|
Post by gtziaf on Jun 5, 2014 16:16:14 GMT 2
Τίτλος Group Build : American HistoryΤο Group Build αφορά όλους τους τύπους οχημάτων που, προέρχονται από την Αμερικανική Ήπειρο σε όλες τις κλίμακες. Group Build Synopsis- Υπεύθυνοι του Group Build: Chris_SD, Alex78- Κλίμακες : 1,87, 1/43, 1/32, 1/25, 1/24, 1/20, 1/16, 1/12 - Οχήματα: Αυτοκίνητα, μηχανές, τράκτορες, κλπ - Συμμετοχή kit : Ημιέτοιμα, μισοτελειωμένα λαμβάνουν μέρος αρκεί αυτή τη στιγμή να είναι τουλάχιστον άβαφα ή απλά ασταρωμένα. - Χρονική περίοδος θεματολογίας : Από τον Κολόμβο κι ύστερα - Κατασκευαστική διάρκεια : 05/06/14 - 30/11/14 Εδώ βάζουμε γενικά σχόλια για το Group Build, θέματα, φώτο για έμπνευση, κατάλληλα κιτ και φυσικά... τη συμμετοχή μας.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 5, 2014 17:16:10 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Πριν από 2,5 χρόνια περίπου γράφτηκε στο φόρουμ κάποιος, ο οποίος έφτιαχνε Αμερικάνικα θέματα και τότε ήταν από τους λίγους εδώ που ασχολιόταν με τα "πλοία της αγάπης". Ο υποφαινόμενος (γκούχ γκούχ) έχει να σας πεί ότι χαίρεται πάρα πολύ που 2,5 χρόνια μετά οργανώνουμε GB με θέμα τα Αμερικάνικα οχήματα. Το θέμα μας λοιπόν είναι "American History" και επειδή οι 4τροχοι αναμένεται να ξεσαλλώσετε, έρχομαι πρώτος πρώτος να σας κόψω τη φόρα ;D ;D Τι πιο ιστορικό και χαρακτηριστικό της αμερικάνικης αυτοκίνησης από τις μηχανές τύπου "Chopper"; Ιδού λοιπόν, η δική μου συμμετοχή στο GB μας: Με όχι μια αλλά δύο μηχανές σε παράλληλη κατασκευή για να κάνουμε και πιο πολύ θόρυβο όταν θα τις βάλουμε μπρός ;D ;D Τα κίτ είναι της Revell στην 1/12 και τα περιεχόμενα τους φαίνονται εδώ : Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά, βγάλτε στη φόρα όλοι τις βαρκούλες σας... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by nektarios on Jun 6, 2014 8:57:30 GMT 2
Φίλοι μου, χαίρετε! Το όχημα με το οποίο θα συμμετάσχω στο G.B. νομίζω ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα οχήματα όχι μόνο της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και της Ιστορίας του Κινηματογράφου. Πρόκειται για τον Κ.Ι.Τ.Τ. (Knight Industries Two Thousand, κατά κόσμον Pontiac Trans Am μοντ. 1982), τον πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς “Knight Rider” της δεκαετίας του ’80, που οι περισσότεροι από μας παρακολουθούσαμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον! Το κιτ του Κ.Ι.Τ.Τ. είναι το 004524 της Aoshima στην 1/24. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ιδιαίτερα προσεγμένο στη λεπτομέρεια αλλά και αρκετά απαιτητικό, καθώς αποτελείται από πολλά κομμάτια, ενώ το αναμφισβήτητο highlight του είναι το λειτουργικό scanner, που αναπαρίσταται αληθοφανέστατα με μια σειρά κόκκινων LED! : : Ελπίζω η επιλογή μου να σας αρέσει, να σας ξυπνήσει όμορφες αναμνήσεις των παιδικών - ή όποιων άλλων - χρόνων σας, και να παρακολουθήσετε την κατασκευή με ενδιαφέρον. Ευχαριστώ για τον χρόνο και την προσοχή σας! : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 6, 2014 14:40:00 GMT 2
Αν μη τι άλλο πρωτότυπες οι επιλογές σας παιδιά! Κάτι μου λέει ότι θα δούμε όμορφα πράγματα (και) σε αυτό το g.b.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 10, 2014 22:57:23 GMT 2
Εγω με αυτο,πιστευω οτι ειναι η ομορφοτερη Corvette......... #nosmileys
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 11, 2014 14:54:22 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 11, 2014 15:59:12 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 13, 2014 20:12:50 GMT 2
Εγώ προσανατολίζομαι σε ένα lowrider θεμα!! Chevy Impala '64 + Wire Wheels + Candy Green + White TopΤι λετε??
