|
Post by nasosampa on Jun 21, 2014 14:44:15 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 23, 2014 18:14:16 GMT 2
Νάσο καλή επιτυχία. Είναι θεματάρα, αλλά το κιτ είναι ζόρικο. Οπότε κάνε πολλέεεες δοκιμαστικές εφαρμογές. Για αρχή κόλλησε εκ των προτέρων τα κομμάτια της μύτης που σχηματίζουν τα φώτα και όχι στο τέλος που λέει η εταιρεία στις οδηγίες. Καλή αρχή : :
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Jun 23, 2014 19:29:41 GMT 2
Καλή αρχή!Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον κιτ!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 25, 2014 11:39:06 GMT 2
Πολύ όμορφο κιτ, αλλά κι εγώ υποψιάζομαι οτι απαιτεί πολλή δουλειά! Καλή αρχή!
|
|
|
Post by nasosampa on Jun 25, 2014 14:01:08 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ. Γιώργο έχεις απόλυτο δίκιο για το μπροστινό μέρος. Από ότι είδα έτσι έχουν κινηθεί και αρκετοί συνάδελφοι στο εξωτερικό. Επίσης σε ένα βιντεάκι που είδα στο γιουτιουμπ το μπροστά μέρος έτσι και αλλιώς μονοκόμματο βγαίνει πάνω από το όχημα στην 1/1. Εχθές έριξα μια ματιά στις καρτέλες και εκτός της προσαρμογής, δυστυχώς θα έχω να αντιμετωπίσω και πολύ φλας. Παρόλα αυτά βέβαια σκέφτομαι μήπως το πάω σε ντάμπλ μπίλντ, μαζί με την Βελγική έκδοση του ίδιου μοντέλου. Αφού θα κάνω που θα κάνω τον κόπο....... Φυσικά το αποτέλεσμα παραμένει αβέβαιο, αλλά η προσπάθεια αρκεί ;D Και δύο φωτογραφίες από ολοκληρωμένα μοντέλα που βρήκα στον γούγλη : Images are for discussion ONLY!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 26, 2014 8:45:19 GMT 2
Νάσο διάλεξες απαιτητικό θεμα...και μαλιστα διπλό Καλή αρχή φίλε μου
|
|
|
Post by nasosampa on Jun 26, 2014 13:45:54 GMT 2
Χρηστάρα σαν αυτοκίνητα είναι και τα δύο αστέρια.... σαν κατασκευές..... Το αποτέλεσμα .... Οπότε αν τα κάνω σκ#τ# ;D Το πολύ-πολύ τα κιτ να καταλήξουν σε τέτοια μορφή για να μην πάνε για ανακύκλωση.
|
|