|
Post by gtziaf on Jul 8, 2014 20:30:23 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Jul 9, 2014 8:53:25 GMT 2
Το νέο χρώμα είναι πολύ όμορφο, αν και ο φωτογραφικός φακός το εμφανίζει κάπως χοντρόκοκκο. Έχω όμως μια απορία: Τα καθίσματα πώς και δεν τα πείραξες καθόλου; (τονισμό γραμμώσεων, στεγνό πινέλο, κ.λπ.) Στο συγκεκριμένο τομέα τα τελευταία 5 χρόνια έχεις κάνει άλματα, και πιστεύω οτι ειδικά ένα cabrio όχημα θα έδειχνε σίγουρα πολύ καλύτερο! Υ.Γ.: Χαιρετισμούς στον Τίμο, από ένα παλιό φίλο! ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 9, 2014 10:52:43 GMT 2
Να είσαι καλά ΝΕΚ. Το χρώμα τα σπάει αλλά οι φωτογραφίες μου είναι χάλια. Μάλιστα για ZP δεν έχει έντονο κόκκο, σε σχέση με τα . Έχω όμως μια απορία: Τα καθίσματα πώς και δεν τα πείραξες καθόλου; (τονισμό γραμμώσεων, στεγνό πινέλο, κ.λπ.) Στο συγκεκριμένο τομέα τα τελευταία 5 χρόνια έχεις κάνει άλματα, και πιστεύω οτι ειδικά ένα cabrio όχημα θα έδειχνε σίγουρα πολύ καλύτερο! Για ιστορικούς λόγους, κυρίως, Νεκ αλλά και γιατί δεν ήθελα να το ξαναφτιάξω. Για να κάνω weathering, έπρεπε να βγάλω τα καθίσματα και τον πίνακα, άρα να χαλάσω το φλόκινγκ κοκ. Προφανώς, σήμερα μετά από 5 χρόνια θα την έφτιαχνα διαφορετικά, αλλά δεν ήταν αυτός ο στόχος. Νομίζω είναι σαφές. Εξάλλου, υπάρχει και η κλειστή έκδοση που περιμένει στο στοκ. : :
|
|
|
Post by manos13 on Jul 10, 2014 23:10:52 GMT 2
Πολυ ομορφη!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 11, 2014 8:50:29 GMT 2
Ευχαριστώ Μάνο. Κάτι ξέρεις εσύ από 360, άλλωστε : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jul 12, 2014 15:23:16 GMT 2
Γιώργο, πολύ καλύτερο αυτό το χρώμα φίλε...
|
|
|
Post by alex78 on Jul 15, 2014 18:03:06 GMT 2
Γιώργο, πολύ καλύτερο αυτό το χρώμα φίλε... Ακριβώς αυτό, αλλά οι καθρέφτες γιατί μαύροι Δείχνουν λίγο ''φτηνιάρικοι'' φίλε, άλλωστε Ferrari είναι.... ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 15, 2014 19:16:36 GMT 2
Αγάπιε και Αλεξ, σας ευχαριστώ. Ναι το χρώμα είναι πολύ καλύτερο και θα ήταν ακόμη καλύτερο αν έβγαζα στοιχειωδώς καλές φώτο, αλλά όλα έγιναν βιαστικά με κούτες, κουτάκια και σακούλες παντού, λεπτά πριν μετακομίσω. Οπότε, δεν υπήρχε χρόνος για έλεγχο κλπ Άλεξ για τους καθρέπτες είπα να κάνω κάτι διαφορετικό. Τόσες ferrari έχω φτιάξει (και θα φτιάξω στο μέλλον ακόμη περισσότερες ). Σκέφτηκα να το ταιριάξω με τα roll bar και ένα σιρίτι που έβαψα στα εμπρός φώτα (και δεν φαίνεται στις φώτο), αλλά μπορεί να έκανα και σαχλαμάρα... Όταν επιστρέψω το Σεπτέμβρη θα το ξαναδώ, κι αν έχω όρεξη θα το αλλάξω. : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 15, 2014 20:50:55 GMT 2
Γιώργη επ'ουδενί ''σαχλαμάρα'', πρός Θέου φίλε. Απλά εγώ ακόμη και στην 1:1 όταν δεν βλέπω καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος κάτι παθαίνω : : , καθαρά υποκειμενικό το σχόλιο μου δηλαδή.... : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 17, 2014 13:11:31 GMT 2
Γιώργη επ'ουδενί ''σαχλαμάρα'', πρός Θέου φίλε. Μου έδωσες τροφή για σκέψη. Ίσως τους κάνω κάρμπον. Θα το δω όταν επιστρέψω. Ευχαριστώ για το σχόλιο : :
|
|
|
Post by rous74 on Jul 17, 2014 18:21:20 GMT 2
Γιώργο πολύ ομορφότερη με αυτή τη χρωματική επιλογή ειδικά και σε συνδυασμό με την απόχρωση του εσωτερικού !!
Για τους καθρέπτες ψηφίζω το χρώμα του αμαξώματος...
|
|
|
Post by nasosampa on Jul 18, 2014 15:35:57 GMT 2
Γιώργο έκανες υπέροχη δουλειά με το νέο χρώμα Όσο για τους καθρέπτες θα συμφωνήσω με τον Ανδρέα.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 22, 2014 20:39:23 GMT 2
Ανδρέα και Νάσο να είστε καλά... Ευχαριστώ : :
|
|