|
Post by alexios on Aug 31, 2014 9:06:52 GMT 2
Καλημέρα! Πρίν από μερικούς μήνες, και μετά από εκτεταμένη έρευνα στο διαδίκτυο, αγόρασα απο εγγλέζικο site αυτό το spray booth. Δυστυχώς, στο σπίτι που μένω τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει ξεχωριστό δωμάτιο για να στήσω τον παγκο μου και τα χρώματα που όλοι χρησιμοποιούμε είναι πολύ τοξικα, κάνουν μεγάλες αναθυμιάσεις και το σπίτι "ποτίζει" για αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να έχουμε....γκρινιες! (δικαιολογημένες βέβαια) Η κατασκευάστρια εταιρεία λεγεται Bench Vent, το αγόρασα από το site της Graphic Air και κόστισε....ακριβά! Το ίδιο το booth κόστισε €351,41 και τα μεταφορικά του €77,73! Η αλήθεια όμως είναι πως ό,τι πληρώνεις, παίρνεις! Αξιζε τα λεφτά του 100% καθότι είναι αρκετά αποδοτικό και πολύ καλής ποιότητας. Ο πάγκος μου βρίσκεται σε μια γωνιά της τραπεζαρίας και με τη βοήθεια του απορροφητήρα αυτού δεν σηκώνεται νέφος, ακόμη κι αν ψεκάσω με μεγάλη δέσμη. Έτσι, το σπίτι δεν μυρίζει καθόλου, ακόμη κι όταν η σύζυγός μου βρισκεται στο διπλανό σαλόνι. Βέβαια, καθε φορά που το χρησιμοποιώ πρέπει να βγάζω τη σωλήνα του έξω από τη μπαλκονόπορτα, καθότι δεν μπορώ να προβώ σε μόνιμη τοποθέτηση, όπως ο απορροφητήρας της κουζίνας. Αυτά προς το παρόν. Εαν σας ενδιαφέρει το θέμα, μπορώ να σας δώσω κι άλλες πληροφορίες.
|
|
|
Post by manos13 on Aug 31, 2014 23:01:29 GMT 2
Πολυ καλη αγορα , το σκεφτομαι και εγω.Σιγουρα δεν μυριζει το υπολοιπο σπιτι κατα το βαψιμο?? Ευχαριστω.
|
|
|
Post by alexios on Sept 1, 2014 7:05:12 GMT 2
όχι δεν μυρίζει, αρκεί να ψεκάζεις όσο πιο κοντά γίνεται
|
|
|
Post by manos13 on Sept 5, 2014 10:42:38 GMT 2
Eυχαριστω.
|
|
|
Post by LUNATIC on Sept 5, 2014 21:05:32 GMT 2
Αυτες οι γκρινιες αδελφε ειναι μεσα στο παιχνιδι. Εγω ειχα τον αερογραφο στην βεραντα ψεκαζα αβερτα και ολο το νεφος το τραβαγε το aircondition του διπλα και δεν ειχα παρει πρεφα. Τελειωνα μεσα στην χαρα για το αποτελεσμα και ο διπλα για την τσαμπα μαστουρα. Εκανε ενα alclad κεφαλι... Εργο τεχνης!!! Ωραιο το μηχανημα σου αλλα και ακριβο. Αλλα στην τελικη ησυχασες. Μπραβο και με γειες!!!
|
|
|
Post by alexios on Sept 6, 2014 10:23:39 GMT 2
ευχαριστω πολυ
|
|