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 14, 2014 13:15:20 GMT 2
Πολύ ωραίες επιλογές παιδιά... Δεν σε φανταζόμουν να φτιάχνεις κάτι τέτοιο, αλλά είναι κάργα εντός θέματος, οπότε go for it... Η δική μου συμμετοχή, είναι σαφώς επηρεασμένη από το Le Mans και δεν είναι άλλη από την Corvette C6-Rr της Revell στην 1/25. Το αυτοκίνητο των Oliver Gavin - Olivier Beretta και Jan Magnussen, τερμάτισε 4ο γενικής! και 1ο στη GT1, στον αγώνα του 2006. Έλεγα να φτιάξω κάνα indycar, αλλά τα κιτ της tamiya είναι δυσεύρετα, οπότε μάλλον άκυρο : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 21, 2014 14:00:08 GMT 2
Φρέντυ, Χρήστο, Γιώργο πολύ ωραίες οι επιλογές σας παιδιά, καλή αρχή να έχετε! Αυτό το ''θηρίο'' σκέφτομαι να είναι η δική μου συμμετοχή. : :
|
|
|
Post by nasosampa on Jun 21, 2014 14:42:44 GMT 2
Πολύ ωραίες όλες οι συμμετοχές. Τελικά το πήρα απόφαση να μπώ και εγώ στο κόλπο με το Ford GT Matech LMGT1 που είχα προς πώληση. Ελπίζω να το καταφέρω Καλό GB να έχουμε
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 23, 2014 18:21:52 GMT 2
Αυτό το ''θηρίο'' σκέφτομαι να είναι η δική μου συμμετοχή. Άντε Αλεξ, ανέβασε το θέμα να πάρουμε μάτι τα κομμάτια του κιτ Παρεμπίπτοντος, πολύ ωραία επιλογή : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 23, 2014 20:13:39 GMT 2
Άντε Αλεξ, ανέβασε το θέμα να πάρουμε μάτι τα κομμάτια του κιτ Παρεμπίπτοντος, πολύ ωραία επιλογή Ετοιμάζεται Γιώργο .....όντως είναι πολύ τούμπανο φίλε..... : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 26, 2014 9:02:11 GMT 2
Ωραίες επιλογές φίλοι μου!!! Εγω έχω τρεχάματα με τη σχολή...Πτυχιακή & Εξεταστική...μιας και φτάνω στο πτυχίο, οπότε και θα καθυστερήσω λιγάκι ακομα
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Jul 1, 2014 22:18:44 GMT 2
Διεκδικώντας το...άτυπο βραβείο του πλέον αμερικάνικου θέματος ;D η δική μου συμμετοχή είναι: free image uploadingΈχουμε λοιπόν: 1)Αμερικάνικο όχημα (Pontiac) σε 2)Καθαρά αμερικάνικη μορφή αγώνων (nascar) με 3)Aμερικάνο οδηγό (Kyle Petty), 4)Αμερικάνο χορηγό (αντιψυκτικό PEAK) και φυσικά 5)Μοντέλο born in the USA! (monogram) : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 2, 2014 20:28:05 GMT 2
Εντάξει πιό αμερικανιά πεθαίνει ;D, καλά κουράγια φίλε. Πάντως Δημήτρη νομίζω σηκώνεις την κούπα επάξια. Θα περιμένω ανυπόμονα τις πρώτες σου εντυπώσεις για ποιότητα κίτ, εφαρμογές, decals κλπ.....
|
|