|
Post by m@ster k@frer on Sept 5, 2014 19:45:54 GMT 2
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 5, 2014 21:53:50 GMT 2
Αγάπιε είναι πολύ όμορφη, αλλά πολύ όμορφη λέμε... Μπράβο!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by alex78 on Sept 5, 2014 23:08:42 GMT 2
Αγάπιε είναι πολύ όμορφη φίλε, ο χρωματικός συνδυασμός της πάει πολύ και την αναδεικνύει απίστευτα!! : : : : : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Sept 6, 2014 0:41:36 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 6, 2014 7:16:44 GMT 2
Κορυφαίο φινίρισμα Αγάπιε και ολοκληρωμένη δουλειά γενικά. Μπράβο ροκά μου... Το τιμόνι με άρεσε ιδιαιτέρως Μόνο η φωτογράφηση όπως είπες κι εσύ θέλει δουλίτσα, αλλά ποιος μιλάει τώρα, που αν ανοίξεις το λεξικό για άμπαλο φωτογράφο, λέει gtziaf μέσα... Οπότε περιμένω να την δω από κοντά : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 7, 2014 10:36:48 GMT 2
Πολυ ομορφο μοντελο, ωραιος : :
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Sept 8, 2014 18:53:19 GMT 2
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα από όποια πλευρά κι αν το δεις! : :
|
|
|
Post by manos13 on Sept 8, 2014 22:18:18 GMT 2
Πολυ ομορφη.
|
|
|
Post by rentisp on Oct 26, 2014 22:43:22 GMT 2
Φανταστικη δουλεια φιλε μου, συγχαρητηρια κι απο μενα!Την εχω ηδη παραγγείλει και ολο και κατι θα σου ''κλεψω''!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 27, 2014 15:31:29 GMT 2
Αγάπιε είναι πολύ όμορφη, αλλά πολύ όμορφη λέμε... Μπράβο!!! Απόστολος Καλησπέρα Απόστολε, χαίρομαι που σου άρεσε φίλε. Ελπίζω να είσαι καλά και περιμένω να δώ κάτι από τα διαμάντια που φτιάχνεις εκεί στα νότια. Αγάπιε είναι πολύ όμορφη φίλε, ο χρωματικός συνδυασμός της πάει πολύ και την αναδεικνύει απίστευτα!! Σε ευχαριστώ Αλεξάκο μου, χαίρομαι που σου άρεσε. Άντε κάνε ντου εδώ να τη δείς και από κοντά. Σε ευχαριστώ πολύ Άλεξ. Κορυφαίο φινίρισμα Αγάπιε και ολοκληρωμένη δουλειά γενικά. Μπράβο ροκά μου... Το τιμόνι με άρεσε ιδιαιτέρως Μόνο η φωτογράφηση όπως είπες κι εσύ θέλει δουλίτσα, αλλά ποιος μιλάει τώρα, που αν ανοίξεις το λεξικό για άμπαλο φωτογράφο, λέει gtziaf μέσα... Οπότε περιμένω να την δω από κοντά Τα παμε και από τηλέφωνο εμείς George. Αν κάνεις πως πλησιάζεις θεσσαλονίκη κερνάω καφέ και μπισκοτάκι με γεύση παντσέτα για να την δείς απο κοντά. Τα φιλιά μου! Πολυ ομορφο μοντελο, ωραιος Πολύ όμορφο αποτέλεσμα από όποια πλευρά κι αν το δεις! Thank you Μήτσε, έτερε Μήτσε και Δημήτρη!! Φανταστικη δουλεια φιλε μου, συγχαρητηρια κι απο μενα!Την εχω ηδη παραγγείλει και ολο και κατι θα σου ''κλεψω''! Καλησπέρα Κώστα, Χαίρομαι που σου άρεσε. Ελπίζω να μας δείξεις και σε wip τη δουλειά σου. Πολύ προσοχή έχω να σου προτείνω για το πίσω τζάμι και φυσικά ότι θέλεις είμαι στη διάθεση σου. Να είστε όλοι καλά. Αγάπιος
|
|