|
Post by freddieslotcars on Jun 2, 2014 22:35:34 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 2, 2014 22:47:46 GMT 2
Καλοσώσρισες στο τμήμα των ολοκληρωμένων μοντέλων του φόρουμ μας. Το θέμα είναι σούπερ (θέλω να το φτιάξω κι εγώ κάποια στιγμή!) και με τις συμβουλές της παρέας εδώ μέσα θα βελτιωθεί και το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης, αν θέλεις πρόσθεσε το όνομα σου, σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες. scalewheels-gr.com/index.cgi?board=admin3&action=display&thread=990Καλά μοντέλα : :
|
|
|
Post by alex78 on Jun 4, 2014 12:41:29 GMT 2
Φρέντη καλωσήρθες στην παρέα μας! 'Ομορφο θέμα και καλή δουλειά έχεις κάνει... Για το επόμενο πρόσπαθησε να εξαφανίσεις τρίβοντας την ''γραμμή'' στην μέση των ελαστικών και να χρησιμοποιείς CA κόλλα για τα διάφανή μέρη ώστε να μην θαμπώνουν. Φιλικά Αλέξης
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 4, 2014 13:58:24 GMT 2
Σας ευχαριστω,ναι πραγματι ειχε καποια πρωβληματακια με τα διαφανα μεροι και τις χαλκομανιες(η ασπρη γραμη εγινε κοματια και βαφτικε με αερογραφο).#nosmileys
|
|
|
Post by alex78 on Jun 4, 2014 14:11:17 GMT 2
Σας ευχαριστω,ναι πραγματι ειχε καποια πρωβληματακια με τα διαφανα μεροι και τις χαλκομανιες(η ασπρη γραμη εγινε κοματια και βαφτικε με αερογραφο). Ναί, τα παλιά Tamiya ως γνωστών έπασχαν σοβαρά στο θέμα των decals. Και η ''956'' προφανώς ανήκει στην κατηγορά αυτή... Τι μας ετοιμάζεις για την συνέχεια?#nosmileys
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 4, 2014 14:39:59 GMT 2
Ακομα δεν εχω καταληξει,αλλα τωρα λεω να βγαλω φωτο απο αρκετα παλιοτερες κατασκευες.#nosmileys
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 4, 2014 14:55:38 GMT 2
Καλησπέρα και απο μένα και καλωσόρισες στην παρέα.
Ωραίο το θέμα και νομίζω και ζόρικο κίτ.
Όπως είπε και ο γιώργος με τις πάντα χρήσιμες συμβουλές των παιδιών εδώ θα ανεβει κατακόρυφα το αποτέλεσμα.
Απλά να σου πώ κι εγώ για τα διάφανα, ότι αποφεύγουμε κόλλες πλαστικού και επίσης αποφεύγουμε τις CA (κυανοακρυλικές τύπου logo) γιατί προκαλούν αυτό το θάμπωμα. Προτίμησε ατλακόλ, εποξική 2 συστατικών ή τις clearfix των διαφόρων εταιριών(Humbrol,microscale κτλ) που είναι για αυτό ακριβώς το σκοπό... H ατλακόλ είναι υδατοδιαλυτή και συγχωρεί σε περίπτωση λάθους, οπότε και την ξεπλένεις και ξεκινάς από την αρχή (το ίδιο και η clearfix της microscale) η εποξική είναι λίγο πιο μπαλαλίδικη στη χρήση της..
Αναμένω τις φωτογραφίες των παλιότερων μοντέλων που λές αλλά και των καινούριων...
Να είσαι καλά.
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by alex78 on Jun 4, 2014 14:55:41 GMT 2
Ακομα δεν εχω καταληξει,αλλα τωρα λεω να βγαλω φωτο απο αρκετα παλιοτερες κατασκευες. Πολύ ωραία, αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον... : : edit: Σωστότατος ο Αγάπιος. Λάθος δικό μου που έγραψα παραπάνω περί CA στα διαφανή....
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 4, 2014 15:08:44 GMT 2
Πραγματι ηταν αρκετα ζωρικο κιτ αλλα και απολαυστικο και δεν με κουρασε ποτε,μονο λιγα νευρακια στην αρχη ειχα γιατι ο προηγουμενος ιδικτιτης του το ειχε ξεκινηση με καποια λαθοι. για την CA το ηξερα που τα θολονει αλλα δεν σκευτικα καθολου για εποξηκη που την χρησιμοποιο και στα slot.
Eυχαριστω και παλι για τις σημβουλες.#nosmileys
|
|
|
Post by jvolume on Jun 5, 2014 16:11:05 GMT 2
Καλωσόρισες στην παρέα μας!
Η 956 είναι θρυλικό αυτοκίνητο και είναι και στα δικά μου μελλόντικα σχέδια η κατασκευή αυτού του κιτ! Καλές κατασκευές να έχεις.
Γιάννης
|
|