ! Δυστυχώς παίζει πίεση αυτόν τον καιρό σε διάφορους τομείς...αλλά στα επόμενα θέματα θα προσπαθήσω να είμαι οκ! Η βάση είναι κλασσική ξύλινη την οποία πέρασα μαυρο γυαλιστερό και χρυσό τα πλάγια. Το route66 είναι stencil που έφτιαξα στο corel και το ψέκασα με άσπρο για να δώσω το εφφέ του βαψίματος σε δρόμο, και τέλος γυαλιστερό βερνίκι.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 22, 2014 11:27:27 GMT 2
Δεν εννοούσα το αλουμίνιο αλλά το πάνω τμήμα του πιρουνιού που είναι βαμενο με μια απόχρωση του καφε. Οπως και να έχει το σύνολο γενικά είναι πολύ αξιόλογο και ιδικά για πρώτη προσπάθεια στις μοτο. Πια σκέπτεσαι να είναι η επόμενη μοτοσυκλέτα σου?
ΥΓ. Το shark mouth είναι χαλκομανία απο κάποιο καταδιωκτικό του ΒΠΠ?? Και αν ναι από πoιο?
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 22, 2014 18:04:21 GMT 2
Καλησπέρα Άλεξ, Υπέροχο το μηχανάκι. Πολύ ωραία σύλληψη!!! Θα συμφωνήσω για τα πιρούνια με τον κομνηνό. Κάπως περίεργα κάθεται το χρυσό αλλά custom είναι ότι γούσταρε έκανε ο καθένας. Άντε και ξανά σε δίτροχο ελπίζω... Θα τα πούμε ξανα, Αγάπιος
|
|
|
Post by alex78 on Nov 22, 2014 18:53:31 GMT 2
Αλέξανδρε πολύ όμορφο αποτέλεσμα και με πολύ ''χαρακτήρα'', α και που'σαι, οπωσδήποτε να ξανασχοληθείς με μοτοσυκλέτα φίλε μου....το έχεις χαλαρά! Εντάξει με το wip αλλά δώσε μας και καμιά συντεταγμένη (π.χ. σέλλα, τεπόζιτο, μοτέρ). Υ.Γ. Περιμένω τηλέφωνο σου...
|
|