Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Nov 28, 2011 23:24:42 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 29, 2011 9:52:13 GMT 2
Καταπληκτικό μοντέλο Σπύρο! Το αδικεί η φωτογράφιση, μιας και πιστεύω ότι του αξίζει μια "στουντιακή"! Πολύ όμορφη δουλειά
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Nov 29, 2011 11:20:21 GMT 2
Πολύ μερακλίδικη και προσεκτική η δουλειά σου Σπύρο. Οι εξατμίσεις από τον κύλινδρο μεχρι τη μπούκα τέλειες! Μπράβο σου! Πες μας πως καταφέρνεις και έχεις 3-4 διαφορετικούς χρωματισμούς στις φωτό?
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Nov 29, 2011 17:05:23 GMT 2
Αγαπητοί συνάδελφοι ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, όσο για τη στουντιακή φωτό μόλις τελειώσει το μοντέλο και --συμαζέψω λίγο το εργαστήριο -- θα το κάνω. Για τα χρώματα στην εξάτμιση έκανα το εξής . Πρώτον την έτριψα αρκετές φορές μέχρι και με 12.000 νούμερο, την έβαψα με enamel closs black της hubrol και αφού στέγνωσε περίπου 1/30 με 2 ώρες στους 50c στο φούρνο (μόνο αέρα), την πέρασα ένα closs Βερνικη. Αφού στέγνωσε καλά (με την ίδια πάντα διαδικασία) με αερογράφο και χαμηλή πίεση ( το πολύ 3 χέρια σχεδόν άχνα ) περάστηκε με chrome της alclad. Αφού στέγνωσε καλά, πολύ καλά, το τελικό τμήμα απλώς σκουπίστηκε (χαιδέυοντας) με φανελένιο πανάκι - για να φύγει τυχόν άχνα. Το υπόλοιπο κομάτι (η σωλήνα) όπως ήταν βαμένη με alclad, περάστηκε με σκόνη cosutte ginsan για να σπάσει η γυαλάδα του χρωμίου και να γίνει πιό ¨μεταλική¨. Στην κούρμπα της σωλήνας για να φανεί το πύρωμα δούλεψα τις σκόνες της tamiya και εβουαλα το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ Σπύρος
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 29, 2011 17:42:27 GMT 2
Μπράβο Σπύρο... Πολύ επεξηγηματικός... Έτσι σε θέλω... Στυλοβάτης της δίτροχης θεματολογίας... Περιμένουμε και τις τελικές φώτο... Τι ακολουθεί?
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Nov 29, 2011 20:21:50 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο Προσπαθώ να κεντρίσω - ελπίζω - και άλλους στους δύο τροχούς. Λοιπόν αφού καθαρίσω το 'atelie'... και μάλλον αυτό θα πάρει χρόνο, η επόμενη κινηση θα είναι Τραβάω ένα ζόρι με τα χρώμια και νομίζω οτι σε αυτό το μοντέλο θα γίνουν όλα τα πειράματα που έχω διαβάσει. Ελπίζω να έχει καλό τέλος Σπύρος
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 29, 2011 21:43:10 GMT 2
Καλή επιτυχία και στο επόμενο... Προσπαθώ να κεντρίσω - ελπίζω - και άλλους στους δύο τροχούς. Με εμένα τα κατάφερες... ;D Μόλις τελειώσω τις μοντελιστικές εκκρεμότητες θα πιάσω μια μηχανή, να το δοκιμάσω...
|
|
|
Post by Sakis on Nov 29, 2011 23:52:04 GMT 2
Πλάκα πλάκα κάποια στιγμή θα κάνω κι εγώ ένα απίστευτης ποιότητας κομμάτι που έχω της Tamiya (πίστας όμως ;D ) Προσπαθείς με πολλή επιτυχία να μας πείσεις!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 30, 2011 12:43:16 GMT 2
Σπυρο εχεις κανει παρα πολυ καλη δουλεια!! Κ εγω θα δοκιμασω καποια στιγμη να ασελγησω πανω στους 2 τροχους!! Αν υπηρχε σε κιτ θα δοκιμαζα την Rizla Suzuki MotoGP λογω του χρωματος, αλλα μαλλον Yamaha #46!!!
|
|