|
Post by m@ster k@frer on May 17, 2014 3:44:26 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 17, 2014 9:11:51 GMT 2
Αγάπιε πολύ όμορφη δουλειά φίλε! Ιδίως ο χρωματικός συνδιασμός τα σπάει! Καλά τελειώματα : : *Έχω και εγώ μια τέτοια στα υπόψιν, αλλά την προορίζω για Cafe-Racer....
|
|
|
Post by gtziaf on May 17, 2014 9:21:46 GMT 2
Αγάπιε την περίμενα την Γκούζι... Υπέροχο θέμα, η δουλειά πολύ-πολύ ωραία και οι φέτες στο μοτέρ, εξαιρετικές. : : Τώρα, κυρίως λόγω κλίμακας, το πίσω ανακλαστικό θέλει λίγο δουλίτσα. Το λιγότερο ένα wash για high-lighting στο περίγραμμα. Εγώ θα έβαζα μια ζελατίνα, η κάτι παρόμοιο τέλος πάντων. Επίσης, δες λίγο την μαύρη διαχωριστική γραμμή μεταξύ των δύο χρωμάτων. Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by alex78 on May 17, 2014 11:38:12 GMT 2
Αγάπιε όπως σου είπα και τηλεφωνικά την είχα συνυφασμένη στο μυαλό μου σε κόκκινη ή κίτρινη . Δεν μπορούσα να την φανταστώ με αυτό το συνδυασμό , αλλά ομολογώ πως με συναρπάζει πολύ φίλε . Εξαιρετικά βαψίματα παντού και ένα μοτέρ σκέτο κόσμημα!! Περιμένω ανυπόμονα τη συνέχεια.....
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on May 18, 2014 19:08:30 GMT 2
Καλή αρχή!Η δουλειά σου στα μηχανικά (κινητήρας-φρένα) εξαιρετική!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 18, 2014 19:36:58 GMT 2
Πολυ ωραιο γινεται το μοτορι Αγαπιε, καλα τελειωματα. : :
|
|
sbabis
Kart Driver
Χαράλαμπος
|
Post by sbabis on May 19, 2014 23:01:37 GMT 2
Πολυ ωραίο γίνεται. Καλη συνέχεια
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 24, 2014 12:06:54 GMT 2
Kαλησπέρα σε όλους, Αλέξανδρε, περιμένω να τη δώ !!!! ;D Χαίρομαι που σου άρεσε το χρώμα... Γιώργο, ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις. Στο ανακλαστικό δεν χρειάζεται κάτι γιατί είναι πολύ καλά χαραγμένο απλά στη φωτογραφία το βλέπεις απο μπροστά Ένα wash έγινε πάντως για τονισμό του περιγράμματος. Αλέξη, τα είπαμε και τηλεφωνικά φίλε. Αντε να γυρίσεις κι εσύ που σε περιμένει ο πάγκος. Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Κομνηνέ πολύ χαίρομαι που σου αρέσει. Μπάμπη σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Ελπίζω να δούμε και άλλα δικά σου σύντομα. Αγάπιος : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 24, 2014 12:21:13 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on May 24, 2014 12:26:08 GMT 2
Αγάπιε θεματάρα !!!
Ρολόι προχωράει η guzzi, μπράβο ρε φίλε !
Αναμένω τη συνέχεια...
|
|
|
Post by alex78 on May 24, 2014 15:59:00 GMT 2
Φίλε δίνεις ρεσιτάλ, απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ !!! : : : : : : Πραγματικά δεν χορταίνεις να θαυμάζεις τις λεπτομέρειες, συνέχισε έτσι, έχεις ανέβει πολλά επίπεδα και εξελίσσεσαι συνεχώς, μπράβο σου !!! :respect: : : : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 27, 2014 13:28:35 GMT 2
Αγάπιε φοβερό το αποτέλεσμα φίλε!
Η διχρωμία είναι άψογη και της πάει πολύ!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 31, 2014 14:07:00 GMT 2
Αγάπιε θεματάρα !!! Ρολόι προχωράει η guzzi, μπράβο ρε φίλε ! Αναμένω τη συνέχεια... Καλησπέρα Ανδρέα, ευχαριστώ για το χρόνο σου, να είσαι καλά. Αλεξάκο μου τα είπαμε και τηλεφωνικώς, χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Αγάπιε φοβερό το αποτέλεσμα φίλε!
Η διχρωμία είναι άψογη και της πάει πολύ! Καλησπέρα Αλέξανδρε, Χαίρομαι που σου άρεσε. Η διχρωμία ήταν κόλλημα αλλά και ρίσκο ταυτόχρονα.Ευτυχώς μου βγήκε. Το κενταυράκι τελείωσε. Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ: www.scalewheels-gr.com/index.cgi?action=display&board=com2&thread=1682Να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|