|
Post by alexios on Sept 3, 2014 13:52:48 GMT 2
Καλησπέρα,
Ήθελα να ρωτήσω εάν κανείς από εσάς έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το 2K Gloss Clearcoat της Zero και τι εμπειρία είχε από αυτό
Ευχαριστώ
Αλέξιος
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 3, 2014 16:51:20 GMT 2
Αλέξιε, εγώ το χρησιμοποιώ πολύ συχνά (εκτός από το καλοκαίρι) και όπως όλα τα προϊόντα της ZP είναι πολύ καλής έως κορυφαίας ποιότητας. Απλά, το αναμιγνύω με περισσότερο διαλυτικό (50%+) από ότι προτείνουν οι οδηγίες και αν έχω πρόβλημα (π.χ. τρυπίτσες ή φουσκαλίτσες) στο τέλος ψεκάζω ένα χέρι σκέτο το διαλυτικό του. Θέλει λίγο προσοχή στην ανάμειξη (όχι με σύριγγα γιατί αντιδράει με το λάστιχο της) και τις αναλογίες αλλά μετά από δοκιμές θα πετύχεις την αναλογία που σε βολεύει και βουρ... Αλλά , πάντα ΠΡΟΣΟΧΗ στη χρήση γιατί είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Ψέκασμα, πάντα, με μάσκα και γάντια, σε καλά αεριζόμενο με spaybooth χώρο, ή σε εξωτερικό και μακρυά από παιδιά ή τη σύζυγο (καλύτερα να μην τους υποχρεώσεις να το αναπνεύσουν). ΥΓ. Το 2Κ της ZP είναι κοινό βερνίκι δύο συστατικών αυτοκινήτου, οπότε την ίδια ποιότητα μπορείς να τη βρεις στο χρωματοπωλείο αυτοκινήτου της γειτονίας σου, σε μεγαλύτερη ποσότητα, καλύτερη τιμή αλλά χειρότερη συσκευασία. Ελπίζω να βοήθησα. Σίγουρα και οι γνώμες των υπολοίπων θα σε βοηθήσουν πολύ
|
|
|
Post by alexios on Sept 4, 2014 12:43:24 GMT 2
ευχαριστώ πολύ Γιώργο για τις συμβουλές! Γιατί όμως λες ότι δεν το χρησιμοποιείς καλοκαίρι? υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος? αντί αυτού τις χρησιμοποιείς?
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 4, 2014 13:10:21 GMT 2
Σόρυ, νόμιζα ότι είχες διαβάσει κάποια από τα καλοκαιρινά wip μου. Επειδή μετακομίζω για 2 μήνες και δεν έχω το εργαστήριο μου με το sprayboth, οπότε δεν θέλω να εκθέσω τη σύζυγο, στις αναθυμιάσεις του 2Κ. Χρησιμοποιώ το 513 (σπρέι) της Gunze το οποίο όμως ψεκάζω με τον αερογράφο, αφού πρώτα το μεταφέρω σε μια μποτίλια και το αφήσω για κανα δύο ώρες. : :
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Sept 5, 2014 0:14:12 GMT 2
|
|