|
Post by nektarios on Jun 20, 2014 11:57:58 GMT 2
Φίλοι μου, χαίρετε! Το όχημα με το οποίο θα συμμετάσχω στο G.B. νομίζω ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα οχήματα όχι μόνο της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και της Ιστορίας του Κινηματογράφου. Πρόκειται για τον Κ.Ι.Τ.Τ. (Knight Industries Two Thousand, κατά κόσμον Pontiac Trans Am μοντ. 1982), τον πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς “Knight Rider” της δεκαετίας του ’80, που οι περισσότεροι από μας παρακολουθούσαμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον! Το κιτ του Κ.Ι.Τ.Τ. είναι το 004524 της Aoshima στην 1/24. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ιδιαίτερα προσεγμένο στη λεπτομέρεια αλλά και αρκετά απαιτητικό, καθώς αποτελείται από πολλά κομμάτια, ενώ το αναμφισβήτητο highlight του είναι το λειτουργικό scanner, που αναπαρίσταται αληθοφανέστατα με μια σειρά κόκκινων LED! Ελπίζω η επιλογή μου να σας αρέσει, να σας ξυπνήσει όμορφες αναμνήσεις των παιδικών - ή όποιων άλλων - χρόνων σας, και να παρακολουθήσετε την κατασκευή με ενδιαφέρον. Ευχαριστώ για τον χρόνο και την προσοχή σας!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 22, 2014 17:52:34 GMT 2
Καλησπέρα Νεκ,
Ωραίο και πρωτότυπο το θέμα σου, ελπίζω να εχουμε ένα update σύντομα.
Καλή κατασκευή να έχεις.
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by nektarios on Jun 23, 2014 9:48:13 GMT 2
Φίλε, σε χαιρετώ! Χαίρομαι που σου αρέσει, ελπίζω κι εγώ σε ένα σύντομο update, αν και έχω αρκετές ακόμη εκκρεμότητες στον πάγκο μου...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 23, 2014 18:10:29 GMT 2
Νεκ, καλή επιτυχία. Δεν ήμουν ποτέ φαν της σειράς, αλλά το μοντελάκι δείχνει ενδιαφέρον, οπότε αναμένω τη συνέχεια : :
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Jun 23, 2014 19:36:11 GMT 2
Εγω αντίθετα ήμουν φαν οπότε έχω έναν ακόμη λόγο να παρακολουθώ το wip σου με ενδιαφέρον! Καλή αρχή!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 24, 2014 12:52:32 GMT 2
Γιώργο και Δημήτρη, σας ευχαριστώ! Η κατασκευή μου θα έχει διπλό στόχο: να φτιάξω ένα αξιοπρεπές μοντέλο, και μέσω αυτού να μετατρέψω τον μη-φαν σε (όψιμο) φαν της σειράς!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 26, 2014 8:42:02 GMT 2
Ο Κιττττ!!! Μπραάβο Νεκτάριε, επιβάλλεται ενα τέτοιο movie car στο GB μας : : : : Καλή αρχή
|
|
|
Post by nektarios on Jun 30, 2014 9:27:06 GMT 2
Χρήστο , σε ευχαριστώ! (αν και καθυστερημένα...). Ελπίζω να βγει κάτι καλό, αντάξιο της φήμης του οχήματος!
|
|
|
Post by nektarios on Aug 6, 2014 9:41:43 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Aug 6, 2014 13:06:21 GMT 2
Ωραία και νοικοκυρεμένα όπως πάντα Νεκ!
Μπράβο φίλε!
|
|
|
Post by nektarios on Aug 7, 2014 6:48:55 GMT 2
Ευχαριστώ φίλε Αλέξανδρε για το σχόλιό σου! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 7, 2014 19:56:09 GMT 2
Πολύ καθαρή δουλειά, Νεκ. Και είναι μια χαρά update, δεν χρειάζεται περισσότερο. Βλέπω κάτι βίδες στο σασί, εγώ θα τις τόνιζα με ένα ασημί ή steel. Επίσης, τόσο ωραία εξάτμιση, θέλει λίγο κάψιμο. Έστω ένα σβήσιμο με smoke. Για σκέψου το : :
|
|
|
Post by nektarios on Aug 8, 2014 11:05:32 GMT 2
Γιώργο σ' ευχαριστώ για το σχόλιο, και πραγματικά χαίρομαι που σου άρεσε το update, επειδή το θεωρούσα πολύ πρόχειρο και κάτω του μετρίου. Η επιθυμία σου για βίδες και smoke θα πραγματοποιηθεί ευχαρίστως (αφού μάλιστα το αποτέλεσμα δεν θα φαίνεται... ). Για την εξάτμιση, εννοείς να τονίσω τα σημεία όπου καμπυλώνει, σωστά;
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 8, 2014 11:38:10 GMT 2
Για την εξάτμιση, εννοείς να τονίσω τα σημεία όπου καμπυλώνει, σωστά; Ναι Νεκ, ακριβώς... Επίσης στα σημεία που ενώνονται με το καζανάκι. Και να θέλεις να ρισκάρεις λίγο, εγώ θα ψέκαζα πρώτα το καζανάκι με clear orange και μετά την διαδικασία με το smoke, σβήνοντας επιπλέον των προαναφερθέντων το clear orange στο καζανάκι με smoke. Η επιθυμία σου για βίδες και smoke θα πραγματοποιηθεί ευχαρίστως (αφού μάλιστα το αποτέλεσμα δεν θα φαίνεται... ) Εννοείς ότι δεν φαίνονται επειδή είναι από κάτω ή θα μπει κάποιο καπάκι? Καλή επιτυχία : :
|
|
|
Post by nektarios on Aug 8, 2014 12:22:28 GMT 2
Ουφ, το διάβασα και κουράστηκα... ;D Αλλά θα το προσπαθήσω, για να δω τι θα βγει! Όμως θα μου υποσχεθείς οτι δεν θα γελάσεις (πολύ), ΟΚ; Λέω οτι δεν θα φαίνεται τίποτε, επειδή είναι από κάτω, δεν προεξέχει τίποτε, και ακόμη και οι απολήξεις της εξάτμισης καμπυλώνουν προς τα κάτω... Νεότερα, από Δευτέρα, γιατί το Σ/Κ θα έχω μοντελορεπό και θα βρίσκομαι μακρυά από τον αερογράφο μου!
|
|
|
Post by alex78 on Aug 9, 2014 22:17:30 GMT 2
Πολύ ωραία αρχή Νεκτάριε, καλή συνέχεια. : :
|
|