|
Post by AlexAmarandos on Aug 1, 2014 11:00:20 GMT 2
Αλέξη το αστάρι έκατσε λουκούμι φίλε! Πολύ ωραίο στρώσιμο! Προχώρα για τα χρώματα τώρα : :
|
|
|
Post by alex78 on Aug 1, 2014 16:43:22 GMT 2
Παιδιά σας ευχαριστώ! Χρήστο και μένα μου φέρνουν λίγο σε....μαγνήσιο. Ίσως να θέλαν ένα χεράκι ακόμη....αλλά δεν πειράζει στο επόμενο....μαθαίνουμε.... : :
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Aug 1, 2014 17:58:09 GMT 2
Καλό μήνα Αλέξη! Την πρόοδο μέχρι το αστάρωμα την είδα από κοντά οπότε τα είπαμε Το Hycote το δοκίμασα πρώτη φορα. Οικονομικό με φοβερή καλυπτικότητα που συγχωρεί λάθη αφού δεν ''χτίζει'' ακόμη και αν το παρακάνεις. Καταπληκτικό προιόν, σίγουρα αξίζει μια δοκιμή. Μάλλον πάμε για groupbuy Hycote ;D Το λευκό το δοκίμασες; Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by alex78 on Aug 1, 2014 18:03:16 GMT 2
Δημήτρη δεν είναι κακή ιδέα.... ;D Το λευκό οσονούπω.... Καλό μήνα φίλε! : :
|
|
|
Post by alex78 on Aug 3, 2014 22:10:49 GMT 2
Καλησπέρα! Προχωρώντας την κατασκευή το Σ/Κ έκανα τα εξής: Ξεκινώντας έβαψα με μαύρο σατινέ το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Εν συνεχεία βάφτηκε το βασικό χρώμα του αμαξώματος με το Metallic Blue (Ts-19) τρία διαδοχικά χέρια: Τέλος ψεκάστηκε με το μαύρο αστάρι της Vallejo το εσωτερικό. Εννοείται πως ακόμη έχει αρκετή δουλειά το σαλόνι, θα δουλευτεί αυτή την εβδομάδα.... ** Το ''ανέβασμα'' φωτό μεσω του ''postimage.org'' το τελευταίο δεκαήμερο περίπου έχει καταντήσει μια διαδικασία τουλάχιστον εκνευριστική.... . Ελπίζω να είμαι ο μόνος.... Καλή εβδομάδα σε όλους!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 4, 2014 9:16:21 GMT 2
Ωραίο χρώμα, βάψιμο και εξαιρετικό στρώσιμο του μαύρου στο εσωτερικό. Μπράβο Άλεξ!!! Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by alex78 on Aug 4, 2014 9:22:51 GMT 2
Καλημέρα Γιώργο! : : Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια φίλε μου! Τι μου προτείνεις για να ''ζωντανέψω'' λίγο το εσωτερικό, να σπάσει λίγο η μαυρίλα ....πωπω, σαν καλιακούδα είναι..... : : ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 4, 2014 10:29:42 GMT 2
Τι μου προτείνεις για να ''ζωντανέψω'' λίγο το εσωτερικό, να σπάσει λίγο η μαυρίλα ....πωπω, σαν καλιακούδα είναι... Άλεξ και η καλιακούδες έχουν τη χάρη τους. ;D Εξάλλου τα καθίσματα είναι άλλη απόχρωση, έτσι δεν είναι? Τώρα για να σπάσει λίγο, οι ασημί λεπτομέρειες και μαύρα semi gloss κάποια πάνελάκια, όπως αυτά στη φώτο και το βάψιμο των διακοπτών, θα δώσουν τη χρωματική ποικιλία που θέλεις. Τέλος, αν βάλεις τίποτα μπλε ή κόκκινες ζώνες, για πιο σπορτίφ θα τραβάει το βλέμμα από το μαύρο και θα το ζωντανεύει... Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις τελικά...
|
|
|
Post by LUNATIC on Aug 4, 2014 21:48:50 GMT 2
Κοιτα φιλε Αλεξη. Ειμαι των 2 τροχων. Αλλα και fan των Viper. Αυτο το τερας ειναι απ τα λιγα... Μονο η αγριαδα που κουβαλαει η "γραμμη" του σε κανει να σκεφτεσε οτι κουβαλα τουλαχιστον μια χιλιαδα ιππους κατω απ το καπο... Θελω να το δω αψογο. Βαλε τα δυνατα σου. Το απαιτω!!! Δ Υ Ν Α Τ Α και με Υ Π Ο Μ Ο Ν Η.-
|
|
|
Post by alex78 on Aug 4, 2014 23:26:17 GMT 2
Γιώργο σ'ευχαριστώ! Ρε συ Ανδρέα εμένα βρήκες, που τα τελειωμένα μου μοντέλα δεν συμπληρώνουν ούτε τα δάκτυλα του ενός χεριού.... ;D. Τσπ θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ.... ;D Μια απορία, το Viper με το Challenger έχουν κοινά σημεία....
|
|
|
Post by LUNATIC on Aug 5, 2014 14:56:11 GMT 2
Ισως τον κινητηρα. Αλλα και η Dodge βγαζει Viper σαν την Chrysler. Δεν ακουω τιποτα. Το θελω αψογο. Και αμα καπου "σκαλωσεις" γι αυτο ειμαστε εδω...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Aug 5, 2014 18:42:19 GMT 2
Άλεξ το χρώμα είναι φοβερό φίλε!
Τονίζει πολύ τις γραμμές της Αμερικάνας!
Καλή συνέχεια ;D
|
|
|
Post by nektarios on Aug 6, 2014 9:36:10 GMT 2
Φίλε Αλέξη, το χρώμα (εκτός από το ότι μου αρέσει γενικά σαν απόχρωση) έχει στρώσει πολύ καλά, και αναμένεται ένα πολύ πετυχημένο τελικό αποτέλεσμα! Συνέχισε δυνατά! : : Υ.Γ.: Το χρώμιο στις ζάντες ούτε εγώ κατάφερα να το διακρίνω... Μήπως να το τόνιζες λιγάκι;
|
|
|
Post by alex78 on Aug 7, 2014 8:53:36 GMT 2
Ανδρέα, Αλέξανδρε, Νεκτάριε σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την υποστήριξη! Νέκ, οι ζάντες θα μείνουν ως έχουν για δύο λόγους: - φωτογραφήθηκαν σε φυσικό φώς και δείχνουν πολύ καλύτερα και πιό ''κοντά'' σε απόχρωση χρωμίου. - Τα λάστιχα για να ζανταριστούν μου ''έβγαλαν την ψυχή'', οπότε δεν το ξαναεπιχειρώ. : : Καλημέρα! : :
|
|
|
Post by alex78 on Aug 12, 2014 11:34:26 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Aug 12, 2014 12:43:33 GMT 2
Μπράβο ρε Αλέξη, πολύ όμοφο βγήκε : : : : Μπαγασάκο έχει στρώσει το χέρι σου και κάνεις τζάμι φινίρισμα :respect: Καλή συνέχεια
|
|