|
Post by Kομνηνοs on May 19, 2014 17:46:07 GMT 2
Ναι Αγαπιε νομιζω πως ειναι καλη ιδεα, αν και δεν ηθελα να ξαναφτιαξω τοσο συντομα κατι με τον rossi. Παντος ειναι οτι πρεπει για να αξιοποιησεις το τελευταιο σου αποκτημα.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 19, 2014 18:02:52 GMT 2
Έχει εδώ και άλλα του Γιατρού... Μη βλέπεις που τα κρύβω...
|
|
sbabis
Kart Driver
Χαράλαμπος
|
Post by sbabis on May 19, 2014 22:38:07 GMT 2
Παιδιά καλησπέρα κι από εμένα. Οι περισσότεροι δεν με γνωρίζεται μιας και είμαι πολύ νέος στο forum. (Αν κι είμαι μέλος απο τον Νοέμβριο σήμερα αποφάσισα πρώτη φορά να ποστάρω). Στο forum με έφερε ο Αμάραντος και τον ευχαριστώ πολύ γι αυτο
Επειδή είμαι και νέος στον χώρο του αυτοκινήτου δεν θα πω άποψη αλλά με ενδιαφέρον παρακολουθώ τις προτάσεις σας.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 20, 2014 10:13:07 GMT 2
Καλωσήρθες Μπάμπη στην παρέα μας φίλε! Δεν υπάρχουν νέοι και παλιοί σχετικά με την άποψη...μπορείς να την πεις ελεύθερα!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on May 21, 2014 0:17:22 GMT 2
Καλησπερα παιδια Πολυ ωραιες προτασεις εχουν πεσει στο τραπεζι! Εμενα μου εκανε κλικ η προταση του Αγαπιου για off road GB. Μπορουμε επισης να κανουμε κατι σε Rally Raid,παραδειγμα Παρισι-Ντακαρ, που πιστευω υπαρχουν αρκετα θεματα σε φορτηγα,αυτοκινητα και μηχανες.
|
|
|
Post by alex78 on May 23, 2014 12:22:34 GMT 2
Καλησπέρα Χαράλαμπε! Θα έχεις καταλάβει βέβαια πως στο ScW είμαστε μια παρέα που προσπαθούμε κάνοντας το hobby μας να περνάμε ευχάριστα και δημιουργικά ανταλλάσοντας απόψεις και προβληματισμούς πάνω σ'αυτό. Η ενεργή λοιπόν συμμετοχή όλων μας (στο βαθμό του εφικτού για τον καθένα μας φυσικά) είναι νομίζω πάντα καλοδεχούμενη και απαραίτητη για την εύρρυθμη λειτουργία του forum μας. ''Παλιοί'' και ''νέοι'' εδώ μέσα δεν υφίστανται. Έτσι λοιπόν θα χαρούμε πολύ να διαβάσουμε τις προτάσεις σου επι του θέματος και όχι μόνο..... : : : :
|
|
|
Post by alex78 on May 24, 2014 1:47:08 GMT 2
Καλημέρα σε όλους! Αυτό ήταν.....και ''επίσημα'' πλέον προτάσεις τέλος.....Εντάξει, εννοείται όποιος θέλει να ποστάρει κάτι (έστω και στο παραπέντε) το κάνει ελεύθερα..... Να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που έκαναν τον κόπο και βρήκαν λίγο χρόνο να γράψουν δυό-τρία λόγια. Όλες σας οι προτάσεις που κατατέθηκαν ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσες. Μέσα στο Σ/Κ λογικά ανεβαίνει και η ψηφοφορία..... : :
|
|
|
Post by gtziaf on May 24, 2014 8:05:43 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on May 24, 2014 11:39:38 GMT 2
Καλημέρα σε όλους,
Μιας και έχασα αρκετά επεισόδια σε σχέση με τη συζήτηση για το επόμενο GB θα αρκεστώ να πώ ότι διάβασα τις προτάσεις οι οποίες είναι πολύ ενδιαφέρουσες και προσωπικά θα επέλεγα την αμερικάνικη θεματολογία και την πρόταση με τις μετατροπές μιας και τελευταία οι αμερικανιές μου έχουν γίνει έμμονη ιδέα....
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 24, 2014 14:39:27 GMT 2
Ισως φανει περιεργο αλλα ψηφιζω κατ'αρχην το θεμα με τις μετατροπες. Η δευτερη ψηφος μου πηγαινει στον Rossi.
|
|
|
Post by nasosampa on May 24, 2014 14:41:28 GMT 2
Ψήφισα και εγώ με την σειρά μου,
Off Road και American History Καλά αποτελέσματα !!!
|
|